YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

zeljko 04.12.2013 20:31

Toooooooooooo druze kazi im svaka cast.Pozdrav za Svirka legendu

sale_band 08.12.2013 16:12

Sta vam smeta na forumu?

Ajde ovi novi sto ne znaju kako sajt funkcionise i nekako, ali ovi stari clanovi sto su penziju zaradili ovde a nisu jos naucili da koriste "link" ili "attach" kad postavljaju slike, nego kopiraju linkove direktno u tekst-field, pa na iPadu ili telefonu ne mogu da vidim sta je dok ne odem u "quote reply" gde moram da selektujem i kopiram link, pa onda da ga ubacim u browser da bih ga pogledao...

Eto, to mi smeta!

tranzit 08.12.2013 23:46

Ima izuzetaka kada je File preveliki, tada ne funkcionise attach i link, a onda se mora inkovati tekst, nema drugog izbora.

Vaxter 09.12.2013 00:14

Postoje situacije kada ima smisla linkovati, a kada ne.
To je sve lepo odmereno i tako je i setovan forum.
Zašto kopirati tutorial od 5 strana kada, realno, više smisla ima linkovati.
Opet, zašto linkovati jednu sličicu koja će sa tog linka biti uklonjena za mesec-dva kada je efikasnije istu zakačiti na post.
Sad, neki se ne pute u to kako sve ovo funkcioniše, pa se desi šta se desi...

acakasper 10.12.2013 15:38

smeta mi jedino sto evo neki clanovi taze registrovani,jos nisu izasli iz tiganja kolko su tazi,i odmah salju poruke i preko chata pitaju zasto ne moze da se skida sa DL.

velja87 11.12.2013 00:26

Ne smeta mi nista, samo mi je zao sto gomilu demo snimaka ne mogu da preslusam. Mislim da bi svako trebao da ima svoj kanal na YT pa da tamo postavi snimak pa ovde samo da linkuje. Postavljanje po nekim file hosting servisima koji izbrisu fajl koji je postavljen posle nekog vremena jednostavno nije resenje.

zeljko 11.12.2013 00:59

Ima i ovdje direktan Player(Yu-midi Player)Pa se moze i tu uplodovati.Netreba nikakav link sa drugog sajta i sl.

sale_band 17.01.2014 20:51

Nije bas da mi smeta, ali mi je onako provokativno-smesno... Elem, onaj link "Pitanja i FAQ" kontantno prevodim kao "pitanja i hebi se" :D

Vaxter 17.01.2014 20:53

Haha, Pravilnik i FAQ, čini mi se.
Možemo promeniti FAQ u našu skraćenicu ČPP.

sale_band 17.01.2014 21:01

E, to... Sad sam na iPadu pa sam zaboravio :)

zeljko 30.01.2014 16:28

I dalje mi smeta ista stvar kao i do sada.Opet se ubacuju jedni te isti setovi samo drugo ime,kao npr.ovaj

http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2rtXA5mby

Hajd sto je to,nego i duplo jedan te isti set u jednom uploadu.Drugo od kako sam ovaj set ubacio u Pa 600 pocela mi je klavijatura da pravi Probleme,opet tonovi stekaju itd itd.Ja Imam osjecaj da ovaaj "dobrica"Ubacuje sve i svasta na upload namjerno(Nagadjam)jos u komentar ubaci smailc i keseri se a set opet prodje..Sve sto je u ovom setu imamo vec odavno pod drugim imenima vec po ko zna koji put.Poz
Dodato:
Sad mi je jasno zasto se zzove Boom set ,samo jos fali da mi i eksplodira klavijatura hahahaha

vingula 30.01.2014 18:16

meni najviše smeta kad postavim neko pitanje ili tražim neku pomoč, pa mi neki pametnjakoviči počnu pisat gluposti, pozdrave, viceve ,glupe fore ili sve slično što nema veze sa mojom temom...još k' tome neznaju sastavit 1 normalnu rečenicu, ima ih i u ovoj temi, neču nabrajat da se mnogi nebi ljutili...jer ih dosta skuplja poene (broj postova) za download

zeljko 30.01.2014 18:19

Nemoras ni reci.Sigurno si mislio i na mene :lol:

