![]() |
Halo!!!
Mi ovdje nismo prof. fudbala nazalost. Lopta je okrugla nazalost, onaj koji je najbolji, on ce i pobjediti. |
Ipak je bolje igrati kladionicu glavom,a ne srcem!!! :)
|
bez ljutnje momci, al ste dignuli prashinu ... pogotovo kolega tranzit ... kao da ce da propadnemo ako ne idemo dalje na SP ...
i ja zelim od celog srca da idemo dalje pa cak i da pobedimo! al sta ces kad se ne moze, i druge drzave zele isto kao i mi za svoju ... nadraze bi mi bilo da je cela ex-yu na SP pa posle u finalu ko je bolji i da pobedi ... al za to mogu samo da sanjam bio bi cak i zadovoljan da srbija rastura shvabu pa posle mi je sve jedno, vazno da smo njih cepali. sta ces kad shvabe igraju tako dobro? al videt cemo, jos je sve moguce - pa cak i to to sto smo nekada bili medju najboljima je vec davno i to jos kad smo bili svi zajedno. to vazi za svaki sport. necemo ovde o politici, jel je to zadnje sta nam ovde jos treba. pozdrav svima grandia :D |
Ajmo Orlovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=D>=D>=D> EDIT: *ebem ti fudbal i ko ga izmisli i što me majka rodi da volim fudbal,noćas sam spavao ko na ekserima,kao da ja treba da igram danas,od jutros nervozan ko leptir,sad bi pešice do Južne Afrike da i ja dunem malo u vuvuzelu da smirim ovu nervozu...strašno!!! Nisam ovakvu nervozu imao otkad je Pančev šutirao francuzima penal u Bariju '91 |
Beogradske ulice se polako prazne,upravo sam stigao i ja kuci.Iskreno iz dubine srca se nadam da cemo dobiti nemce,makar 1:0!!! ko se slaze sa mnom???
SVI U NAPAD....... |
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bem si posao .... radim do 3 a nemam sanse nigde da pratim utakmicu ... jedino live rezultati u netu ...:( |
Pomozi BOZE!!!!! Cela srbija je uz vas!!!!
|
1 Privitaka
Ova dvojica znaju rezultat!!!
|
aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha do jaja je slikaa!!!!!!!!
SRBIJA....SRBIJA.....!!!!!!!!!:) |
Orlovi,HRABRO I SREĆNO!!!!!
Čujemo se kasnije,nadam se,da proslavimo. |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org