![]() |
hhahahahahaha
hahahahahahaha
jeli nema na grame |
Druze neboj se sihira
Druze moj neboj se sihira.Morala je gatara popiti uz kafu jedan novi preparat koji se zove: ANTISIHIRIN jer inace nebi bilo pregovora.
Nesmijem je roknut jarane jer bi onda preselio u tvoj rodni grad u KP DOM ZENICA pa bi pjevo "Zenica blues" par godina. Ako je pocelo da djeluje onda svaki dan ocekuj poboljsanje. Javio mi se onaj vozac TAM-ica i kaze da je negdje u Austriji.Kaze i da su ovce u stabilnom stanju.Sve je blize tebi. Pripazi Mirsadu i posalji joj jednu finu poruku sada,da malo ubrzas djelovanje. Hajde veseo mi bio, Sejo |
hahahahah
hahahahaha
jebote pa viste svi u fazonu G7 PA NEGDE DO Cdim POZDRAV SAMO NASTAVITE ITO OPUSNENO BLATUSAN REKOH TI DAJE TVOJA KRAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ NECU DA PRICAM AL CU DA PISEEEEM |
EEEEEEEEEEE DRUM MOJ
BLATUSAN JESILI POBEDIO NEPRIJATELJA
MISLIM NA ZENSKOG NEPRIJATELJA HAHAHAHAHA POZDRAV CARE |
Heheh, care moj nisam jos! Evo bas sad cekam je u Internet klubu! Pa cemo vidjet sta ce biti i OS nema na grame samo na kile!!!
Hajmo ljudi! Primam sakate ovce bolesne cak sa sidom i sifilisom hajmooooooooooo!!!! |
HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHA
SVE SAMO UDRI NAS NOVI OS TRPI SVE HEHEHE |
Alene,hajmo u novi biznis
Nele druze(nadam se da te mogu tako zvati,jer ja sviju zovem drugovi)neznam jesu li svi na ovoj temi u fazonu G7 do C dim,ali u nekom opicenom solo performans fazonu sigurno jesu.
Moj Nele,nas drug Alen na zalost netreba da pobijedi zenskog neprijatelja(Mirsadu) nego muskog a to je njen otac.E to sam mu ja odavde iz Bosne i sredio i izgledada je rezultat dobar. Alene jarane predlazem ti da osnujemo privatnu firmu sa nazivom: ALEN & SEJO CO GmBH. Radili bismo ovako: Ti prodajes OS-ove i trazis bolesne ovce od raje,a ja posto imam stelu sa onim veterinarom i on mi je nabavio raznih virusa,ubrizgavam viruse: side,sifilisa,bruceloce,slinavke,ako treba i upale pluca itd. Znaci-raja od tebe trazi dobar OS a od mene da im razbolim stoku.Posao na VELIKO.Zapamti naziv: ALEN & SEJO CO GmBH. I jos nesto:Ja koliko znam nikada zenicani nisu cekali trebe u internet klubu,nego dzentlmenski na korzu kod robne kuce,pa u kafic,setnju i.... Veseo mi bio,pa javi ako si za biznisa. Sejo |
Heheh, kod cesme u kafic pa onda na kamerovice :lol: Jesi to mislio. Vjeruj jaro da sa njom nemislim na to! Jos nismo u vezi jer se boji i sta ja znam! Lagano mi to vec ide na zivce al polahko!!! Jebavo sam sto bi se reklo i muhu u letu!! Sad me spuca ova cura nenormalno, na nista nemislim samo na nju i to tek nakon sto smo se 2 put vidili!!!!!!?????
Jebiga!!! A Sejo care Kamberovica polje mi uze nevisnost u 14 godini iza mature :lol: :lol: 4 Nezaboravne minute mog zivota :lol: :lol: :lol: 8) 8) A za firmu cemo drugo im ! LA SEJO&ALEN GmbH Hajmo ljudi OS na kile samo ovdije i nigdje vise! Pozdrav,Alen! |
HAHAHAHA
SEJO TOJE METAFORA LEGENDO
ZNAM JA SVE SAMO SE SALIM SA ALENOM BUDITEMI POZDRAVLJENI I SVE NAJBOLJE |
Druze da saljevamo stravu
Ma Nele druze tu smo da se salimo i zezamo:Nema ozbiljno.Dobra ti je metafora jarane,a ja u skoli umalo da propadnem iz maternjeg jezika zbog tog pojma "METAFORA".Al dobro je proslo.
Alene moj,pa bolan nebio to kod tebe ona prava Platonska ljubav.Dva puta vidio i odma se oduzeo.(to mora biti nesto dobro da je,jer raja sa Blatuse nece svasta zaozbiljno). Ali druze moj rijesicemo i to nekako.Ako se ona boji ja ti predlazem sljedece : da se njoj SALIJE STRAVA IZNAD GLAVE I DA SE NAPIJE VODE PREKO MASICA(nadam se da poznajes sve ove izraze). Ja mislim da i u Njemackoj ima nasih starijih zena koje to rade samo sto ono olovo za STRAVU mora biti original a ne kinesko,masice od INOX-a a voda DESTILOVANA.Pa kad joj ono vrelo olovo rokne iznad glave u hladnoj vodi i kad se napije destilovane,ma nema jarane moj da se boji vise vjeruj mi. Kako znas da sam mislio na Kamberovica polje :lol: Naziv firme koji si predlozio prihvacen samo je treba registrovati. Nesto slab odziv za ovaj tvoj OS pa neznam smijemo li reklamirati usluge ugradnje raznih virusa u sitnu i krupnu stoku. Veseo mi bio i nemoj da bolujes od ljubavi-DOHAVIZAJ SE Sve je ovo sala druze,zezamo se. Sejo |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org