YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   KORG PA3X - Oficijalna Diskusija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17681)

velja87 05.10.2014 17:05

Bilo je da se kupi po ceni od 45 000 dinara! Za te pare kupi profi studijske slusalice ili bolje studijske monitore i nemas brige.

sale_band 07.10.2014 08:40

Zdravo!!

Zanima me kako podesavate "manual bas"? Da li je moguce da se jedna boja odredi da uvek bude za rucni bas, tj. da ne bude uvek onaj koji je u samom ritmu??

Vex 07.10.2014 13:10

Pa ako neces da koristis manual bass iz ritma ,jedino imas opciju da napravis STS postavku da ti bass bude na LOWER,i onda pogasis chord recognition i da koristis tako... Moze i bass u ritmu da se menja,ali po varijacijama,ali onda moras tako i ritam da sredis u style record i original style sounds da ti bude upaljen .

sale_band 12.10.2014 15:02

Danas sam prvi put imao "glitch" na Pa3x.
Prvo mi se desilo da nije hteo da svira mp3 u song modu iako je svirao normalno sat ranije i tek posle restarta je proradilo.

Druga stvar, na prformasu imam harmoniku na upper 1 i frulu na upper 3 koju palim po potrebi, danas sam primetioda mi lampica na upper 3 ne svetli iako je frulica bila aktivna, kad sam je ugasio i upslio ponovo, lampica se upalila.

Hmm

rolandx 12.10.2014 16:16

Čoveče, ajd sad ti to objasni ovlašćenim serviserima, da nekad radi a nekad ne radi... :mad: , što je mnogo, mnogo je. Ne mogu da verujem da imaju tako nestabilan operativni sistem. Ispravite me ako grešim ali mislim da Pa2xpro nije imala takvih anomalija... jeste da su joj crkavale lampice ali takvi bagovi i to na aranžeru ,,poslednje generacije" korg-a ... žalosno... :(

branoy 12.10.2014 20:02

ko kaze baca pa u srednjake hahah, orginal sound kao g1000 , stim znaci da moze zvucati orginal sta god ubacis. evo test, jedan na jedan

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/hsc0C-yRr24?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

sale_band 13.10.2014 02:40

? Ha?

Vex 13.10.2014 11:25

Citat:

Originalno postovano od sale_band (Post 274169)
Danas sam prvi put imao "glitch" na Pa3x.
Prvo mi se desilo da nije hteo da svira mp3 u song modu iako je svirao normalno sat ranije i tek posle restarta je proradilo.

Druga stvar, na prformasu imam harmoniku na upper 1 i frulu na upper 3 koju palim po potrebi, danas sam primetioda mi lampica na upper 3 ne svetli iako je frulica bila aktivna, kad sam je ugasio i upslio ponovo, lampica se upalila.

Hmm

Taj mp3 bug se meni desava jednom godisnje mozda... Mozda bi se desavao cesce,ali mp3 koristim samo da pustam muziku u pauzi,tako da mozda ja i nisam merodavan kada je ucestalost tog problema u pitanju. A sto se tice lampica,za 3 godine i 3 meseca koliko imam pa3, ni jednom nista slicno.
Pa3 hoce da zaglavi skroz u Style record kad se dosta radi u njemu,inace,na svirci mi nikad nije blokirao za sve ovo vreme, dok su me pa1 i pa2 iznenadili par puta.

Milan$ 13.10.2014 12:18

meni se desava da zabaguje u soonbook-u,kad idem iz pesme u pesmu,i selektujem sledecu,a on samo ukove na ritmu kom sam trenutno,nece da predje u sledeci, a dugme select potamni i ne mozes niti da selektujes opet pesmu niti da je promenis...u pocetku kad mi se to desavalo palio i gasio sam klajvu jer nisam znao kako da je odblokiram, jer zabaguje,taj ritam ide i to je to, ne mogu da ga promenim...onda sam slucajno,kad izadjem iz soongbooka probao da udjem jednom na Rec, i to reaguje, cim udje u recoed mode, ritam staje, odmah izadjem,i sve sljaka ok opet...jbm li da zasto tako,ali eto ume to cesto da mi se desi,doduse samo u soongbook-u, ovako nisam imao nekih koplikacija..

Dell 13.10.2014 13:30

Stvarno, Branoy, upao si ko niski padobranac u temu :lol: :lol: :lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 03:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org