![]() |
Malo pre sam prskao podrum, napunio se buva! Neka macka lutalica se omacila u podrumu, katastrofa. Usao sam u podrum da uzmem neku kutiju i izasao sa 100 buva po nogama. Ne mogu da verujem.
|
Raspremanje podruma #:S, mene ceka i podrum i garaza :D
|
U kuci, a i napolju je pakao... A komaraca koliko ti duza pozeli...
|
Stigao ugalj za zimu, koji bi valjalo pretovariti, a od ove vrućine me mrzi da živim, a ne da pretovaram ugalj.
|
Joj druze @Vaxter pa nije mogao u gore vrijeme doci.. znam kako ti je :mad: :lol:
|
|
Sinoć provalim da mi je crkla još jedna lampica na PA2...ovo je druga tura "crkavanja",prvi put sam zamenio 7-8 komada
|
Vule kupi lepo GW8 prodaj pa 1 i ostace ti para i za jedno lepo krstarenje.
mene muci kontakt na spikonu i moram to danas da popravim a i brate ubi ova vrucina a nisam na moru=)) |
Odem veceras na svirku i poljubim vrata.Neki kvazi shef sale zaboravio da nam javi da se ne radi...mislim,sta reci...decko kreten.:mad:
|
rikno mi alnaser na autu.u wv dileraju su mi uzeli 130 dolara za dijagnostiku,da utvrde sta je,i trazili su 720+takse da mi zamene alnaser..na kraju sam prosao za 220,kod naseg coveka + 2 puta slepanje po 50$ + 130 u dilersipu,izadje me alnaser skoro 500 dolara :rolleyes:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org