YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg Pa600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23591)

rolandx 31.05.2013 11:16

Citat:

Originalno postovano od gogi-japanac (Post 244292)
Bilo bi lepo da neki kolega koji poseduje pa600 zaokruzi celokupnu pricu o toj klavijaturi....
Tj navede vrline,mane,kompaktibilnosti izmedju serija,inportovanju semplova,exportovanju,editingu bubnjeva,bagovima i svemu ostalom sto bi se moglo navesti kao korisnim informacijama.

Ovako mozemo citati do sutra i pogubiti se jos vise u informacijama i dezinformacija u ovoj temi.

PozzzZ ! ! !

U ovoj temi nema dezinformacija. Isključivo činjenica i ličnih mišljenja na koje treba gledati relativno jer ukusi su različiti kao i navike koje se teško iskorenjuju prelaskom sa drugih proizvođača aranžera na Korg . U ovoj temi drži se isključivo činjenica kojih ne da ima, već ih ima na pretek....

Kada bi bilo ko od nas pokušao sve to da ti objedini u jednom postu, osedeo bi. Odvoji dva tri sata vremena i siguran sam da ćeš doneti pravi sud o ovoj spravi čitajući ,,korisne " postove u ovoj temi.
Dodato:
Učitan. Perfektno. Nije izbrisao set koji imam. Ukoliko radite posle toga factory restore ( poželjno je) prilikom učitavanja vaseg seta koji je bio u njoj nece ucitati global kako treba ( zakljucavanja sto se recimo tice lower-a i sl). Nista nečačkajte već samo ugasite i upalite klavijaturu i učitače global kako treba. Ukoliko vam je nakon vaseg seta nesto sumljivo, ugasi, upali i to je to.

Jedna od najveće prednosti su ucitavanje i snimanje seta ( date su opcije da se izabere sta zelite da snimite) Izmedju ostalog Full sister restore... koji nije bio dostupan. o meni jos vaznije opcija je direktno memorisanje držeći recimo STS duze od jedne sekunde... Bez shift-a. Idealno. I jos puno puno toga u PDF formatu koji je uz OS dodeljen, sve lepo pise. Izvanredna dopuna... real time korisna....

Nema jeda i nema zime. Semplovi se učitavaju kao i pre.

bialk 31.05.2013 14:56

31.05.2013
OS 1.10 for Pa600QT models

Pa600QT_Operating_System_v110.zip

http://www.korgpa.com/en/support/pro...-software.html

Miki0 31.05.2013 20:10

Ucitao sam ovaj novi sistem za QT. Nakon toga sam ucitao normalno svoj set od 85mb . Dakle, nista mi nije zakljucano.Ima nekih dodatnih opcija u sebi.Narocito mi se svidja select all i novi , laksi nacin snimaja STS i performansi.

zeljko 01.06.2013 04:54

A u koju klavijaturu si ucitao taj novi Os,Da li u internacionalnu ili QT klavijaturu..Pitam jer me zanima da li bih se mogla oba OS-a ucitavati u obje klavijature i da li ima nekih problema ili nedostataka poslije.Pozz

bialk 01.06.2013 06:51

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 244370)
A u koju klavijaturu si ucitao taj novi Os,Da li u internacionalnu ili QT klavijaturu..Pitam jer me zanima da li bih se mogla oba OS-a ucitavati u obje klavijature i da li ima nekih problema ili nedostataka poslije.Pozz

Pa600_Operating_System_v110.zip je za internacionalnu Korg Pa600

Pa600QT_Operating_System_v110.zip je za Korg Pa600 QT klavijaturu

Napomena: Nemojte pokušati učitati operativni sustav za Pa600 u instrumente Pa600QT i obratno!

Svirac bt 04.06.2013 21:04

nisam zapratio sve imam dve pitanja dali ima HD kao na pa1xpro (tu ima puno user mesta za ritmova ) ili kartica i dali ima USB standardno 2.0 vidim pozadi ili je to micro usb pozz

Miki0 04.06.2013 22:18

Nema hard disk, ali ima osim usera: 1,2,3 i 10 mjesta za ritmove u favoritima.Ima mjesto za standardni usb memory stick sa koga se ucitaju setovi i pustaju pjesme. Ima i micro sd slot, ali je sad zasad za nas neupotrebljiv.

al bundy 04.06.2013 22:29

I ne samo da ima 10 favorite i 3 usera nego mozes i sve fabricke ritmove prepisat sa svojim ritmovima.
Samo, 10 favorita i 3 usera je i vise nego dovoljno.

zeljko 04.06.2013 23:21

Jesi siguran da nema Harddisk?Ja kad sam prikljucio kablom na komp pokaze mi harddisk,samo sto nije bog zna veliki i nema puno mjesta.

Svirac bt 05.06.2013 01:30

hvala vam puno , zainteresovan sam pa se raspitujem

Trenutno vrijeme na Forumu 06:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org