YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Kabi-DEMO SNIMCI (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13090)

zeljko 08.03.2012 21:54

Sve super i spanjolka je ekstra...heheheh tooooooo kabi super glas imam osjecaj kao da sam u onim kaubojskim filmovima a oko mene kabi meksikanac sa onim velikim sesirom i okrece se na jednoj nozi dok mu druga u zraku i puca iz pistolja ne osvrcuci se gdje metci lete...samo puca,pa ko ostao ziv ostao..ko ne ne:lol:Pozdrav kabi..zeljko

kabi 08.03.2012 23:31

Hehehehe bravo zelkjo ti si legenda majkemi,, tvoji komentari su mi uvjek nalbolji hehhe
pozz kolega zeljko...

zeljko 08.03.2012 23:54

Ma lupim kako mi na um padne i kako me koji demo na komentar navede,ne misleci na posledice:lol:Druze stvarno super imas super glas za te stvari,samo tako nastavi i ubaci jos nesto slicno,a bogami mogao bih ti nesto za mene da odradis,pa da probam da odpjevam nas zajednicki demo i ti postavis ovdje...Kabi majstor za klavijature,a Zeljko amater pjevac heheheh....Imam straaaasnu ideju i znam koju pjesmu bih ti odradio sigurno da bude vrh vrhova...Pozdrav kabi od druga Zeljka

kabi 09.03.2012 00:30

Hvala kolega,, pa samo kazi a ja cu to kako znam i umem hehe,,, vidi ima jedna je matrica je ostala poshto mi se brat miki vratio dole za nis pa ako hoces odpevaj je ti,,, matrice je od sabana saulica "Sadrvani" iz E-dur pa ako hoces samo kazi,,, pozz zeljko,kabi hehe

zeljko 09.03.2012 00:36

Nemoj Sabana ima viska trilera u njegovim pjesmama :lol:Javicu ja tebi sta sam zamislio na privat e-mail pa ti polako komponuj,jer ta pjesma mi se jako svidja a ja ne mogu da je odsviram na ketronu kako treba,a vidim ti sve sviras i da ti nece predstavljat problem,a pjesma je super..pozdrav kabi...zeljko

kabi 09.03.2012 23:31

Vazi kolega hehe ma bice sigurno lepo,,

Dobio sam 5-osoban stan pa sad imam svoju posebnu sobu mali studio da ga nazovemo hehe,, Studio se zove Black and White

Evo josh 2 snimka takodje su stara mozda 8-9 meseca od mene za vas,,,

Ovaj prvi snimak se zove Juzne zvezde,, bubanj (ritam) je na pa2 dok na m3 je solo terca,kontra,bas itd... to vazi na oba snimka

Cocek "Juzne Zvezde"
You need to upgrade your Flash Player

Ovaj drugi se zove Cocek black and white kao moj studio hehe,,

Cocek "Black and White"
You need to upgrade your Flash Player

korg18 09.03.2012 23:58

korg18

Kabi,za tebe nema iznimke,sve je na svom mjestu i sve lijepo radi ovo je prava muzika,lijepo je sve sredjeno nemam rijeci osim svaka cast,sve najbolje i u buducnosti.

kabi 10.03.2012 00:13

Bash ti hvala kolega korg18,,

A jel si cuo moj prosli snimak ,, zove se "Spanjolka" ?? pod post broj #118?
pozz...

nesaband 12.03.2012 20:01

Kabi,i dalje su ti snimci jako ostri.Tehnika sviranja ti je dobra.
Spanjolku treba malo da omeksas,previse stakato je sviras.

Kao sto sam i ranije rekao nostalgija cini svoje.Lepo sviras JV mada ta vrsta muzike i nije moj favorit.
pozdrav

kabi 12.03.2012 20:27

Cao neso,, hvala na comment... Bash je cudno posto kad snimam u programu i kad pustim snimak nije ostro,ali kad kad ga exportujem u mp3 formatu onda bude ostro.. A moze li da bude razlog kad treba da ga exportujem u mp3 formatu onda mogu da biram ono Bit rate: od 32 kBit/s pa sve do 320 kBit/s i ja uvek stavim 320kBit/s mozda i zato je ostro?? Dok je snimak u programu onda nije ostro...??

Nesviram i ja JV hehe nego volim da se zezam sa basom kad snimam...

pozz

Trenutno vrijeme na Forumu 19:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org