rolandx 30.01.2014 22:18

KOnkretno.... Milion setova na downloadu. Kolegi je zatrebao ,,Sredjen" -kompletan set za Pa80 ( bez kartice). Skinuo par setova koji imaju veliki broj download-a i reko sada cemo ga napraviti. Jedan krs,...pa drugi pa treci i svi slicni i sve iz supljeg u prazno. Digao sam ruke. Nisam ocekivao Bog zna sta, ali skidati 100 setova i sklapati to na Pa80 koji je za mene poput 5 hektara pšenice koje treba požnjeti srpom a ne kombajnom.. je stvarno previse. :mad: Pokusao sam kolegi i odlicnom prijatelju da pomognem ali sam i njemu davao laznu nadu. Nije rec o ulkusima, vec o sklopljenom setu. Kako ritam tako i solo. Izgubio tri dana pokusavajuci ali na kraju onaj krs od seta koji ima u sebi ispade najbolji....

zeljko 30.01.2014 23:13

A da ja pitam cijenjene moderatore a zasto postoji ovakva tema ako ne sme covjek da se pozali?Znaju oni sigurno zasto ja sad pitam ovo pitanje,mada u stvari ne brine me uopste sta god da kazu.Sta to ima lose u mom predhodnom postu ako je istina kao sto i jeste da vec postoje ovi setovi i ako Kazem da mi smeta da se ne pise sta je unutra itd.nemam sigurno namjeru da uzmem posao moderatorima kao sto neki misle:lol:Nemam ja vremena za takvu zajebanciju a ni strpljenja.Cak i kad bih htio znam sta bi Vaxter rekao sto i ocekujem,da Zeljko ti si za sve sposoban a samo da vodis jedan Forum nisi ni u snu:lol:Eto tako da ne treba da se boji Niko(dokazano) hehe

@rolandx druze bolje je da cutis i uzivas hahaha

Jos nesto da Kazem.Meni nije nikakav Problem, da se udaljim sa ovog sajta zauvjek ako to nekom smeta i osjeca se ugrozenim od meine,a ne da me izaziva putem privatnih poruka itd..Nadam se da sam ipak korektan i ne imenujem nikoga licno tako da lijep pozdrav jos jednom svima

Vaxter 30.01.2014 23:44

Problem je sa tobom Željko je što si u svojih 40 godina nepromišljen kao u 20, i onda bez potrebe iznerviraš ljude.
Ni ne razmisliš o tome što si napisao, a onda se toga držiš i dalje kao pijan plota.
Ti i ja smo se već jednom malo raspravljali baš zbog toga.
Da li ne znaš da si pogrešio ili nećeš da priznaš je tvoja stvar.
Ja stvarno nemam ništa protiv tebe i dozvoljavam ti da offtopicuješ svaku temu jer kapiram da si takav i da je to nešto što je deo tebe kao individue, iako to generalno ne dozvoljavam tek tako i za to sankcionišem jer mi je jasno da nevrira većinu članova.

Ne zaboravi da su te neki od starih moderatora zbog toga banovali trajno.
Taj ban sam ti skinuo ja, jer znam da nisi zlonameran već samo nepromišljen.

Ako se i posle ovoga uvrediš, ovoga što sam ti kao i proši put napisao iz najbolje namere, onda stvarno bolje da se kao ljudi raziđemo jer očigledno ne pišemo istim jezikom.

To što je bilo preko privatnih poruka ću proveriti sa moderatorima jer ne želim da u ovom konkretnom slučaju krivim ni tebe ni nekoga od njih, a da nemam sve informacije.
Ovo što sam napisao se odnosi na tebe u globalu, a ne u ovom slučaju.
Mada stoji činjenica da si jedan od ljudi na koje mi stiže najviše pritužbi ne samo od moderatora nego i od članova.

zeljko 31.01.2014 00:07

Htio sam da ti odgovorim na ovo tvoje pisanje o meni ali ne vrijedi,tako da je bolje da se dzaba ne mucim.Poz

Vaxter 31.01.2014 00:08

Ok, Želljko, onda je zaista bolje da se raziđemo.

