![]() |
Sve ovisi o prigodi, društvu, raspoloženju... Ali u pravilu nikad ne pijem dok sviram, jer se malo znam pogubiti :)
|
ma dvije kratke su uvijek dobrosdosle prije svirke ;)
|
zanimljiva tema dok sam svirao solo klavijaturu pio sam pivo ali sad sviram aranzera pa ne mogu da izdrzim do pauze ako me razumete i presao na vinjak i dobro je,inace nema svirke bez alkohola kako kaze jedan kolega bolje leprsaju prsti,sto se tice pevacica samo poslovno strogo
|
Uz malo jaceg pica i zene lakse se svira
|
Ako baš moram da popijem poneko piće na svirci gledam da to bude domaća rakija(šljiva ili kruška) ili viljamovka, ali sam veliki protivnik prekomjerne upotrebe alkohola kada radim.
Em gubim koncentraciju, o nekoj tehnici da ne pričam a najgore u svemu tome što se prag tolerancije spušta pa brže i lakše reagujem kad su dosadni(pijani) gosti u pitanju... Inače sam sinoć radio sa poznatim harmonikašem koji je već 30-ak godina na estradi i bio je mortus pijan i to sebi nikad ne bih dozvolio, naravno pri ovoj pameti... |
Popijem po koji pelinkovac dok sviram i to je to.A sto se tice odnosa sa pevacicom ili pevacicama sa njima se uvek odlicno slazem naravno ako odrade korektno posao ;)
|
Jednom sam pretjerao sa rakijicom pa su mi sve tipke cinile bijelim.
Nisam imao pojma vise sta svram.:D Neka je cura snimala kamerom pa sam poslije pogledao taj snimak......cudo!!! bilo je nekih solaza gdje sam mislio: ko ovo svira :D ali je super zvucalo i bio sam pozitivno iznenadjen=)) al nikad vise ..... |
sreca pa nepijem a sto se tice pevacice zena mi peva pa onda moram da je odrzavam u formi:):):)
|
Naravno da pijem dok radim.Samo covjek mora imati granicu,jer ako pretjera "ode mast u propast". Tesko je posle duzeg staza raditi i uvjek biti dobro raspolozen. "Casa nas je odrzala, njojzi hvala"
|
Popijemo za vrijem vecere a onda pred kraj samo sofer ne pije ,a svki puta netko drugi vozi kombi pa onda pretezno odemo kod vozaca doma pa komentiramo svirku i onda popijemo svi ali opet do normalne granice;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org