YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   AUTOMOBIL (problemi i saveti) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14326)

yamahapassion 17.08.2011 17:24

@smuchac: U pravu si, evo sad sam isao da pogledam kako je u autu, i ima ta plastika okolo.

Burli 02.09.2011 15:08

Treba mi savjet oko kupovine krovnog kofera!?

Na Sharana treba da se namontira kofer u kojeg će stati 2 Spyder Pro stalka i 3 stalka za zvučnik!
Vidim da u zadnje vrijeme većina gastabajtera na svojim vozilima imaju ove kofere i uglavnom je Thule vodeća firma, uostalom i po cijenama su u samom vrhu.
Zanima me da li neko od Vas koristi ove kofere i kakva su iskustva, eventualno da pokušam negdje polovno pronaći naravno zbog finansija i uopšte na šta treba obratiti pažnju prilikom odabira?

Hvala

VUNIMRAV 30.11.2011 15:05

Postovane kolege,imam problem sa nabavkom rezervnog dela za audi a4 1.9tdi 80kw iz 96g,pa rkoh da i forumase ukljucim.
Naime, potreban mi je plivajuci zamajac, i ali polovan,narvno u dobrom stanju.Ako neko ima,ili zna da neko ima, ili,zna gde ima, neka se javi.Bicu mu zahvalan.
Nadam se da nisam prekrsio pravila rouma.

Dell 30.11.2011 17:28

Nisi, sve dok se kontakt brojevi i kontakt osobe ne pisu ovdje javno na forumu, vec preko pp.

Marco7 30.11.2011 17:57

Burli uzmes Thule i to onaj veci ali moras i stalke uzeti!Oni su ti skuplji nego Thule i tu nemoj da stedis!Original Thule ti ima nosivost 80-90kg i vrlo se lako montira i skida a posto znam i da si skijas ima da ti odradi i tu svaku potrebu ;)

Burli 02.12.2011 13:30

Išao sam u međuvremenu kod ovlaštenog uvoznika Thulea za BiH i otprilike znam šta mi odgovara i završava posao. Aluminijumski nosači su oko 300 maraka dok su čelični malo jeftiniji. Kofer mi treba veći što zbog gabarita auta što zbog potreba, i on se otprilike može pazariti za nekih 700-tinjak maraka, mada ih ima i višestruko skupljih, u svakom slučaju hvala na odgovoru.

mlinar 02.12.2011 15:19

caka je da sa sokom od limuna namazes stakla iznutra,,aa moze biti da ti je crkao i radijator grejanja,koji stoji ispod konzole.imao sam taj slucaj na golfu 2,,a to je za promeniti nedaj boze,sve mora napolje,ali ako ti ne fali voda u boci od hladnjaka,onda nije to.proveri vodu,,i namazi stakla.stvarno je proverena caka,

skoricnik 02.05.2013 22:47

1 Privitaka
Fajl 6108 Evo drugari sta ja vozim. U pitanju je Focus sa 1.6 16V Zetec SE benzinac sa svojih 101KS. Malo usminkan, da bude drugaciji od svih sivij, monotonih Focusa :) Na satu ima 160k, ja sam ga uzeo sa 150. Za sad, samo reci hvale. Pored ovoga imam i karavana ali TDDI verziju. Ono je nepoderivo. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Dell 03.05.2013 01:01

Sjecas se kad sam izasao iz njega u Zablju, pa kad sam otresao mokru granu na sebe slucajno :lol: :lol: :lol:

skoricnik 03.05.2013 10:26

Hahahahh secam se, samo sto je to bio karavan :D Cekamo da vidimo tvoju mecku :P

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Trenutno vrijeme na Forumu 06:21

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org