Citat:
Originalno postovano od zeljko
(Post 242857)
Hocu da zapamtim Style i boje kako sam ja napravio a ono sledeci put opet isto sve kako je bilo sve boje opet stare na onim dugmicima Sts 1 Sts 2 itd.Kako tu mjenjam boju i kako da je zapamtim kad sledeci put upalim taj ritam da budu boje slozene kako sam htio?
|
Memorisanje style: Namestiš kako želiš da zvuči pa gore desno na ekranu padajući meni, treća stavka od gore na dole ,,Write style#. Kako namestiš tako će i početi ( stopiraj samo ritam kada budeš memorisao,.... i obrati pažnju da li si ostavio ritam na kojoj varijaciji , da li je sa introm ili tako slično jer tako će onda i početi).
Memorisanje preformansa: Isti postupak samo u padajućem meniju prva stavka ,,write performans"
Memorisanje STS-a boju koju trenutno sviraš - Shift+STS ( 1 2 3 ili 4 ) i istu si memorisao na tu poziciju za taj ritam.
Imam veoma dobar set koji u sebi ima komplet ( dmx, live i sve sto je sto se kaze odlicno) puno toga u jednom setu . Uploadovacu ovde pa ga skini. Naglasicu da je Set Pa800 za Zeljka.
Mogu ti poslati global sa mog Pa600 koji je perfektno sređen.... I naravno od Pa600 je, takođe imam i factory resourses pa600 sa njihovog sajta.
Ukoliko ti je nešto potrebno javi se na PVT Pozz
|