Pozdrav

sale_band 31.01.2014 07:04

Ja sam, izgleda, nešto propustio, a, i "epizoda" je verovatno izbrisana što bi ujedno bili nešto sto mi smeta, kad smo već u toj temi...

Elem, više puta se dogodilo da mi neka replika ispari (bude obrisana) preko noći. Trebalo je vremena da shvatim da se nešto u međuvremenu desilo pa je mod. obrisao.

Kod mene lično je problem u vremenskoj razlici pa bih molio moeratore da ne brišu postove tek tako, neka ih ostave da "nadođu" malo ;)

Sent from my HTC One XL using Tapatalk

gitar 31.01.2014 08:33

U ovoj temi nije ništa izbrisano, Željko je dobio ban, verovatno zbog ovih zadnjih postova, a možda je bilo i nekih privatnih poruka, to ne znam. Vax to najbolje zna ;)

sale_band 31.01.2014 08:53

Nemam pojma...

P.S. Zamolio bih @Vaxter da se javi na priv. :)

Arter 31.01.2014 09:49

Meni sve super, al samo me smeta zasto kad se stavlja u download, zasto clanovi ne upisu ili stavi prt screen sto je u unutar filea, nego poskidati stotinu fileova da bi nisa sta mi odg... A jos k tome i po 10 puta uduplo skinuti... :-D lp svima

Sent from my ST25i using Tapatalk

Vaxter 31.01.2014 13:39

Sale, to brisanje je jednostavno nemoguće izbeći.
Uglavnom bri[emo samo gluposti i baljezgarije, a onda bude i po koji post kao kolateralna šteta u svemu tome jer je logički vezan za one druge.
Veruj mi, ne želiš da vidiš na šta bi ličilo već da nema tog brisanja.

Željko je dobio ban jer mu je previše puta oprošteno.
Ovo što vidite je to, ništa nije obrisano.
Ovo sada je samo bila kap koja je prelila čašu.

Za privatne sam kriv.
Javljam se. :)

tranzit 31.01.2014 14:20

Smatram da ne bi trebalo da raspravljamo o tome, zasto, kada i ko je dobio ban. To ce vec doticni da rijesi sam sa administracijom i ona sa njim. Premalo cinjenica znamo da bi o tome mogli da diskutujemo, a i ne vidim nikakvu potrebu za bilo kakvom diskusijom. Malo smo pogresno shvatili rad jednog foruma. Forum nema "sindikat" koji treba da se brine o clanovima. Ukoliko nekoga bas silno zanima zasto i kada je neko dobio ban, ima nacin da kontaktira administraciju i da se obavijesti o tome, pa ako bas hoce i da ulozi svoj protest ali je besmisleno da se o tome javno raspravlja na forumu jer mi se cini da bi forum ubrzo postao sudnica u kojoj se nista drugo i ne bi radilo nego diskutovalo o tome ko je i zasto dobio opomenu ili ban.

sale_band 31.01.2014 15:03

eh, sad... Ti zaboravljas da je nama u genima da malo gurnemo nos gde nam nije mesto, pa se to odrazava I na forumu :)

P.S. Ako si mislio na moj post, nisam nameravao da pitam sta se desilo, a nisam ni citao jer se ispostavilo da nista nije ni obrisano, samo me podsetilo da se pozalim na isparavanje postova na koje sam voleo da vidim odgovor vise nego "dulum pite I brdo salate" :lol:

Za svakog vazi isto pravilo - sta posejes to pozanjes

tranzit 31.01.2014 15:59

Ma jok, nisam uopste imao u vidu tvoj post, nego sam pisao uopsteno o dogadjanjima i ponasanju na forumu. Tebi nema sta ko da zamjeri.

nesaband 01.02.2014 13:05

Meni smeta sto moderatori nemaju isti arsin prema svim clanovima.Na ovom forumu postoje clanovi prvog reda,drugog reda i oni koji nisu simpaticni ili jesu sipmaticni administraciji.

Banovanje je jedna od metoda da se skloni neki od clanova cije pisanje nije po njihovom ukusu.Uglavnom takvi clanovi dobijaju banove.A to sto mnogi clanovi pisu nebuloze,razne gluposti u vezi neke teme,to se ne kaznjava banom.

