YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

yamahapassion 28.08.2013 07:54

Dobro je, znaci nije do mog kompa ovo zamrzavanje...a Zeljko nek napravi jos jednu temu sa demoima da rastereti ovu staru :D
E moram pitati jos i ovo. i zadnje vreme (zadnjih nedelju, dve) mi se desava kada hocu da editujem post koji sam napisao (kao sad npr) da izbrisem ili promenim neko slovo koje sam zeznuo, ne izbacuje mi ono sto sam napisao u tom postu koji hocu da menjam, nego mi izbaci samo prazno polje, kao da cu da pisem novi posto... zbog cega je to?

rolandx 28.08.2013 10:13

I kod mene ista stvar... prvo sam pomislio da moram sve da kuckam ponovo, kada sam sačuvao , vidim da sam duplirao post. Obrisao sve, ugasio , pa ponovo opet ali skraćena verzija posta jer me je smorio.

zeljko 28.08.2013 14:58

Eeeeeeeeeeeeeee to ne bi bilo lose.Jos jedna tema Zeljko-Demo snimci 2:D

Vaxter 28.08.2013 15:04

Sta vam smeta na forumu?

Nemoj Željko, molim te... :))
Pogledaću to za editor kada uspem.
Problem je što sam na serveru prešao na novi PHP, a imamo stari vBulletin koji nije kompatibilan sa njim.
vBulletin ne mogu da bezbolno uradim upgrade jer je na njemu odrađeno previše modifikacija, tako da se držim starog za sad.
Pogotovo što ovakav kakav je je mnogo sigurniji od svih novijih verzija.

zeljko 28.08.2013 15:15

Stoo?:(Mogao bih ja i nju da napunim:lol:

tranzit 28.08.2013 15:30

Zeljko, ocigledno siris negativnu energiju koja cak i ovu sterilnu i bezosjecajnu digitalnu tehniku natjera da pati. Uspio si i nju da nokautiras. =))=))=))=))

zeljko 28.08.2013 16:01

I ja sam to primjetio.Jbt.gdje god da sam a ima osa samo meine nesto napadju:lol:Neki dan bio na jezeru meine nadje i sve me nesto napada,pa bio u setnji na jednom vaseru ovdje na Olympiji a tamo prodaju sladolede te neke slatkise jos i ja da pogledam kad ono opet ose i sve za mnom,dzaba sam mlataro rukama itd.jedva sam se izvukao:lol:Moze biti svasta a jos sam cuo od starijih ljudi koliko se sjecam da pcele i ose lete na bolesne ljude kad osjete ako se ne varam,pa sam se malo sad i uk...o od straha da nemam mozda kakvu bolestinu a ne znam hehehe

tranzit 28.08.2013 17:05

Lazu "stari ljudi", lupetaju budalastine, ne vjeruj i ne plasi se.

sale_band 29.08.2013 04:07

Smeta mi što je tema Acakasper demo snimci zaključana, malo je "nedemokratski" :banghead:

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2
Dodato:
Inače mi smeta kad se tema zaključa i tako ostanemo bez mogućnosti da kažemo ono što mislimo, to je kao kad vam zalupe vrata ispred nosa...

Ukoliko je neko nekog uvredio onda bi moderatori trebalo da sankcionišu dotičnog člana a ne da svim učesnicima zabrane dalje repliciranje...

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2

tranzit 29.08.2013 04:45

Izgleda da je tako moralo biti. Mozda je i bolje ovako nego da se produzilo nekontrolisano, a vidio si i sam da je krenulo sa vrijedjanjem i tezim rijecima. *ebes i iskljucenje kad neko bude javno ispljuvan i ispovracan, nije ni to ultimativna sankcija... a priznaces... ima ih lakih na jeziku, a prebrzih u mozgu, pa se tu svasta izrodi. Smeta i meni ponekad kada se tema zakljuca jer bih eventualno jos nesto dodao ali kasnije, skoro bez izuzetka, uvidim da je bilo bolje ne dodavati nista, odnosno ne moci dodati nista.

zeljko 29.08.2013 05:59

Ja sam taman pisao odgovor namrgodjenom kad bas u Tom momentu kad sam htio post da postavim nece.Dell zakljucao a namrgodjeni dobro prosao.Mozda je i bolje da je tako bilo,samo zao mi da se covjeku zakljuca tema radi jedne sitnice i to ne dokazane ali sta je tu je.Htio sam da ga pitam ko je danas prvi poceo i vredjao.Ja nisam sigurno.

rolandx 19.09.2013 22:14

Smeta mi što nema više koleginica da razmenjujemo iskustva 8->

tranzit 19.09.2013 23:36

Cini se da ces morati malo da pricekas za takvu razmjenu iskustava virtualnim putem. Tehnologija jos kaska za tim. =))=))=))=))

smuchac 12.10.2013 18:13

Smeta mi sto se ne mogu logirati s kompa danas popodne. Radite nesto ili...?

