![]() |
Citat:
...E moj Milanche...i ovo su samo TVOJA nagadjanja da "verovatno vise nema tu popularnost kao sto je nekad imala". |
Citat:
@ Milanche Brate...samo da ti kažem...STARA KOKA DOBRA JUHA...:lol: |
eeeeeeeeeee tek sad valja za juhu =)) mada i batacici nisu losi ;) a tek belo meso jos da se nafiluje da bude punjena koka ;)
|
Ma Gaga je suva krtina...nigde masno nema...:lol:=))
|
Ma ne ljutim se ja, daleko bilo ;) dobri ste vi svi, znam ja da me samo zezate jer znate da volim mnogo Gagu, samo da napomenem ovo je tema Vase fotografije ;) mislim da su mnogi ljudi poslije mene postavljali fotke, nista niko nije pisao
|
Koliko je ovde tacaka pravilnika prekrseno i to od mnogo "JAKIH FACA"!
...a na nos se nabija nekim mucenicima koji prvi put dodju na forum... Alal vam mudo!!! |
E,svaka čast prijatelju Vlaxxy!!
Stavljam svoj potpis na tvoj post. |
Nešto bi rekao pametno u vezi onoga da je nečije
vrijeme prošlo , ali nemam dovoljno inspiracije.;) Obe spomenute gospođe su legende današnje narodne muzike. One ne moraju ni pjevati.Dovoljno je da se pojave na kocertima i nasmiju se ... |
1 Privitaka
daj da i ja stavim neku fotografiju,sad kad sam skoro naucio,hehhe
prevrcem satru iz momenta,hehehhehhehe |
Citat:
i sta znaci to alal vam mudo???? |
Koliko ja vidim, vlaxxy, jedino si ti na putu da prekrshish pravila...
Inache nigde ne vidim nikakav prekrshaj. A ako vec imash neshto da se pozalish, uradi to na pravom mestu, jer je tema na pogreshnom mestu direktno krshenje pravila! Ostali takodje... Znamo za shta je ova tema, i drzimo se toga, dok josh nije kasno... ;) |
1 Privitaka
...
|
Milance 007, jel ti to ides u teretanu?? Koji ti je rekord na bench press-u. Moj je bio pre jedno godinu dana 145 kg jedan izbacaj, a sad sam spao, ugoijo se :(
|
druze nema tu teretane,samo sklekovi i sklekovi,iskreno malo sam sa tegovima radio sa oni bucicam ,kod kuce gledas film ramobo i lozis se...sa tegovima nisam bio redovan sa sklekovima sam bio redovniji.inace otisao sam u teretanu i za opkladu digao 100 kg i rekao mojim drugarima idite kuci ...oni su vec vezbali,a sam tad jedini put otisao u teretanu...pozzz
|
vidi, vidi, nisi mi se pohvalio da toliko izbacujes, a meni se jadas ko kakva baba da si ostario ccccc :D
|
zato sam ja i napisao da prevrcem satre iz momenta,heheheh.kao oni seoski dilberi kad sidju u cenar
|
@milance 007 to znaci onda da si prirodno jak, genetski. Tako sam i ja, za oko godinu dana postigao na suvo ono sto neki likovi u teretani gde sam ja isao nisu mogli ni da sanjaju posle par godina (sa steroidima). Genetski kod igra tu jaku ulogu.
@dellboy, pa reko sam ti istinu, hehe. Ma kad se setim kakav sam bio, iscrtan ko iz stripova, na stomaku sala ni malo, a sada.... katastrofa. A sto je najgore ne mogu se naterati da ponovo krenem, a nekad mi je to bilo zadovoljstvo :( Odem pre neki dan iz zezanja, stavim 100kg na bench, reko da vidim koliko cu moci, izbacio sam 7 puta i crko kao da sam ceo trening odradio :( Pregazilo vreme.... |
1 Privitaka
Zdravo svima.
Ajde da se vratimo nazad na temu....:) Ovdje cu da postavim foto a u rubrici,,novajlije predstavite se,, cu malo nesto i napisati o sebi. vlaxxy....;) ... ima jedna seljacka izreka...,,ne zavlaci ruku u osinje gnijezdo....(a ti je dovrsi),,:lol: salim se.. Ljudi kada u postovima vidim toliko uzvicnika,pomislim da se neko dere...=)) Treba i malo sale. Ajde ljudi VOZDRA nije mi uspeo upload. sorry |
@yamahapassion,otprilike tako nekako ...imam dobru gradju i potrebno je malo vezbanja da bi se video rezultat...ti isto kazes da si jak,reci kakv je osecaj kad dodjes i objasnis svojim drugarima sta je istinska snaga,kad izbacis neku tezinu sa neuporedivo manje vremena provedenog u teretani u odnosu na njih.OSECAJ JE FENOMENALAN,hehhehe.pozdrav;)
p.s. sad bi mogli da se vratimo na temu fotografija... |
Pozzzz svima
|
|
1 Privitaka
Evo jedna slika,
sa svirke koju smo odvirali neki dan prvi put zajedno kolega Vingula i ja: |
Alal vam majstori........
