![]() |
kod mene je nokia e 65, ali me slajder zesce zajebava
|
..
Definitivno, NOKIA je zakon... imam 6500 slider i ne zelim da je menjam.. .. najvishe zbog celicnog kucista... ..izdrzljiva je i prilikom ispadanja (shto je kod mene svakodnevna pojava) ne raspada se u 100 dela(kao sto je bio slucaj kod mojih predhodnih telefona). A dobro zavrsava i ostale poslove...
|
Nokia N73 za mene zakon tel!mnogo izdrzljiv(sto je meni mnogo bitno;)),i ima funkcije slicne kao 95-ica,po meni nije uopste mnogo iza nje,a dosta je jeftiniji!pozdrav
|
evo mog misljenja i ja sam bio u fazonu nokia je zakon.ali evo prosto pitanje,sto je nokia zakon?po cemu?
ja mislim da je nokia precenjena i da su cene previse nabijene,sony ericsson kupis za mnogo manje pare a ne pruza nista manje od nokie!!! |
Sto se mene tice N95 je odlican.
Bas zbog te kamere sam ga i kupio, i da vam kazem kad snimim uzivo video zapis sa svirke ton je jako dobar, dok na drugim tel. uvek nesto distorzira. (doduse i na N73 je bio dobar ton, ali je na N95 bolja slika) Razmisljam da uzmem N97, ali cu jos malo da sacekam. Eto, toliko moj izbor za sad je N95. Poz... |
imam n95 ali igrajuci igrice sam ga ogulio .zna li neko cijenu oklopa ,posto fon ne mislim mjenjati
|
ja imam samsung g800 :D
|
SAMSUNG D980 dvije kartice u istom mobilnom,obe rade odjednom.ZAKON!
|
khm...
Samsung S8300. Relativno skup ali glup.
Sinoć razmotavam kablove, kucam poruku, palim cigaretu... :">khm. (Prodajem) |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org