Na kraju krajeva ovaj forum se polako pretvara u jako los forum sa losim temama,losim komentarima i mislim da ako nastavi sa takvim radom sve vise pravih starih clanova ce sve manje posecivati ovaj forum.

@tranzit,ne slazem se da ne treba pisati u ovoj temi i voditi konstruktivnu raspravu.Sve treba da bude javno a ne da se neke stvari pitaju preko PP.

srdjan motif 01.02.2014 13:29

meni smeta samo jedna stvar koju ja uopshte ne razumem. ovako ako ja postavim neku temu neko se javlja i kaze ta tema vec postoji nije joj tu mesto a kad otvaram tu istu temu opet se neko javlja i kaze otvarsh zastarelu temu. ako moze neko da mi obijasni ta pravila jer ih ja ne razumam. forum je super. nego samo da se to malo oko pravila pojasne kao shto kaze kolega nesa bend neko pishe sve i svashta i linkovanja i svega i svacega i nema bana. a neko jedna greska i odma ban.

acakasper 01.02.2014 13:33

http://yu-midi.org/forum/faq.php

samo procitaj ali procitaj ovaj pravilnik i tu sve pise i samo se njega pridrzavaj.

srdjan motif 01.02.2014 13:35

ja se stvarno zahvaljujem kolegi acakasper sto je odvojio malo vremena i obijasno. Hvala druze .

sale_band 01.02.2014 13:49

@nesaband Ja mislim da je drug @tranzit već shvatio u sta može da se izrodi "konstruktivna" rasprava pa je zato rekao što je rekao.

Drugo, ne mislim da su aršini dvostruki, samo su nam likovi koji popiju bananu manje ili više dragi...

Dodato:
@srdjan motif
Postoje teme koje imaju smisla da se "podignu iz pepela" a neke opet, nemaju. To bi trebalo da se logički odluči

nesaband 01.02.2014 14:56

@sale....
svako ima pravo na svoje misljenje a ja ostajem pri svom misljenju.
Ne vidim razlog zasto bi mi ti tumacio nesto sto je neko drugi napisao?
Mislim da @tranzit kada bude na forumu moze i sam da se oglasi ako se ne slaze sa mojim misljenjem.

Sto se tice banovanja to nije na meni da odlucujem niti imam tu moc,ali da je kojim slucajem imam ovaj forum bi bio mnogo cistiji nego sto je u ovom trenutku.

neconix 01.02.2014 16:56

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 263655)
Meni smeta sto moderatori nemaju isti arsin prema svim clanovima.Na ovom forumu postoje clanovi prvog reda,drugog reda i oni koji nisu simpaticni ili jesu sipmaticni administraciji.

Navedi imena clanova za koje mislis da su prvog, drugog ili treceg reda,i one koji nisu ili jesu simpaticni administraciji, pa onda mozemo nastaviti dalju pricu ako zelis....javno da svi vide, bas me zanima ko to ima vise prava a ko manje na ovom forumu.:)

nesaband 01.02.2014 17:20

ako zelite dobicete i taj odgovor ali ne sada posto trenutno nema vremena da pravim spisak.Spremam se polako za posao pa cu to ostaviti za sutra da vam napisem.

nele1 01.02.2014 19:21

Neznam ali sto sam procitao ovih zadnjih par strana nije pisalo nista lose od strane Zeljka
mislim da treba pustiti loptu na zemlju jer nema razloga dase dize neka frka,svako od nas ima nekih mana a sa obzirom da poznajem Zeljka covek je do koske ,uostalom demokratski je da svako kaze svoje misljenje i normalno bez uvreda na racun drugih ljudi.Ajmo ovo da napravimo da svima nama ovde na sajtu bude bolje,mislim da i jeste cilj naseg boravka i bez tih silnih prepirki.
Pozdrav Nele.

vingula 01.02.2014 21:29

starije teme se mogu otvarati..ali da nisu starije od 2-3 god...a ne sad otavarti neku iz 2005 ili 2006 (mislim tog tipa)

druga stvar, forum bi očistio od onih koji nisu sposobni napisat ni jednu normalnu rečenicu

tranzit 02.02.2014 00:08

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 263655)
@tranzit,ne slazem se da ne treba pisati u ovoj temi i voditi konstruktivnu raspravu.Sve treba da bude javno a ne da se neke stvari pitaju preko PP.

