![]() |
Citat:
|
hvala za tip druze - cubase koristim vec da te ne slazem 20 godina, josh na ATARI kad se zvao CUBEAT :D
ne mogu da kazem da znam sve o sekvencerskom radu sa njim al dovoljno da resim muzicke ideje/probleme koje imam :) ne latencira kompa il zvucna nego ja tj. moj mozak i moje ruke:lol: pozdrav |
ovo neka mala ideja, fali mi jos jedan stih :">
a opet mutno, katastrofalno mutno ...:( <embed src="http://media.entertonement.com/embed/OpenEntPlayer.swf" id="1_18bead62_e868_11df_b097_00219b9a6786" name="1_18bead62_e868_11df_b097_00219b9a6786" flashvars="auto_play=false&clip_pid=ldrrjyhcjg&e=& id=1_18bead62_e868_11df_b097_00219b9a6786&skin_pid =wfxswdnlkf" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowscriptaccess="always" wmode="transparent" width="300" height="30">http://www.entertonement.com/widgets...6786/blank.gif |
....
super ti je ideja ajde gledaj skorije da je dovrsis.:D
Kazi koj ti je sempal basa u snimku? |
:lol:
pa isti onaj :"> boki veruj mi, probao sam sve moguce basove uz ovo i nijedan mi se nije svidjao, znam da sam obecao da cu probati drugi al eto ... to je pickbas iz mu50 (XG boja) i u zadnje vreme mi se sve vise cini da taj mu50 modul jedino zbog basa koristim ... ostale boje su mi nekako suvise tanke. a to primecujes samo kad imas neku drugu spravu koja je malo mladja i bolje zvuci ... volim da podelim glasove na sto vise sprava da bi tako imao vise mogucnosti npr. kad nastelujem miksetu ... jos nisam probao sve bass-boje iz rolanda JV1010 :( sta bi ti reko? jel suvise duboka boja? ako transponisem za oktavu vise - onda se cuje ki neka gitara ... volim da sviram iz A (nebitno dal dur/mol) a tu zvuci prilicno duboko, zar ne? pozdrav |
....
ma odlican je bas to sam hteo da ti kazem bas ima lepe niske frekvencije. =D>Jel ga imas usemplovanog negde u Wave? I ako nije problem da ga podelis sa mnom?:green:
|
mnogo mi je zao boki - rado bi hteo tu da ti pomognem ... jedino da probam s neki program da semplujem na kompu ... al to jos NIKAD nisam ucinio ...
|
Samo napred,nikad stati osim kad se mora!!!
|
....
Ok nemoj da se opterecujes. ;)
|
da vidim sta se tu moze uciniti u vezi samplovanja, a imam i sampler koji mi stoji na kredenac i vata prasinu :lol: EMU ESI32 ... sad cu da se brukam kad ve kazem da ga imam vec 3 godine i jos nikad nisam probao da samplujem =))
mrzi me to sto mora da ga prikljucim pa trista cuda pa ono pa ovo a samo samplovanje mi je teorija. ipak bi trebao malo da se sa time bavim. tu ce da mi prodje ceo dan oko toga:lol: a dzumbus kojeg cu napraviti da ne spominjam - jedino da moja "domacica" i deca odu u setnju dok ja pravim haos kuci - pa imam dovoljno vremena da to opet nekako vratim u to stanje kako je bilo ... inace, letimo kroz prozor - i ja i moje frule =)) u vezi ovog snimka: tu sam ritam, bas, gitaru i strajh kvantizirao na 16T i 32T = triole na ritam (drums) sam mnogo sa misom radio, da doteram podatke na svoje odredjeno mesto gde pripadaju i da bi tako zvucilo kao sto zvuci ... |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org