Sta se pije? |
Ja sam od ovih sokica uspeo da prepoznam Jeger,Fantu,Hepi dej i Koka Kolu...:confused:...e sad,moguce da sam nesto izostavio....:confused:
Alo Momci vadite te flase ispod stola?!?! :lol:=)) |
PAN pivo i Hey Ho sok =)) vama je bilo bas lepo
|
Heheheehe......
svašta je bilo na meniju, ali ništa konkretno za vrijeme svirke, osim PAN piva, a na kraju........... Jegermeister je bio pun..... Dok nije došao nama u ruke:D I to sa prvog stola........=))=)) I naravno, pa zna se šta se toči u male čašice......pa ne valjda Coca-Cola:D |
Svaka cast na saradnji i na druzenju.
|
Tako je prijatelju moj!
I da smo bar svi skupa bliže, pa da zasviramo i zapjevamo zajedno. Jaoooooo majko, šta bi to bilo.........jaooooooooooo......... |
Ma ovdje nesto fali....
Svirko je inace veliki fan likera i 100% negdje u prikrajku ima neki likercic,kruskovac,....samo sto ga nema na stolu.;) I jos nesto-Damire(Svirko) prijatelju,ti kao da se priblizavas teskoj kategoriji,ili me oci varaju....;) A i dobro ste boje uparili-"black boys".... |
=))=)),
Sejo, prijatelju, da znaš da te oči ne varaju, Već sam ja u teškoj, i nikako više da se vratim u barem polu-tešku.... A iskreno, kruškovca nisam vidio....... Il su ga popili :D |
Heheheheh ja se bome nisam ni skužio da smo se u crno obukli :D :D ,a dobro ja sam ionak dan prije naše svirke bio na svadbi tako da sam i došo malo pod gasom :D
|
@ Svirko i Vingula
E koje ste vas dvojica pizde, takvih nema nigdje. ;) Mene niste mogli zvat da zarondam s vama (jebeš lovu). Malo bi zasviro, zapjevo koji set i normalno obloko se s vama (da vam striček pokaže di pes jajca nosi). Čak mi je i službena "uniforma" bijele hlaće, crna košula i žuta ili crvena kravata :lol: tak da bi se uklopil s vama samo onak. Meni je crna košulja standard tak da se ne vidi blato i fleke kad se ujutro pijan zavaljam u jarak. A vidim, pijete Frutek i Jeger (neko je ujutro zašprico pete) =)) Sigurno vam je zadnja pjesma bila "Nije mene dušo ubiloooo " |
Eto ga na sad!!!
Aaaaa, ljudi moji, pa šta vam nas dvojica ličimo na slici ko da pijemo sok????=))=))=)) @ Krešo,,, pa reko si da stalno sviraš, hebiga, da smo znali........... Ma bit će još toga, no sikiriki, aaaa onda buš ti videl " Gde pes jajca nosi ":D Hm, ja na svoja već pomalo stanem kad i kad |
@ Svirko
pa normalno da radim. Al sad kad sam rastepo ekipu biram s kim radim. I da si mi reko ja bi ova dva "klokana" u subotu poslo same da odrade posel ionako imaju još jedan aranžer i gitaru :(. Mogli su komotno bez mene, 10 puta bi rađe s vama sasviral nego se s onim konjima natezo do ujutro za usranih 100 € (jesam se naradio ko konj) :mad:Pjevači do pola noči, a posle pola noči pjeva alkohol, pa onda nek ja spašavam, a u guzici već imam jedno 5 litara gemišta :lol:. A najgore mi je kad ih čopi alkohol pa ništa ne čuju, nit monitor im nije dovoljan, pa se stalno pojačavadu (a ja limitiro na mikseru jačinu sounda). E, al kad su ga onda počeli fušat, ap svak svira po svome bog te mazno, to trebaš preživit. I normalno, gasiš ima izlaze na mikseti i sviraš dalje sam i moliš boga da ti barem pjevaju tercu ak već ne mogu prvi glas. Stari moj, to je muka. A ovo s jajcima ... (ako gaziš po njima) znači da non stop ideš na sve 4 noge (bliže su podu). |
1 Privitaka
t. uspjelo je.E ovo je moj bend.
|
Citat:
niste serifa zvali?????? pa damire brate sta ti je??? sramota.stvarno nije lijepo. ja to vec nebi mogo uradit. nebi mi moj horoskop dozvolio. i jos slike postavljas.......stavljas soli na ranu.....:lol: e moj serife...tako blizu a tako daleko.... ali moras i damira malo razumit.....mozda i nije smio da te zove... ti ili bi popio pola tekuceg inventara...ili bi nekoga namlatio....:D |
1 Privitaka
:D
|
Ma i meni delujete oteceno kao pcelarski pripravnici,ali mora da ste bili neispavani.=)) ili se tu ipak pilo nesto ozbiljnije.
|
Pčelarski pripravnici...=))=))
Hehehehehe, pilo se pilo,al tek poslije,kad je bilo gotovo..............:D Mo'š mislit..:D Al to što smo pili, na to neće niti bumbar sletjet, a kamoli pčelica....:D |
Vec 45 minuta pokusavam da ubacim svoju sliku, ali nesto nece.....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org