Samo pogledaj sta se deslio od ovog tvog posta iz kojeg sam citirao gornju recenicu, pa do ovog koji pisem i bice ti jasna moja predpostavka o tome, da bi forum postao vrlo brzo, ama munjevito, sudnica posto se samo u par postova pocelo sa optuzbama, odbranama i presudama jer jednostavno nas mentalitet je takav, da nam od svih bivsih i sadasnjih socijalnih sistema najmanje odgovara "demokratija" a pogotovo ne demokratija na forumu. Mi je shvatamo potpuno naopako, to jest, kao otvoreni poziv na blacenje, uvrede, beskonacno idealiziranje, totalno deklasiranje, uzdizanje kulta licnosti itd... itd... Sve sto radimo, radimo ekstremno, pa bilo to dobro ili lose (ovog drugog ima dakako, daleko vise). Zar na to treba "trositi" vrijeme i forum ? Zar je to svrha ovog foruma ?

Ne mozes ni da predpostavis koliko je tesko voditi ovakav jedan forum. Koliko nerava treba potrositi, u sustini bezrazlozno, radi toga sto se nekom jablanu danas nadigao da pljuje sve oko sebe i to istrese u dvadesetak soba foruma... ili nekom retardiranom somu nije nocas zena ili djevojka dopustila da joj se priblizi, pa ce on svu svoju frustraciju, u kasnim satima, da projektuje na forum, a ti kao moderator, to vidis tek ujutro kada je vec par hiljada ljudi procitalo doticna bulaznjenja. Sta drugo ostaje jednom moderatoru ili administratoru nego kao metlom da pocisti i postove i onog ko ih je pisao i to bez ikakvog obrazlozenja, na sta ima potpuno i neograniceno pravo. Ovo ti govorim iz veoma dugog iskustva, a ne iz rekla-kazala literature.

Mislim da ti je, poslije ovoga, odmah jasnije i pisanje kolege sale band jer je on veoma dobro shvatio da je tranzit shvatio !!!!!
Citat:

Originalno postovano od sale band (Post 263655)
@nesaband Ja mislim da je drug @tranzit već shvatio u sta može da se izrodi "konstruktivna" rasprava pa je zato rekao što je rekao.

Kako vidis, ne moze biti nikakve "konstruktivne" rasprave kada su u pitanju takve teme, koje se bave pojedinim clanovima foruma ili pojedinim dogadjajima na forumu. Forum ne smije biti sam sebi svha i cilj, a ovakvim radom bi to vrlo brzo postao.

sale_band 02.02.2014 02:19

Amin! Ovo za demokrstiju kao da si mi čitao misli, baš sam razmišljao da pišem o tome a ti me preduhitri... :)
Samo bih dodao da, kome nije već jasno, se ta "demokratija" ili "samoupravljanje" sa jasno određenim ciljem instalira u društvo, a taj cilj je ništa drugo nego razbijanje društva kome je taj tzv. sistem podvaljen.
Najlakše je pojedincu da se krije iza "svog ljudskog (demokratskog) prava" i svim sredstvima, najčešće onim lošim, uzdiže to svoje "pravo" iznad "prava" drugih.

E sad, pošto znam da mnogi neće da shvate ovo što sam rekao, mogu samo da kažem - "moderatore, seci, ali demokratski"!

nesaband 02.02.2014 17:14

@neconix
Navescu ti samo par imena ljudi koji borave ovde na forumu i ni na koji nacin ne doprinose niti sam nesto naucio ili saznao od njih.

Prvi je Djole koji se svojski trudio da nesto napise da bi dobio download.
Ni jedan od njegovih postova nije koristan bio za ovaj forum i ljude koji su na njemu vec je samo imao za cilj download.Moras priznati da opasno iritira clanove koju su ipak na neki nacin doprineli radu ovog foruma da bude sto bolji.I naravno nikada nije dobio ni jedan ban.

