![]() |
To je smesno sprem ovoga,bar za mene.
|
Sa duznim postovanjem meni ovi setovi zvuce otprilike kao lose uradjeni setova za PA 500 ili PA 80 a ne za Korg PA-600.
Ako ovako zvuci PA 600 onda ga stvarno treba zapaliti.:lol: |
meni ovaj ESI -set na PA 600 zvuci sasvim korektno, mislim da je to mnogo bolji saund nego pa 500 i pa 80
|
I meni je ovaj zadnji set ok. Uzimajuci u obzir da su to samo dosminkani stilovi i semplovi koji su poreklom iz drugih PA serija. Pravi potencijal PA600 ce se videti tek kada neko sedne za klavijaturu i krene da pravi set od nule sa mogucnostima koje pa600 pruza a to je daleko iznad pa500 i pa80
|
Ma mora to da se poslusa na dobrim zvucnicima,ili ozvucenju,da bi se culo kako radi,nevredi na obicnim zvucnicima baz basova,evo ima i ovo
Dal neko ima ovaj set? Ovo je i vese nego dobro za sve pa serije. |
Ma kakav pa600,niste culi sta radi BK5 ;) Dobra je sprava to,i ovaj zadnji snimak je dobar,lepo upakovano sve.
|
O da cuo-probao bk5 i mogu da kazem da je jedino dobar za matrice ;)
|
Todore... zuti karton... nisi slusao dobro.
Citat:
Citat:
|
Citat:
Naravno da PA-600 moze mnogo bolje nego sto je na ovim setovima. @Todorgm nema potrebe za sarkazmom,nego kad si vec takav strucnjak zasto ti 7 tvojih tema pocinje sa naslovom : "Treba mi ......",sto nesto nisi pokusao i sam da napravis? |
Citat:
Zasto nepostovati,pa napravi ti ovako i poslazi, sve da zvuci kao jedan ritam,cuj svako danas pravi,pa pravi ili ne ovako. |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org