![]() |
pa stvarno bi oni trebali objaviti da vidimo koliko ko ima glasova,ili je to neko tajno glasanje hehe.
|
Reko sam ja (sumnjao) jos na prvoj-drugoj strani da je ovo kao i svi ostali festivali NAMESTALJKA...samo je pitanje koliko kosta 1.mesto
|
U potpunosti se slažem sa tobom prijatelju Mykeli.
Nažalost, živa istina, a i nažalost imao sam priliku to doživjeti, i čuti i vidjeti neke stvari koje su se događale iza kulisa. Daj Bože da nismo u pravu, i da nam prijatelj Marko pobijedi!!!!! |
U stvari Lobii su ovde bitniji od nekih tamo moneta (dolari, evri, dinari...i tako to)..
|
Citat:
|
Nemoj tako Hare to su ZVEZDE i to još framoznog GRANDA...
Iiii mrake i pedera...Zbog njih NIKAD niko iz manjih kuća nije probio na trg,kad sve podkupljivaju i plaćaju...Marko bi ovdje mogo da dođe do medijske reklame ali ne daju goveda,prokleto im bilo! |
ma kakav "famozni" Grand to je meni vec isfuralo a "zvezde" jos vise:D
Marko samo da znas da imas naj naj naj mocniju pjesmu, ljudi nemojte mislit da se ulizujem ali ovo stvarno mislim. eto jednom kad sam glaso presalto sam par pjesama i nijedna mi se nije svidjala tako poslije nekih desetak pjesama izaso sam sa stranice. mislim ovo nije fer. Marko druze boli tebe briga sta god bude svi ovdje znamo da si najbolji. pozdrav svima |
Pjesma je Hit i veoma profesionalna=D>
Ako neuspije na hellomusic onda ce uspjet na Eurosong 2009 ;) |
Na nama je da glasamo ako zelimo da pomognemo nasem moderatoru koji je isto tako pomogao mnogima na ovom forumu,a ako se nesto mucka mi tu svejedno nemozemo puno promjeniti,zato moj glas za Marka a na kraju cemo vidjeti koliko smo uspjeli. Budite pozdravljeni i glasajte a na kraju mozemo da komentarisemo.
|
:confused:Glasam bre svaki dan,a verujem da i drugi isto rade i neznam sta je ovo..........:(
|
100% namestaljka bre!!! Ruke im se lopovske osusile!!!!
I na kraju ce neki ,,umetnik,, pobediti, idioti....:mad: Ljudi, koliko god glasova uputili, to ne moze.Pa, ko bi i mogao vise da pomogne sa glasanjem nekom izvodjacu nego mi Marku??? |
ja ne odustajem, svaki dan po nekoliko glasova ufuram, ako imam srece sa proxyem, onda i vise !
glasajmo do 31 decembra, bar da bude medzu u prvih deset |
Jbg. Glasamo svi,ali ne ide. Meni je mnogo zao ali cu glasati. Ispostovacu Marka jer je stvarno uvek spreman svakom da pomogne, tako da Mare ako jos nesto treba ti vichi. ;)
|
nista nije strasno ako Marko ne uspije u ovoj konkurenciji ,Marko nisi prvi ni posljednji u ovakvim namjestaljkama i nemoj se predavati-
|
Samo glasajte i glasajte i tako redom pa do 31.-og cemo vidjet sta ce biti...;)
|
glasano za Marka
|
Galasovi od Virus benda!!! PS. Dobra pesma pridji mi blize! jedino mi se brass ne svidja kao deciji je ostalo sve oks!
|
glas i od mene :)
|
ok idemo i dalje za Marka
|
Kao i svaki dan.
Glasovi su i dalje od mene, javljam se samo da bi ova tema imala prioritet i ostala na vrhu.
|
Jos jedan glas.Srecno druze!!!
|
ajmo ljudi ostalo jos nekoliko dana, dajte svoje glasove za Marco
|
da ne zaboravimo glasati za Markana
|
evo i jos jedan glas...od pocetka glasovanja sam *bookmarkirao* onu stranicu i svaki dan po jedan glas
|
bump
|
jos dva dana! oni koji imaju drage volje nek daje jos neki glas za Marco7, bar ako mozemo da ga uvucemo u prvih 10. A onaj Stojan sa bicevima ima probleme sa D.I.S Time :) nadam se da nece Stojan da pobedi. A vi koji citate ovo ne zaboravite da glasate jos danas i sutra
pozdrav svima |
Ja sam poprilichno ubedjen da je ovo mlo nameshteno...
Pre par dana sam bapravio injekciju od par hiljada glasova koja nije vredela... :S |
A ja sam od kada je Marko ispao iz prvih 10 bio apsolutno ubijedjen da je sve namjestaljka cista.
To sam cini mi se i napisao nekad prije. |
Vaxter i Sejo,
sve to razumem, ali opet kazem da probamo bar da ga podignemo u prvih 10. A ko namesta rezultate ja bi im mamicu njihovu .......... :) malo sale ... a mozda imaju i dobre seke lol :) |
Ja klikcem i dalje, ali se bojim da nema vajde... :S
|
pa ovo je cista namjestaljka pa nemoguce od nas toliko da ga ne mozemozemo vratit u prvi deset,,,,pa ja glasam svaki dan,i koliko je jos takvi tu...pa nemoguce da to nista ne vrijedi
|
Ma klikcem i ja i klikcacu sve do 31.12. do kada je rok za glasanje.
Ali isto kao da nasi glasovi idu u Recycle Bin ili je postavljen znak zabrane prema broju 90.;) Ali idemo dalje....pa sta bude. |
Citat:
|
Evo Mare brate jos jedan!
|
ma klikacemo jos i sutra pa neka bude sta bude
|
Ja glasam svaki dan......Nije tesko odvojiti 2-3 minuta da glasamo svi koji se logujemo na sajt!!!!!
Ajde da pomognemo Marku!!!!!!!!!!! Znaci ovko............... Link:http://www.hellomusic.rs/ Izaberemo vrstu konekcije..........brza ili spora........ Kliknemo na ...PRESLUSAJTE I GLASAJTE.......... Vrtimo dok ne nadjemo ....90. Marko gredic...Pridji mi blize.... Kliknes na ....glasaj I to je to............ Ajde da ga izbacimo na prvih deset........ |
Ja klikam...Ali opet nista...
|
I ja isto...
|
+1
Al' je namestaljka 100%...:( |
hm eto neobicno ne klikamo vise,
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org