![]() |
Ja imam Guerrini President Elegant Oro,rucni rad,sasvim sam zadovoljan lep i pitom zvuk,mala i velika kabina,po meni najbolja je.
|
skoro sam kupio Dallape SUPERMAESTRO 15+M+7 oko 1980 proizvedena u fabrici..prezadovoljan sam!
|
Weltmeister Cantora
|
Hohner Concert - 72
Hohner Bravo III - 120 Dallape Organtone '74 - 140 |
1. Da Vinci (italijanska) 120 basova,
2. Guerrini Superior 2, President Oro 3. Royal Standard, 80 basova. |
Guerrini schampion 81god
|
1 Privitaka
Citat:
|
Ovosu naj noviji modeli gde nishta ne pishe na basovima /koji je model/. Kod modelima sa aluminskim registrima pisaloje ORGANTONE ili SUPERMAESTRO.
|
Imas puni naziv harmonike ispod slike: "Dallape Supermaestro (Organtone)". Italijani su upotrebljavali ovo "Organtone" ustvari za stim harmonike pa su sve harmonike koje imaju tzv. Doubleoctav stim nosile naziv Organtone, sto je i shvatljivo ako se ta rijec rastavi na Organ i Tone jer sve te Doubleoctav harmonike imaju, za razliku od vecine musett stim harmonika, registar "Organ". Ciste musett harmonike nemaju Organ kao registar. Ima Dallape i jedan Supermaestro koji je proizveden 1976. a pod nazivom Supermaestro V Centenario ali ovo je musette stimung i odmah harmonika nema oznaku Organtone. Supermaestro je bio samo naziv za jednu seriju Dallape harmonika. Predhodni tipovi su bili iz serije Organfisa a posljednja harmonika koju je Dallape proizveo 2010. godine je opet bila iz serije Supermaestro i bila je opet Doubleoctav (Organtone) a za kratko vrijeme je postala vrlo cijenjena Dallape harmonika.
|
-Guerrini Superior 2 ('73 g.)
-Scandalli Super VI (N serija, 60ih) -Roland Fr3x |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org