Sent from my MediaPad 7 Lite using Tapatalk 2

mladenkom 12.10.2013 18:41

Mora se uplatiti donacija svaki put kad se zeli ulogovati,clan 2 stav 6 zakona o ulogovavanju.
Kolko sam ja u toku postoje neki problemi sa serverom.

Sent from my R800x using Tapatalk 2

Vaxter 13.10.2013 16:05

Server nam je bio pod DDoS napadom.
Regulisano je sada.

rolandx 13.10.2013 16:18

I dalje ostaje problem na temi: http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#axzz2hbyrLe2T Prikazuje da ima cetvrte sranice ali klikom na cetvrtu uvek vraca na trecu. Kada god otvorim tu temu i koliko god puta da je otvorim uvek me obavestava da ima novih postova.. ustvari ih nema. Mogu da iskljucim pracenje ali me bas zanima epilog ;)
Dodato:
.
.
Uzgred ... pise da je Casper napisao poslednji post... ali na trecoj stranici koja je jedina dostupna, nema ga nigde.....

Vaxter 13.10.2013 16:30

Neke tabele na forumu su pukle tada, izgleda.
Sređeno, tj. bar bi trebalo biti.

rolandx 13.10.2013 16:31

Jeste.... OK je . Svaka čast.

zeljko 03.11.2013 09:02

Smeta mi sto se opet pocelo bez veze uplodovati.Jedno pise a kad skines set sasvim nesto drugo unutra i to po dva puta jedno te isto.Daj ljudi jel tesko napisati sta se tacno nalazi u setu,da ne skidamo dzabe.Pozz

Vaxter 03.11.2013 11:37

Juče sam pola sata čistio koješta po downloadu i premeštao stvari u odgovarajuće kategorije.
Izgleda da jednostavno ne vredi pričati...

zeljko_mo 03.11.2013 12:08

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 257292)
Smeta mi sto se opet pocelo bez veze uplodovati.Jedno pise a kad skines set sasvim nesto drugo unutra i to po dva puta jedno te isto.Daj ljudi jel tesko napisati sta se tacno nalazi u setu,da ne skidamo dzabe.Pozz

slazem se sa kolegom, treba zabraniti postavljati setove/ritmove bez naznake sta se unutra nalazi... ovako ljudi moraju skinuti 20 setova da nadju ono sto im treba... Lijep pozdrav

zeljko 14.11.2013 20:40

Sta je ovo od danas mi non stop iskace Kaspersky cim udjem na Yu-Midi pocetnu i pise nesto kao "Download Krack itd"Jbt.neko izgleda uplodovao Virus hehe

Jos pise schädliche seite download craked
Dodato:
Evo ga tacno kako pise: 728x90s.htm? Verboten: ******? (mit der Datenbank für schädliche Webadressen untersuchen) 14.11.2013 20:43:56 *****

Vaxter 14.11.2013 20:56

Izgleda da problem nastaja kada se za akorde kopira tekst sa tekstovi.net.
Izgleda da taj sajt ima problem, a skripta sa onda kopira i kod nas.
Zato smo i napraili YU-MIDI tekstove, kako bi se izbegli spoljni sajtovi, ali izgleda da ljudi ne mogu da se naviknu...

zeljko 14.11.2013 20:59

Pa vidio sam i ja da imaju neke dimenzije kad mi kaspersky javlja,pa sam mislio da je neko uplodovao sliku ili sl.na neki sajt koji smeta hehe..Sad je ok svaka cast.Poz

Izbrisi ovaj moj link gore jer kad se die na njega isto iskace antivirus

acakasper 20.11.2013 14:44

smeta jedino sto su novi clanovi poceli da postavljaju poznat tudj materijal,i u napomeni pisu kako su taj set oni radili,da postavimo korisne stvari to je ok,ali da postavim sidzijev set i da pricam da sam ga ja pravio to je van pameti.

tranzit 20.11.2013 17:01

Ipak su najveca moguca epidemija ovi sto se, odmah po registraciji na forum, pojave na Chatu sa pitanjem zasto ne mogu da skidaju sa Download stranice. Da ima nekakav pesticid pa da se poprskaju, ama nema... nazalost. Mozda je opet doslo vrijeme za jednu generalnu cistku prijavljenih a neaktivnih clanova.

acakasper 20.11.2013 21:42

potpuno se slazem tranzit,i kada se prijavim na forum po deset poruka u inboxu,dali mozes da mi skines ovo ili ono.

pickedbass 21.11.2013 20:27

Meni smeta da sam clan od Aprila 2013 i imam 25 postova do sada. Uvek jos mi nije omoguceno da skinem neki fajl sa downloada. Najbolje da me izbrisu skroz sa ovoga foruma jer sta mi vredi da budem aktivan clan kad ja nikakve koristi od toga nemam.

