![]() |
Definitivno spider mislim da je mnogo stabilniji. Imam pa1xpro i na spider-u nema da mrdne. Pozdrav
|
A sta mislite o Rolandovom i Ultimateovom V stalku za 2 klavijature?
|
Oni se vise neproizvode.....ni ultimate ni v-stand.....nema ih nigde,a ja sam imao srecu da slucajno naletim na poslednji novi v stand u srbiji.....stalak je vrh,spider mi skuplja prasinu sada.....za transport je extra.
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk |
Po meni je najbolji i najstabilniji spider pro.
|
Ja sam si nabavio dupli X stalak Quik Lok Ql642 i stvarno je savršen. Masivan i ne klima se. Idealan za dvije klavijature jer si možeš štimat visinu gornje, dubinu čak i nagib
|
kk20, stabilan, 3 mjesta za klavijature, pecaljka za mic, odlicna podesivost visine i nagiba... jest da je malo tezak za transport (sto tezi, to cvrsci :p )... al nenosi ga nitko kilometre, iz auta do kafane, iz kafane u auto i to je to... a cijena mu je prihvatljiva ( oko 70€) za razliku od SpiderPro (200€)....sljedeci ce mi bit ultimate apex ax90... (kad para bude) ... lp
|
U mom kraju većina ih ima Ultimate Apex, al mislim da je on previše ograničen i dosta nizak, jedino ako si do 175cm, onda će ti možda odgovarati, dok je Spider ipak čvršći stalak. Druga je stvar šta ljudi pričaju svoja iskustva. Kolega ima Spider PRO i nikad nije imao problema sa klimanjem na bini il da bi trebao stavljati nešto ispod njega da bude ravan.
|
Zdravo svima! Hocu da pitam dali neko zna: dali ima orginal i kopija kod Spider pro stalak?! Ja sam primetio neku razliku kod nadpisa "Spiderpro"..... tacnije kod neki ono "PRO" je sa tamnije slova t.e ispunjeni slova, a kod neki ne?! Dali se radi o orginal ili kopija? Hvala vam
Postovano sa mobilnog uređaja |
mislim da je to samo naljepnica drugacija... nisam dosad jos cuo da je netko napravio kopiju spidera... mozda je "facelift" u novijih modela, pa zatamnili malo...
|
Hvala ti kolega na odgovoru! I ja mislim da je mozda neki novi model pa zato su slova takvi....pozz
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org