Drugi na top listi je Onaj Formula koji se sada retko pojavljuje.Covek je zavrsio posao dobio ono sto mu treba i nema ga vise.

Treci je @sale band od kojeg takodje nisam nista procitao da je pametno i korismo za ovaj forum.Kada neko dobije bananu on je prvi da provocira istog koji u tom trenutku ne moze da mu odgovori.I naravno nikada nije kaznjen zbog takvog nacina komunikacije.

Ima tu i jedan ceo klub obozavalaca moderatora koji se dodvoruju istima na taj nacin sto ih hvale na njihovim demo stranama a verovatno se u pozadini smeju istim snimcima i pljuju po njima.

I niko od ovih ljudi nikada nije dobio nikakav ban zbog svog neodgovornog ponasanja i spamovanja.

Evo sad vidim i na Zeljkovoj demo stranici spamovanje od strane @Rolandx.Pise na zeljkovoj strani da je @Tranzitu pun in box.Ni to se nesankcionise.

Bitno je @nexonix da pomno prati samo odredjene clanove na ovom forumu medju kojima sam i ja i da svaku moju rec meri na kantar.

Zbog takvog ponasanja moderatora i zbog takvih ljudi koji se ne bave nekom temom i provociraju one koji nesto znaju i zele to da podele sa ostalim clanovima ja sam sve redje na ovom forumu.

Ja najcesce kada vodim diskusiju sa nekim clanom ubaci se neko sa strane da arbitrira sto se deslio sa kolegom @Mladenkom kada sam imao raspravu sa Bobanom 010.

Uvek se nadje neko ko nije u materiji da provocira i na kraju ko dobije po nosu...naravno ja... i jos po neko hahahahhaha.

Ali zivoot ide dalje i smatram da sam naveo dovoljno imena i odgovorio na pitanje koje mi je postavio Super moderator ovog foruma @neconix.

Ako sam ovim postom zasluzio ban,nemam nista protiv da ga dobijem ali bih molio da mi se ban obrazlozi a ne kao sto je bilo prosli put da ne dobijem odgovor zasto sam banovan.

@Tranzit,stari si vuk i clan mnogih foruma.Znam odlicno da znas sta sam hteo da kazem mojim predhodnim postom gde sam tebe pomenuo tako da tebi ne moram da obrazlazem nista dodatno.Ja i ti se razumemo.

Eto toliko od mene za sada.

rolandx 02.02.2014 21:03

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 263748)
@neconix

Evo sad vidim i na Zeljkovoj demo stranici spamovanje od strane @Rolandx.Pise na zeljkovoj strani da je @Tranzitu pun in box.Ni to se nesankcionise.

Izvinjavam se zbog toga. Ali nisam nasao nacina kako da posaljem poruku tj odgovorim.... jedan mali postic ako je napravio probleme, IZVINJAVAM SE SVIMA ! Nemam razloga da se ulizujem ikome i da se dodvoravam. Opet napominjem, zao mi je za taj post i brisite ga, ali mislim da sam na ovom forumu pokusavao da ono sto znam napisem, pa i ako nisam bio u pravu naucim nesto novo. da ne razvlacim pitu, ali LICNO ne bih prozivao nikoga... Meni je lično Zeljko jedan od dragih članova, i rado citam njegove postove, al to kome da spomenem i sugerisem. Banovan..OK...idemo dalje. Procice i to. Danas sutra mozda ga i ja zasluzim, ALI BANOVANJE ZBOG jednog posta nije vredno spominjati. Mene su licno ismejavali za dinakord kutije D lite 15-3 tj mislio sam da su one jer lice, bile su aktivne... ismejavali me i pomerali mi zadnjicu, dok mi na kraju nisu objasnili o cemu se radi,... cak ih ima na mojim slikama u profilu... Ali niko zbog toga nije dobio BAN! Nisam ni trazio tako slicno..... Lepo mi kaze zena na guzicu bi progovorio, i jesam takav ali se ovde bas trudim da sto manje trabunjam... bar ono sto neznam ;) . Jos jednom javno.. NESABAND i kolege, zao mi je zbog tog posta...

Trenutno vrijeme na Forumu 20:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org