![]() |
hvala Bobane na sugestijama,vrlo su korisne za nastavak sredjivanja moje klavijature.
Pozdrav |
Nema na cemu druze,pozz!
|
Šone...Brate...pa nisam tako misleo,živ mi majka...:lol:...vraćaj one video snimke,nećemo ove AUDIOOO...:lol:=))
|
:lol: Vule brate,pa nemam jos uvek nista zanimljivo da stavim a da je Video sapis.Cim bude nesto lepo za oko postavljam za tebe i za Milanceta a i za ostale kolege.Vidim ja da bi vi MIRU GW8 sto vise ali bice uskoro i drugih koleginica na snimcima.B-)
|
Brate javno predlažem da se otvori žiro račun sa donacijama da ti se kupi video kamera...za tezge da imaš? :lol:
Tebi to baš treba,a i umeš Brate da je iskoristiš kako valja :) |
=))
Uh brate,dobro bi mi dosla bilo kakva donacija bas sad.Treba mi jedan dobar daljinac,pa jos jedna kljava itd da ne mastam dalje=)) |
:lol:
|
@ Šone
Brate skromnost ti je vrlina,nema šta... Možda i neka garsonjera da se nabaci za "privodjenje"...ako pretekne para a? :lol: |
Vidim ja da niko vise ne slusa moje demo snimke:(
moze moze i garsonjera mada ja sto se toga tice nisam zahtevan=)) volim ja i uz topolu,ispod oraha al da ne pada kisa:lol: |
@ Nešo,
druže moj, ako je do video snimaka.....ja ti šaljem svoju kameru....al znaš....ja to ne smijem gledat....nije dobro za moju pumpu:D:D:D A što se tiče snimaka, šta reći... Iako sam zagriženi Korgovac, uvjek skidam kapu Rolandovim ritmovima, a još kad se nađu u rukama ovakvog majstora.....^:)^^:)^ |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org