![]() |
Vule, kud je bas uslikase u stadiju... :D :D :D
|
1 Privitaka
Sa sinocne svirke...
|
Citat:
|
2 Privitaka
Nema ovde puno majstorije, sve mozes sam osim ovog dela koji treba da ti uradi strugar a nije tesko ni skupo.
Izvadi se gumeni deo na pecaljki po kome te obicno i udaraju i onda pecaljka moze da se uvuce do kraja i da ne viri van stalka. Medjutim, ako si visok a jesi koliko se secam,i jos ako stojis kad sviras, onda ne mozes podici pecaljku dovoljno jer zapne u onaj deo gde se podesava visina. Za manje muzicare i one koje sede, ovo je vec resen problem ali za vise i stojece, treba uraditi ovaj dodatak. MAda, treba ga uraditi u svakom slucaju, ne znas kad ces stajati a kad sedeti. Sve ovo staje u Spider futrolu bez problema plus pecaljka stiti neki efekat recimo koji moze stajati na stalku (prilikom transporta) a moze se tu nositi i neka manja kutija, recimo pilot ili sl. Prva slika: Ovako izgleda stalak na nastupu. Druga slika: Izvukao sam ga malo da se vidi. Nasao sam neki cetvrtast chep ali ni on ne stoji lose. :) Btw, ne postoji stalak u mojoj kuci koji nisam prepravljao, za svaki je morala da radi brusilica ili bonsek... :) E, da, i na ovom Spideru pored ove intervencije sa pecaljkom, uradio sam i dodatke da mi obe ruke stoje vodoravno, bez pada. Ako treba nekome, postavicu slike da vidite kako to izgleda. Pozzz P.S. Ako se ovaj deo na pecaljki uradi i malo duze, moze se kasnije vratiti i originalna guma (chep) i opet te ne mogu udarati ali se ne sme preterati u duzini jer nece stati u Spider futrolu. Ugao ovog delica ne treba biti 90 stepena, nece funkcionisati, treba biti veci ugao, tacno ne znam ali odprilike se moze videti na slikama. |
1 Privitaka
ovako mi nece scena izgleati u skorije vreme 23.10.2010
|
2 Privitaka
Evo,nisam se ovdje do sad prijavljivao..Izgleda ovako:
|
@makso68
Sve je ok,lepo skockano...samo brate ovaj crveni kabal bas bode oci!!:D |
1 Privitaka
Evo kako je izgledala scena prije dva dana-Grand Hotel Sava-Rogaška Slatina
|
5 Privitaka
Evo slike mojih raznih nastupa... ;)
Iskreno nemam ni jednu frontalnu sliku sa nastupa ge se vidi ceo bend i oprema, ali cim bude stavljam...posto ja nemam kad da slikam :) |
@doktor87
Pa i ja bi voleo ovakvu "scenu"kako tvoja slika br 4!!!:)) ...btw ta slika bi trebala da ide u rubriku "ajde da se hvalimo" P.S...a zamisli da si teka svirao "prezidenta"!=)) Sry za offtopic,khmm...nastavljamo sa temom :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org