YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ko su fajlasi?Sta je uopste to? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4608)

muharika 26.11.2008 09:32

Pozdrav,
Pjevac sam u bendu i radimo sve sto se ponudi za muziku uzivo. 2 aranzerista, pjevacica i ja.
U osnovnoj sam do 7 razreda svirao harmoniku u skolskom orkestru, kuci sa bratom u duetu i sl.
Danas vise ne sviram, niti bih znao bilo sta. Sa 16 god. me prosla volja za sviranje a sve vise se razvijala za pjevanjem. A jos malo pa sam u 40-oj.
Meni tu ljubav za muzikom ne moze niko uzeti ni uskratiti.
Kuci imam Pa80 punu fajlova, i po potrebi odem na neki rodjendan i sl. gdje nema "Leba" za bend.
Ali ono sto meni licno najvise smeta, je ta cinjenica, da bubnjari i gitaristi doslovno izumiru.
I sve to zahvaljujuci istom tom Pa80, Yamahama, Rolandima koji su napucani ritmovima i farbama. A spominje se i svirka uzivo u ovoj temi!
Kakav odgovor ce dati jedan dobar aranzerista jednome bubnjaru ili basisti, da ga ovaj upita, da li moze sa njime na tezgu? A radili do unazad par godina zajeno!!!

Na sve to za kraj cu samo reci, Tocak je izmisljen, na tebi je sada kako ces ga pokretati....

Jeza 26.11.2008 11:30

Ja radim 15.godina sa midi fajlovima!Sto neki koji ovde seru nemaju ni godina!
Imam 200€ za vece a vi crknite od zavisti!
Jel treba jos nesto da kazem?
Samo da kazem da sam Pevac i ne pratim pevace kao vi!

kreso 26.11.2008 11:44

@ Jeza

Kao prvo, pripazi malo na svoj "jezik". Tako se ne komunicira na ovom forumu.
I to što si pjevač ne daje ti pravo da s visoka gledaš jer čak je i jedan bubnjar što se tiće muzike za tebe doktor. Mi ako i nekog pratimo osim što smo "pevači" smo i muzičari a ne DJ. S obzirom da ti puščaš MIDI "kekse" nisi muzičar nego DJ. A takove ovdje ne cjenimo jer se predstavljajući kao muzičari kradu nam posao.

gibanica 26.11.2008 12:00

@Jeza

niko se ne ljuti ako pustas midi..cak 90% ljudi ni ne primeti..ja znam da nije lako svirati i pevati sam..treba sam sebi praviti uvode drzati tepih ili svirati pratnju..itd..jeste zajebano..al treba lepo objasniti..a ne hvaliti se na sva zvona ...i jos pomalo vredjati..
nemoj tako majku mu staru..
zdr!

Jeza 26.11.2008 12:06

Sta bre bulaznite!Serete ovde na sva usta!!!To jest vredjate ljude koji rade sa fajlovima!
A ja treba da pripazim na svoj jezik!Zasto?

kreso 26.11.2008 12:07

E bogami ovakovo bahato i nekulturno ponašanje neću tolerirat. Još si tome i private 2 puta upozoren (1. put još za 21.XI).
Bay bay Jeza. I to forever !!! :mad::mad::mad:

tesla 26.11.2008 13:18

<):)=D>eeee kreso care ako si ga skresao........=))

CRNI GALEB 26.11.2008 14:10

Nije trebao vredati, niko nista nije lose rekao za fajlase, a to sto kazemo da nisu muzicari, pa i nisu, nije svirac onaj koji samo stoji kao kip iza aranzera. To treba priznati. Nek se decko malo smiri, pa moze razgovarati.

vladimir68 26.11.2008 14:33

TAČNO. Ma ˝skidaj˝bre to sa foruma.:mad:Da je od tih Fajlasa bar jedan fajl iko napravio sam ........ali od muzike ima samo ˝lep˝ glas a mozda ni to,koristi nečiji tuđi rad i muku i ovde ˝prodaje muda za bubrege˝.To su tipični DJ, a puštao on Mp3,midi,karaoke,.......Kad nauče da sviraju neka se jave a ne još i da vređaju po forumu.

marco 26.11.2008 15:09

Ma bre cim je pomenuo da radi na fajlove trebalo je da dobije ban. Ovo je sajt za MUZICARE !!!

Trenutno vrijeme na Forumu 23:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org