![]() |
mislis da je sve zbog tih trilera?
ok, slazem se stime, ma da mislim da je i zbog njegove "harizme" - covek harizmatican - ne samo do jaja nego i dalje =)) al ponekad se plasim da ce da se zadavi - ko da se muci kad dishe :( sumnjam da unistava po 4 pakle marlbora dnevno :D a ostalo je ok, ima covek tajming i u sushtini ne ispada iz harmonije sta je isto vrlo vazno ... e sad smo se lepo izvukli iz frke =)) |
cuti covjece ne spominji mi cigare i ja popusim 4 kutije dnevno a ponekad uz pivu kad pijem mozda i vise....Da nije tako ko da bih ja imao ovakav glas kao iz bureta:lol:
Pa jeste ekrem ne samo da lijepo pjeva,vec i ima facu sto narod privlaci da ga gleda i slusa...to je to narod hoce nesto novo a ne godinama da slusa Sabana Saulica koji svoj poso radi perfektno...mada sam cuo par puta kad pjeva uzivo da i on zna pogresiti ite kako.;)...poooz |
ekrem vs. saban ????
mislim ipak dolce gabana i te cake... skupocjeni spotovi... visookooo kvalitetnija muzika... trileri koje jos niko nije kopirao... itd............... kako god okrenes ekrem je trazeniji :)) |
sve stoji, ali sto ekremova faca moze privuc to mi nije jasno :-O mozda neki infarkt? :lol:
|
Sta ja znam djeluje nekako pozitivno,a ovaj zadnji ekremov snimak i tekst pjesme me je odusevio...Malo je falilo da otvorim pivu i da se napijem koliko me je tekst pogodio...Ja u tudjini a majka nije tu:lol:Samo dali je ovaj tekst napisao Ekrem ili neko drugi?To se ja pitam,ako je to ekrem sastavio onda nemam rijeci...Najvise mi se svidja ono "Ostari se i vec mi kosa sijedi":lol:...Poooz
|
Cudo nevidjeno...=))
|
umetnost...
|
1 Privitaka
:lol: Najjaca slika...
|
ahahahahahahahahahahahahahaah nisam se odavno vise ismijao, slika je do jajca :D
|
Slika je i preko jajca, kod mene od maloprije sotji kao slika desktopa, ne mogu da ga se nagledam hahha :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org