![]() |
Decko : Istetoviracu drvo na stomaku.
Devojka : Sto ? Decko : Da ti BUde 'ladovina dok mi pusis :)) |
ovaj vic iznad mojeg je fenomenalan.. a sad moj :D
uspavljuje federer sina, a mali ce: tata, kad porastem voleo bih da igram tenis kao Novak Djoković! Federer: I tata bi sine…=)) |
Evo jedna fina pjesmica :)
Deset ljutih rakija da ne bude zima, jednu sam eksirao, sad ih devet ima. Devet ljutih rakija, ja vec ne znam ko sam, jednu popih da se sjetim, ostade ih osam. Osam ljutih rakija, sad sve mutno gledam, daj jednu da progledam, sad ih ima sedam. Sedam ljutih rakija, polako gubim svest, jos jednu da se razbudim, sad ih ima sest. Sest ljutih rakija, spreman za let, ja ih vidim deset, jer ih ima pet. Pet ljutih rakija, na pola sam posla, sad ih ima cetiri, a ja vidim osam. Cetiri ljute rakije, sedim kao kip, devet casa vidim, ustvari ih je tri. Tri ljute rakije, spreman sam na sve, gde nestade jedna?! Ostadose dve. Dve ljute rakije, sljiva izvanredna, dok sam na to mislio, nestade jos jedna. Popih i tu zadnju, pa pritisnuh reset, uzeh flasu ponovo, pa ih opet deset. Dodato: Dolazi Perica u prodavnicu i kaze: -Dobar dan teto dajte mi tafu. Molim sta hoces mali?! -Ma dajte mi tafu za tuvanje! Mali brisi odavde ili nauci da govoris!!!! - Ma pusi turac teto!! Kako te nije sramota barabo!!! - Turac razumijes a tafu ne razumijes?!! |
Ide Haso i vodi magarca, kad naiđe Mujo i pita: - "Ama gdje ćeš to ti sa tim konjem?" Haso će: - "Bolan, nije ti ovo konj, ovo je magarac." Mujo: - "Ti šuti, tebe ništa nisam pitao!"
|
U autobusu dva mladića kažu plavuši:
"-Ajde nam pokaži pupak,dat ćemo ti 50€..." "-Dajte mi 100€ i pokazat ću vam gdje su mi operirali slijepo crijevo..." "-Evo ti pare!!!Pokaži...." Autobus se zaustavi na stanici,a plavuša će: "-Vidite onu zgradu preko puta??E tamo su me operirali....." Dodato: Na nesrecu, covek je ispao iz aviona. Na srecu, imao je padobran. Na nesrecu, padobran nije radio. Na srecu, imao je rezervni. Na nesrecu, ni taj nije radio. Na srecu, covek je padao tacno na plast sena. Na nesrecu, iz plasta su strcale vile. Na srecu, promasio je vile. Na nesrecu, promasio je i plast Dodato: Kada sam bio mali, majka mi je je dala 20 dinara i poslala me u prodavnicu. Doneo sam: -dva hleba, -dve litre mleka, -paketić bombona, -čokoladu, -deset jaja, -3 margarina, -1 litru ruma i još mi je ostalo za ringišpil ! Danas to nije moguće, zbog onih … glupih nadzornih kamera :D :D :D |
kako prepoznati kratkovidog ginekologa?
po mokrom nosu.... |
Danas je izvrsen atentat na Cak Norisa....metak je u kriticnom stanju :)
|
Xaxaxaxa, dobro ovo za Chaka.
|
U nizu loših estradnih vijesti evo još jedne:
-Jutros je u svom stanu pronađena živa Jelena Karleuša...:D |
Jedan crnjak:
Umrla Ejmi, odlazi na nebo i tu kao doček sreće Svetog Petra i Majkla Džeksona. Ona ih pita - Momci, da li vi to mene dočekujete jer sam zvezda andjeoskog glasa koja je soul muziku vratila na velika vrata, i koja je bila obožavana od strane miliona ljudi? A Majkl kaže Patru - Je li bre matori, ko je ova sa konjskom facom, i kada će da dođu ona deca iz Norveške koju si mi obećao? |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org