![]() |
hahahahahahaha
ovo zadnje ti je do koske
VOLIM KORGOVE I MIRSADU |
Ovako je bolje care
MIRSADU OBOZAVAM A KORGOVE VOLIM |
HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAA
CAR SI |
Car bez carice, jebo ti to !!! :cry: :cry: :cry: :cry:
|
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
TISI CARRRRRRRRRRRRRR
OSTALO NIJE VAZNOOOOOOOOOOOOOO |
Zadevero si me Alene
Alene legendo,
E jesi me nocas zadevero i stavio na muke.Onaj tvoj Salcinovic imo neki kvar na putu pa nije mogo doci da sakati one ovce.Moro sam u pola noci naci i nasao sam jednu ciganku sto dobro GATA i KUNE.Doveo sam je pored ovaca i objasnio da im mora svojim vradzbinama ukinuti lijevu nogu. I neces vjerovati,doduse bio je pun mjesec,kaze ti ona jednoj ovci:"DABOGDA TI OTPALA LIJEVA NOGA" i vjerovo ili ne ostade ovca sa tri noge.I tako redom..... Uglavnom TAM-ic krenuo,sa ovcama,pun goriva a morace do Njemacke tankovati jos 50 puta.Krenuo je a kad ce stici nezna se. Nisam imao tog vaseg preparata i neznam da li bi on u nekoj duploj dozi mogo da otkida ovcije noge.Mozda cu ako budem isao u Bihac kupiti malo od druga Elvira za svaki slucaj. Bice bolan nebio i carice.Pjeva Mile Kitic: "Mogao sam biti car,..." ZIVJELA,ZDRAVA I VESELA BILA MIRSADA A bice Korgova- JEDAN SE OTEGO,DRUGI SE PROTEGO!!!! Pozdrav moj dobri Zenicaninu zaljubljeni, Sejo |
De tu gatarku zamoli da imamo srecu Mirsada i ja!!! Obavjestenje, zajedno smo!!!! Samo da nam Sejo tu gatarku skonta da budemo sretni i neimadnemo problema, kad kazem probleme mislim na oca(njenog) Sejo ako to uspijes imas upgrade do kraja zivota dzaba jos cu ja tebi ovce slat!!!!!!!!!!!!!
|
e stvarno si cudo
e stvarno si cudo
zvali sute car kad si bio mali a sad si carstina |
Alene legendo sredjeno
Alene druze moj zaljubljeni,
Evo upravo sam se vratio iz jednog kvarta u Sarajevu gdje ima cigana,i vodio pregovore sa onom cuvenom gatarkom u njenom satoru.Jarane,da joj vidis satora,ko u El Gadafija libijskog predsjednika-sve unutra novo.I tako u nekoj polutami,okruzeni sa desetak macaka i ponekim pacovom rekao sam joj tvoju zelju: "HOCU DA MOJ DRUG ALEN I NJEGOVA CURA MIRSADA BUDU SRETNI DO KRAJA ZIVOTA A DA IM NJEN OTAC NESMETA". E onda sam morao otici da kupim jednu kilu nekog novog La Graha,da bi ona mogla da izvede tu magiju.Nije smjela traziti love jer sam joj zaprijetio da radi na crno i da ce u muriju. Druze moj morao sam dobro naculiti usi da cujem sta to ona madjija i mumlja,da se nebi slucajno zeznula pa da ko sinoc kaze:"DABOGDA MU OTPALA LIJEVA NOGA". Uglavnom madjijala je ovako:OVA MAGIJA SA GRAHOM NEKA IDE PREKO SATELITA ASTRA ZA NJEMACKU.NEKA ALENU I MIRSADI BOG DADNE LIJEPO ZDRAVLJE,PAMET,NAFAKU,MNOGO DJECU,PUNO EURO,KROV NAD GLAVU(ne sator),LJUBAV(nije vala rekla nista bezobrazno),SLOGU,KORGOVI!!!.... Sto se tice oca spomenula je sljedece:"DABOGDA NOSIO APARAT ZA USI,I DIOPTRIJU NA ONE NAOCALE -15,RADIO OD JUTRA DO MRAKA,SPAVO KO TOP,RANO POSTO ZABORAVAN.... Druze moj ako ovo bude djelovalo njen otac niti ces vas moci dobro vidjeti a ni cuti tako da mozete zivjeti i biti sretni do kraja zivota,ko u najboljim TV sapunicama. Halalio sam ti onu kilu novog La Graha. BATALI LADU("cuveno"rusko auto)A CUVAJ MIRSADU!!!!!!!!!!!! Hajde druze pa javi djeluje li, PS:E da mi je ovu gatarku premuntati da mi sredi da mi moj drug Almir(Alix)bude dostupan kada mi treba.Nemoze mu ni ona uci u trag,ali dobar je to drug javice se on. Pozdrav,Sejo |
Neka jarane hvala tebi i toj gatari haman da je upalilo!!
Nego rokni ti nju Sejo da nama nebi kake sihre stavljala!!! OS na kile OS na kile hajmo ljudiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org