YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Kako Nam Izgleda Scena (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3448)

Dell 16.01.2011 17:25

Vule, kud je bas uslikase u stadiju... :D :D :D

hammers 19.02.2011 20:58

1 Privitaka
Sa sinocne svirke...

Vule 19.02.2011 21:12

Citat:

Originalno postovano od Beethoven (Post 167116)

@Vule

Cool. :)

Btw, da ti dam instrukcije za prepravku stalka za mic na Spideru, da zastitis zube i glavu? :) Prepravio sam moj, sad je sve bezbedno...Staje normalno u Spider futrolu, sve regularno... :) Bacicu sliku kad stignem.

Pozzz

Baci sliku,zasto da ne,mada ja nisam neki talenat za "uradi sam" varijante ali sto da ne,interesuje me da vidim?

Beethoven 23.02.2011 22:08

2 Privitaka
Nema ovde puno majstorije, sve mozes sam osim ovog dela koji treba da ti uradi strugar a nije tesko ni skupo.

Izvadi se gumeni deo na pecaljki po kome te obicno i udaraju i onda pecaljka moze da se uvuce do kraja i da ne viri van stalka. Medjutim, ako si visok a jesi koliko se secam,i jos ako stojis kad sviras, onda ne mozes podici pecaljku dovoljno jer zapne u onaj deo gde se podesava visina. Za manje muzicare i one koje sede, ovo je vec resen problem ali za vise i stojece, treba uraditi ovaj dodatak. MAda, treba ga uraditi u svakom slucaju, ne znas kad ces stajati a kad sedeti.

Sve ovo staje u Spider futrolu bez problema plus pecaljka stiti neki efekat recimo koji moze stajati na stalku (prilikom transporta) a moze se tu nositi i neka manja kutija, recimo pilot ili sl.

Prva slika:

Ovako izgleda stalak na nastupu.

Druga slika:

Izvukao sam ga malo da se vidi. Nasao sam neki cetvrtast chep ali ni on ne stoji lose. :)

Btw, ne postoji stalak u mojoj kuci koji nisam prepravljao, za svaki je morala da radi brusilica ili bonsek... :) E, da, i na ovom Spideru pored ove intervencije sa pecaljkom, uradio sam i dodatke da mi obe ruke stoje vodoravno, bez pada. Ako treba nekome, postavicu slike da vidite kako to izgleda.

Pozzz

P.S. Ako se ovaj deo na pecaljki uradi i malo duze, moze se kasnije vratiti i originalna guma (chep) i opet te ne mogu udarati ali se ne sme preterati u duzini jer nece stati u Spider futrolu. Ugao ovog delica ne treba biti 90 stepena, nece funkcionisati, treba biti veci ugao, tacno ne znam ali odprilike se moze videti na slikama.

milanche007 24.02.2011 15:18

1 Privitaka
ovako mi nece scena izgleati u skorije vreme 23.10.2010

makso68 26.02.2011 12:48

2 Privitaka
Evo,nisam se ovdje do sad prijavljivao..Izgleda ovako:

Simke 26.02.2011 13:51

@makso68
Sve je ok,lepo skockano...samo brate ovaj crveni kabal bas bode oci!!:D

Zlatek 26.02.2011 13:58

1 Privitaka
Evo kako je izgledala scena prije dva dana-Grand Hotel Sava-Rogaška Slatina

doktor87 26.02.2011 14:14

5 Privitaka
Evo slike mojih raznih nastupa... ;)

Iskreno nemam ni jednu frontalnu sliku sa nastupa ge se vidi ceo bend i oprema, ali cim bude stavljam...posto ja nemam kad da slikam :)

Simke 26.02.2011 14:19

@doktor87
Pa i ja bi voleo ovakvu "scenu"kako tvoja slika br 4!!!:))
...btw ta slika bi trebala da ide u rubriku "ajde da se hvalimo"
P.S...a zamisli da si teka svirao "prezidenta"!=))

Sry za offtopic,khmm...nastavljamo sa temom :)

Trenutno vrijeme na Forumu 17:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org