YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg Pa600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23591)

rolandx 21.04.2013 22:25

Citat:

Originalno postovano od ibroc (Post 241948)
ma dobro nije problem za set kad imam spreman po svom ukusu , znas cudno mi bilo dosao mi artist katalog i u njemu pa600 zovem artist kazu nemaaa jbg sve mi je propalo :S

Druze a da probas nekako iz Srbije da ga uvezes ili proturis busom ili nekako. U Sky-u ga verovatno ima... ako ti je hitno....

vodeni 21.04.2013 22:37

ako si iz sarajeva ili blizu, postoji jedna radnja u kojem se prodaje pa600 ja misllim da je QT samo...meni ga je preporukom od jednog kologe prodavao za 1800 KM. Pa vidi da li te interesuje da nereklamiram ovdje radnju.javi se na privatne poruke.

Dell 21.04.2013 22:55

Ne zelim da zvucim kao neka baba zanovijetaljka, ali Ibroc, kako si mogao ugovorit svirku, a nemas instrumenta? To je u najmanju ruku neodgovorno, ali to je najmanji problem, jer bi ti to moglo utjecat i na buduce svirke, a negdje cak i ne daj Boze batine zbog toga popit.

zeljko 21.04.2013 23:01

Hvala svima koji su mi odgovorili na moje pitanje.Dakle normalna verzija i pici.Samo jos da nekako utrpam nekom svabi ovaj ketron sto Imam pa da kupim.Postavio sam na prodaju ali izgleda nikom ne treba,mada je tek 2.dan mozda se jos neko i javi..Pozz

yamahapassion 21.04.2013 23:40

@zeljko: ma vole svabe ketron, roland, kurzweil i te spravice, to je za njihovu muziku ubilo se. Ne beri brige prodaces ti to za par dana. I uzmi pa600 moja topla preporuka ima da se sit nasviras kao covek. Sa ovom klavijaturom i tvojim hardverom kojeg vec posedujes imaces pravi mali kucni studio ;)

sherif 22.04.2013 00:32

drugari,treba mi pomoc kada ucitam neki ritam u pa600 i treba da ga sredim,kako da zapamtim varijacije, drums i fill 1,2,3,4. a da mi ne ostane onaj zadnji sto sam ucitao na svim varijacijama.do sad sam koristio gotove setove a sad bi malo po mom ukusu.hvala unapred

rolandx 22.04.2013 11:19

Gore desno padajući meni - write style....

sherif 22.04.2013 16:08

Citat:

Originalno postovano od rolandx (Post 241983)
Gore desno padajući meni - write style....

nikako da zapamtim,varijaciju 2,3,4,uvek mi ostane zadnja ucitana na sve, jel treba da se udje u record ili gde vec,sigurno je jednostavno ali nece me danas

rolandx 22.04.2013 20:31

Citat:

Originalno postovano od sherif (Post 241993)
nikako da zapamtim,varijaciju 2,3,4,uvek mi ostane zadnja ucitana na sve, jel treba da se udje u record ili gde vec,sigurno je jednostavno ali nece me danas

Šta konkretno hoćeš da uradiš ne razumem te. Iz kog ritma hoćeš da zapamtiš varijaciju, Koju od 4 varijacije želiš da zapamtiš i na koje pozicije, Da li u originalnom ritmu koji želiš da ,,Edituješ" postoje normalne 4 varijacije?

sherif 22.04.2013 21:28

da,ucitao sam ritam iz drugog seta, i ucitao sam sve komponente ritma i drum varijacije 1,2,3,4 i sad zasebno trebam da zapamtim svaku varijaciju na svije mesto, kada ucitam drum var1 ucita se na svim varijacijama1234,a treba svaka zasebno,kada ucitam drum var2 na varijaciji2 promeni sve na drum2,neznam sta da radim...

Trenutno vrijeme na Forumu 12:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org