![]() |
Sta se raspravljate oko glupih tema, kad takva vec postoji, druga ne treba...:D
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8164 Mene smeta na forumu, sto ne mogu ispod nika na promenim status, omogucio je to Vaxter, ali je zbog zloupotrebe iskljucio, a ja bi zeleo da mi ispod nika pise: Banovan!, jer to je sad na sajtu ono, in...:P:lol: |
Brate smatraj to zavrsenim,samo reci na koliko ces? Mesec,dva ,tri...godinu? :lol:
|
Extra, sad mi vise nista ne smeta!:lol:
|
Bicu kratak, trenutno tema "Hajde da se hvalimo" ima 1591 post, a tema "Hajde da se zalimo" 1334 posta. Samo hocu da kazem da je opravdanost postojanja neke teme stvar licnog stava, ali da ipak ljudi ovaj sajt kroz ovakve teme vidi kao opustenu i prijateljsku sredinu kojoj na neki nacin pripadaju. Naravno, prednost je na strucnim temama.
Ne svidja mi se sto, kad nesto hocu da pitam, treba silno da se pomucim da proverim da li postoji neka takva ili slicna tema, da je ne bih duplirao. Pogotovu kad je rec o starijim temama. Ne stavljam ovo na dusu moderatorima, to je samo cinjenicno stanje, obzirom na veliki proj tema, pa bi mozda trebalo na neki nacin objediniti slicne i iste teme. |
Smeta me što svima nešto smeta .
To me poprilično smeta . Poštujte ovu kuću gdje ste došli i ne pametujte previše . Tu uključujem i sebe . Jučer sam naletio na jeftinu temu o harmonikašima .Uživao sam... Znate li vi koji sve nešto smeta, koliko vrijedi ta tema ? Koliko je to važnije od down loada i sl ... Ja bi ovo zaključao i ajd zdravo ... |
caka, brate ako me ne izdaje pamcenje, ti si licno otvorio temu "ajde da se zalimo" :lol:
nista protiv toga, kolko sam se ja samo zalio a za ostale i da ne govorim ... ipak je to jedna od "top-tema" na sajtu :D |
Jedno je kad se žalim da me bole leđa ,
da je netko pao na ispitu... A drugo "što mi smeta na forumu ". I hajd navali narode ... |
Citat:
|
@grandia
Ma nema veze ko je otvorio temu, hocu samo da kazem da nema glupih tema, nego samo ima tema koje nekoga ne zanimaju. @romario U pravu si, burazeru, kad bolje razmislim nista mi i ne smeta. |
Citat:
nadoći ćeš ti još ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org