tranzit 21.11.2013 20:37

I ti si za vise od pola godine uspio da napises citavih 26 postova. To mu dodje cijelih 0,14 postova po danu ili ti 1 post nedjeljno. Moze li se to nazvati aktivnoscu na forumu ? Drugo, nije dovoljno naslagati postove da bi spadao u aktivne clanove, vec korisne postove koji ce nekome i pomoci, a postoji i doniranje koje sluzi za odrzavanje foruma, pa ako bas i nemas ideja kako bi pomogao kolegama, mozes da doniras neku crkavicu i tako steknes pravo na download.

yamahapassion 21.11.2013 22:18

Hahaha, za osam meseci citavih 25 postova, toliko Tranzit napravi za dan :D S tim sto su Tranzitovi postovi u 98% slucajeva korisni saveti i smernice

zeljko 22.11.2013 02:46

:-??

pickedbass 22.11.2013 17:11

Ja sam vec od starije generacije i pored svih obaveza ne mogu svaki dan da budem ovde na forumu a treba i vremena odvojiti za sviranje. Sto se tice donacije, meni je rizicno da ostavljam moje podatke svog ziro racuna ovde na sajtu. Inace nemam nista protiv da doniram neku paru za odrzavanje sajta.

acakasper 22.11.2013 19:26

gospodine pickedbass u jednom postu ste napisali da ste pocetnik u muzici,zar je moguce da ste covek u godinama a pocetnik ste u muzici,a ovde kazete kako ste covek u godinama.sta je tacno?i ako vec nemate poverenja u ovaj sajt da bi na ziro racunu ostavili ime i prezime sta onda trazite ovde medju nama?

Vex 22.11.2013 23:42

Ja koliko znam nigde se ovde na forumu ne ostavlja javno nikakav i niciji ziro račun... Nije ovo 2.Dnevnik da se ostavlja javno ziro racun.

pickedbass 23.11.2013 08:18

Jeste tacno je, pocetnik sam jer sam kasno poceo da se bavim muzikom. Posto sam ja hteo da doniram iz Nemacke se pojavi sajt gde mozete da upisete banku i broj ziro racuna gde ce da se odbije cifra koju donirate. Ja na zalost necu vise da ulazim na ovaj forum jer vidim da me sa svih strana napadaju a ja nista lose nisam heto. Zao mi je sto ne mogu da nadjem opciju da se obrisem sa ovoga sajta a nadam se da ce to neki administrator da obavi za mene. Pozdrav!

Boban 23.11.2013 09:02

Pickedbass je u pravu, zasto bi ostavljao svoje podatke na sajtu kad ima i drugih nacina za donaciju.

Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk

rolandx 23.11.2013 09:11

Citat:

Originalno postovano od acakasper (Post 258896)
gospodine pickedbass... sta onda trazite ovde medju nama?

Sve se to moglo reći na malo finiji način ;) Lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Citat:

Originalno postovano od pickedbass (Post 258914)
Ja na zalost necu vise da ulazim na ovaj forum jer vidim da me sa svih strana napadaju a ja nista lose nisam heto. Zao mi je sto ne mogu da nadjem opciju da se obrisem sa ovoga sajta a nadam se da ce to neki administrator da obavi za mene. Pozdrav!

Mislim da i ti kao početnik ipak trebaš dati ostalima i drugu šansu. Nekada jesu prenagli ali biće da je u pitanju nesporazum i da se sve može razjasniti i objasniti. Verujem da je kolega Acakasper iako malo više direktan nije bio zlonameran. Nadam se da će se nesuglasice i nejasnoće razjasniti na opšte zadovoljstvo. Forum je mesto koje bi trebalo da nas okuplja a ne rasteruje i odbacuje.

zeljko 04.12.2013 03:57

I dalje se uploduju setovi koji vec postoje ili da kazemo sastavljen iz vise setova.Hajd sto je to,vec opet nepise sta je unutra.Gori je onaj ko ovo propusta pa nek se sad ljuti koliko god hoce.Poz

Pa jbt.zasto da se 1000 puta ubacuju jedne te iste stvari.Nek bar napise da se zna sta je unutra da narod dzaba ne skida.Ma daj idi bre kao sto rece moj drug "Nele" hahahaha

Cuj kaze Audia Set i nista vise:lol: http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2mTIQiaLd

svirko 04.12.2013 08:40

Nitko nikoga niti tjera da bude na ovom sajtu, a niti da nebude.
Svi smo ovdje kao muzičari, kao prijatelji, pa bilo da smo amateri, profesionalci, ili samo kao podržavajući članovi koji se vole družiti, zezati...
Da nije bilo ovog sajta...nikad nebi upoznao Nestora, Vaxa, Al Bundyja, Šerifa, Vingulu, Diddu, Seju, Željka,pokojnog Zdravka i ostale..
I da mogu vratit ono vrijeme kad sam bio pred odlukom dali da se učlanim na ovaj sajt...opet bih odabrao isto.
I svi mi imamo svoje živote, svoje obaveze, a znamo i kakav nam je današnji tempo života...ne stignemo niti živjeti kako treba a kamoli ostalo.
I zato nema zamjerke dali je netko svakodnevno ovdje, ili povremeno, dali netko piše konstantno ili povremeno

Trenutno vrijeme na Forumu 13:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org