YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ketron (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Ketron Audya - komentari i iskustva (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17743)

savobond79 26.08.2011 19:21

ma jok

Marko dobar je taj korgic dobro je spakovan i yamahe su bobre stvar ukusa ...
Ovde nije stvar u tome vec generalno kako finalno zvuci i izlazi aydia i druge klav i koliko mu znace te live gitare aydiodrum bas itd ...

Marco7 26.08.2011 19:21

Kazem lose podesen Korg!!!

Marco7 26.08.2011 19:31

Meni je Marko dobar drugar i odlican je muzicar i dobar covek!Ovu Audiyu ste spakovali dobro ali Korga lose i tu nema dileme!Kolik os esecam Marko mi je rekao da ovde nijeu pitanju Audyia drum nego on stavio svoje semplove i trazili ste da vam tamo u resurse spakuju vas slozen drum kit i upucen sam u sve to ali sve to nema veze sa korgom,lose je sredjen,brunda bas,mutan je zvuk i nije to to ;)

keyboards 26.08.2011 19:38

Yutube poredjenja - neobjektivna

Audya5 kao i 4 je svakako dobra masina ali u zadnje vrijeme se na internetu pojavljuju poredjenja u kojim se pokusava nesto proturiti sto je nerealno. Sve je to lijepo jos kad bi mi bili papci da neznamo sta je konvertiranje ritmove, izbor instrumenata i miniranje zvuka. Probali smo vec tu Audya i znamo vec sve o njoj. Nije losa Moze proci uz Korga, Rolanda i Yamahu. Ali nemojmo podvaljivati niti padati na kojekakve podvale i uporedbe. Svaka masina cce biti onoliko dobra koliko se truda i znanja u nju ulozi.

savobond79 26.08.2011 19:44

Da naravno dobili smo bubanj po nasoj zelji isproduciran od ketrona ,rekao sam to vec ... Super ako znas Brmu pa onda ce ti on sve objasniti iz prve ruke ...

Marco7 26.08.2011 19:51

Nema sta mi smo u kontaktu i sve znam oko sredjivanja te klavijature ali ne menjam misljenje da je Korg lose sredjen tonski!Nema one Korgove sirovosti i cistine,mutno zvuci bar na ovom snimku a kod Marka cu da svratim ovih dana jer moram da prodjem kroz Brus kad krenem iduci vikend na svirku!

savobond79 26.08.2011 19:52

Ma kakvo miniranje to je opste poznato na youtubu imas toliko paralelnih poredjenja raznih sprava i ukazuju na isto ... Pitanje je ko koliko zeli i hoce da veruje u to ... ma nema veze ne brini sve je to manje vise nebitno obicni ljudi koji nas slusaju i neznaju razliku u nasim klavijaturama to je samo nase licno zadovoljstvo

vladimir68 26.08.2011 21:56

Citat: ˝obicni ljudi koji nas slusaju i neznaju razliku u nasim klavijaturama to je samo nase licno zadovoljstvo˝ -absolutno tačno (nažalost),a sve ostalo (među onima koji znaju........klavijature,mixeri,zvučnici,....) spada u stvar ukusa

gjoko 26.08.2011 23:08

preslusao sam nekoliko puta i slazem se sa Marco7, loso podesen
Korg i daj istu jacinu tona i na oba sajzera a ne ti si pojacao onaj Audia a korg si smanjio i otupio ton. Izvini prijatelju al iskustvo je u pitanju

savobond79 26.08.2011 23:21

eh da sam malo mladji

hahahah Da imas iskustva znao bi o cemu se radi....hahahha
Nije stvar u nikakvim jacinama cuj nije podesen pa dok sam imao korga ceo dan sam ga podesavao iii ..... hhhhaaaaaa
Stvar je u punom zvuku u kvalitetu ad konvertera u zv karti obe klavijature kako jedna reprodukuje isto a kako druga ,isti rtm isti bass ....itd
kakvo otupljenje zvuka hahahaha =))

Trenutno vrijeme na Forumu 22:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org