YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg Pa600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23591)

nele1 08.05.2013 22:50

Ja mislim i dalje Zeljko daje do Globala jesi istalirao one dve opcije znaci Os i taj Faktori tako se vrati u fabricko stanje

rolandx 08.05.2013 23:02

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 242857)
Hocu da zapamtim Style i boje kako sam ja napravio a ono sledeci put opet isto sve kako je bilo sve boje opet stare na onim dugmicima Sts 1 Sts 2 itd.Kako tu mjenjam boju i kako da je zapamtim kad sledeci put upalim taj ritam da budu boje slozene kako sam htio?

Memorisanje style: Namestiš kako želiš da zvuči pa gore desno na ekranu padajući meni, treća stavka od gore na dole ,,Write style#. Kako namestiš tako će i početi ( stopiraj samo ritam kada budeš memorisao,.... i obrati pažnju da li si ostavio ritam na kojoj varijaciji , da li je sa introm ili tako slično jer tako će onda i početi).
Memorisanje preformansa: Isti postupak samo u padajućem meniju prva stavka ,,write performans"
Memorisanje STS-a boju koju trenutno sviraš - Shift+STS ( 1 2 3 ili 4 ) i istu si memorisao na tu poziciju za taj ritam.

Imam veoma dobar set koji u sebi ima komplet ( dmx, live i sve sto je sto se kaze odlicno) puno toga u jednom setu . Uploadovacu ovde pa ga skini. Naglasicu da je Set Pa800 za Zeljka.

Mogu ti poslati global sa mog Pa600 koji je perfektno sređen.... I naravno od Pa600 je, takođe imam i factory resourses pa600 sa njihovog sajta.

Ukoliko ti je nešto potrebno javi se na PVT Pozz

nele1 08.05.2013 23:15

Posalji mu global tvoj resice probleme

rolandx 08.05.2013 23:21

Citat:

Originalno postovano od nele1 (Post 242892)
Posalji mu global tvoj resice probleme

Poslato... global i set koji sam spomenuo... Ako negde zapne tu smo, napomenuo sam da ne ucitava global iz seta koji sam mu linkovao... Uploadujem ga i ovde. Tezga set april ( pun je dobrih stvari)

zeljko 09.05.2013 19:54

Hvala svima uspio sam ubaciti ovo sto mi je poslao drug Rolandx i za sada jos nije nista zaglavilo,jedino mem nervira sto je podesio ekran da kad trazim boju ili style nemam kad da pogledam koliko je brzo i automatski prebaci nazad hehe..Kako se to gasi?A i nemogu pojedinacno da pojacavam uper 1,2,3 Valjda je tako on podesio.Inace nisu losi ni ritmovi ima svasta,samo po neki mi se ne svidjaju jer su tisi od drugih i pokoji nema bubnja i bassa pa sam skuzio da sam trebam ubaciti hehe..Pozz i hvala Rolandx puno puno

nele1 09.05.2013 22:04

Sada nemoj vise global da ucitavas

rolandx 09.05.2013 22:32

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 242949)
Hvala svima uspio sam ubaciti ovo sto mi je poslao drug Rolandx i za sada jos nije nista zaglavilo,jedino mem nervira sto je podesio ekran da kad trazim boju ili style nemam kad da pogledam koliko je brzo i automatski prebaci nazad hehe..Kako se to gasi?A i nemogu pojedinacno da pojacavam uper 1,2,3 Valjda je tako on podesio.Inace nisu losi ni ritmovi ima svasta,samo po neki mi se ne svidjaju jer su tisi od drugih i pokoji nema bubnja i bassa pa sam skuzio da sam trebam ubaciti hehe..Pozz i hvala Rolandx puno puno

Mislim da je global pa srednja opcija general controls i na nekoj od stranica dole u dnu ekrana ima opija da se nadje za display hold on.... to ugasi.... i on ce tako zapamtiti nemoras nista memorisati...

zeljko 09.05.2013 22:38

Nasao sam i to i cak sam drugu farbu podesio hehe.Jos samo da nadjem gdje se odkoci ondje za upere da kad idem na ekran da mogu pojedinacno da pojacavam a ne sve zajedno..Mislim na boje za desnu ruku.

nele1 09.05.2013 23:00

Kako mislis pojedinacno Zeljko u performansu ili ?

rolandx 10.05.2013 08:33

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 242962)
Nasao sam i to i cak sam drugu farbu podesio hehe.Jos samo da nadjem gdje se odkoci ondje za upere da kad idem na ekran da mogu pojedinacno da pojacavam a ne sve zajedno..Mislim na boje za desnu ruku.

Udješ u mixer ( ekran bi trebao biti na easy mode - gore desno u ekranu padajući meni - posvednja stavka u dnu padajućeg menia easy mode ) koji je na glavnos screen-u, ukoliko ti se pojavi i bubanj i sve trake onda pritisni tasten ( na klavijaturi) Track select, da ti samo ostanu UPPER-i... iznad njih imas jednu kockicu koja je štiklirana, nju skini da je nema i tako ćeš moći da uppere nivelišeš zasebno. Ta kačkica u mixeru je sistem lock all... jer kada jednom namestiš recimo preformans od tri boje ( njihov odnos) a generalno je preformans utišan ili puno pojačan, onda klikneš na tu kockisu i pojačaš ili smanjiš komplet i ostane isti odnos zvukova proporcijalno ih pomera, bilo da su u istoj ravni ili ne.... ako negde zapne pitaj slobodno...

Trenutno vrijeme na Forumu 12:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org