YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg Pa600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23591)

Vex 22.05.2013 18:06

Limitiran je.

Sent from S3

edin.u 22.05.2013 22:43

Zanima me da li ovi setovi stvarno zvuče kao što je na youtubu ili je to studijski našminkano?

Todorgm 22.05.2013 22:50

Ovo je smesno kako moze da radi pa600 tj.kako meni radi :D

nesaband 22.05.2013 22:53

Jel ti to reklamiras ove setove ovde na forumu?[-X
To nije dozvoljeno.Procitaj pravilnik foruma posto vidim da si nov na forumu a vec debelo krsis pravila.

edin.u 22.05.2013 22:58

Donedavno sam imao Pa60 tako da nemam puno iskustva sa semplovima,a kada ucitavam neki set od Pa800 javlja mi neku neku grešku prilikom lodiranja Sounda i neki ritmovi mi ne rade kako treba.Pokušao sam jedan po jedan PCG da učitam al opet se javlja problem.
Dodato:
Ma ne reklamiram ništa pitam za savjet tek sam kupio pa600 pa nemam pojma o njemu.
Izbrišite taj post ako je problem.

rolandx 22.05.2013 23:01

Todorgm : Verujem da tvoj set ubija. Eto razloga da ga podeliš sa kolegama ;) . Šalu na stranu, ni ovo gore nije loše i svaki ton na mestu. Da ne komentarisem jer je vec postavljeno mimo svih pravila i ne želim da širim priču, ali recimo da iz Zile seta 7/8 ubija doslovce. Ali ne i ostalo, tako da je diskutabilno šta se kome sviđa. Ukusi su različiti.

tranzit 22.05.2013 23:20

Citat:

Originalno postovano od edin.u (Post 243643)
Zanima me da li ovi setovi stvarno zvuče kao što je na youtubu ili je to studijski našminkano?

Sta li treba da ti znaci to "studijski nasminkano" ? Sminkaj i ti ako bas treba ta "sminka" jer ni oni u studiju, ako su "sminkali", nisu izmislili toplu vodu. Sve sto oni mogu da urade, imas i ti priliku jer ni u studiju se ne koristi crna magija. Pitanje je samo koliko zelis i mozes da ulozis u kvalitet sounda kojim sviras.

edin.u 22.05.2013 23:48

Pa mislio sam na to da li će da zvuči i na sintu kao na demu, a ja lično nemam više dovoljno ni znanja, ni živaca da se time bavim.

tranzit 23.05.2013 00:18

Najvjerovatnije da ce se cuti kao i na demo snimku. Jedino sto su eventualno mogli da urade da bi poboljsali kvalitet demo snimka, je propustanje kroz leveler ili kompresor i mozda naknadna obrada ekvilajzerom. To sve i sam mozes, uz dodatne uredjaje (koji ne kostaju nkakvo bogatstvo) da uradis i to sa kompletnim soundom svog aranzera. Ljudi kod nas, generalno imaju ogromnih problema sa vrlo jednostavnim uredjajima kojima su u stanju enormno poboljsati svoj sound i to za sitan novac. Kada ce se ta totalno negativna tradicija konacno prekinuti, ni sami Bog ne zna, ama siguran sam da nece skoro. Nemoj ovo da shvatis licno jer ti si samo jedan u masi muzicara za koje je pravi put ka dobrom soundu "velika tajna" obavijena najtamnijim velom.

zeljko 23.05.2013 03:21

Jest stvarno..Mogao bi nam Todorgm stvarno podijeliti taj njegov set ako hoce:DTj.ako hoce da uplouduje na Yu-midi pa da se i mi amateri malo usrecimo:)
Dodato:
Ne bi bilo boljeg poklona za moj rodjendan koji sam pre par dana proslavljao:lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 14:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org