![]() |
Zeljko, Amin!
|
ovaj je sajt po mone najbolji u cijeloj europi pozz za admine
|
Ovo je strasno i bezobrazno... Zbog ljudi kakvi su trebalo bi shodno tome sta pise u profilu koji instrument user sa foruma svira da ima pristup samo tom delu... Ako sviras ketrona-rolanda-yamahu ne moras da smaras nas sto sviramo korga, i obrnuto... Ljudima je postalo dosadno i svako zalazi svuda i lupa sta mu se nocas snilo... Jeste ovo forum i diskusija, ali ovo je indirektno podhebavanje ...ako vam se ne svidja pa3x ,pustite nas vlasnike da diskutujemo i da konstruktivno razmenjumemo misljenja ... Izasao je novi OS, link je covek postavio jos na prosloj strani... Dajte da pricamo o tome ima li boljitka a ne da minira temu zadovoljni korisnik ketrona ... i harmonikasi,svirajte harmoniku ,nema glava da vas boli od ritmova,semplova i operativnih sistema... i to ne vazi samo za ovu temu ,nego za mnoge koje pratim ... i posle naravno da ispadnu carke i varnice kad dolazi do nepotrebnih provokacija,sto zbog pristrasnosti ,sto zbog neznanja ... Svacega sam se nacitao u zadnjih mesec dana,mislio sam da precutim,ali ne mogu...lakse mi je ovako ,bilo vam pravo ,ili ne.
|
trenutno mi smeta sto mi na pocetnoj strani tekst iz levog dela prelazi u tekst koji je na levoj strani centralne strane.
@Vex:nemoj svaki post da svatas licno,a carke i ostalo,pa i to je sasvim normalno da dolazi do toga,meni je to ponekad cak i zanimljivo ;). |
Hvala na savetu cika Neso, cooliram ja situaciju...ali jednostavno mi dodje da to pribelezim, previse toga mi se skupi,i ne znam kako to drugacije da iscooliram nego da napisem ... Slazem se ,nekad je jako zanimljivo sve to ,ali cesto je jadno,tuzno i zalosno ...
|
Daj ljudi nezalite se puno pjevajte malo i okvasite grlo=))=))=))Pijte pivu i rakiju zutu svi zajedno na starome putu:lol:
|
Zeljko... U redu je... Ne pijemo svi alkohol i ne dozivljavamo forum i kafanu na isti nacin - forum= kafana pa da se nudimo picem i da sve bude ruzicasto... Neki su prevazisli taj stadium ;)
|
Ne vidim da je Zeljko napisao ista sto bi bilo koji covjek makar bio i zreo i odrastao prevazisao. Veselje i opustanje je za sve generacije, svaka cast Zeljko na pozitivnom duhu ;)
|
Ma to je meni onako sponatno izaslo iz glave kad sam vidio temu,pa rekoh da izmislim tekst za novi hit pjesme,kao sto to radi moj komsija Halid Music onaj sto pjeva ono(moja mati herlava rodila me celava):lol:Nista licno...Eto druze Dell pocetak a ti nastavi sa tekstom,pa kad zavrsis,da se i odpjeva ako bogda:D
|
Citat:
|
:-t,ej,forumasi,oooopet se svadjate,a?
|
Ja stvarno nisam imao namjeru da se svadjam niti sam se svadjao:D
A ja..Druze Neso i kod mene je jos uvijek razvucena pocetna stranica iako sam instalirao ponovo windows 7..Ja mislim da je to zbog Markove reklame kad se takmicio :) |
Ti ces Zeljko, Bogami dobiti jedinici iz vladanja:-??,najgori si od sve dece!![-(
P.S.znam da nije tema ali moram reci da si onu zadnju pesmu uradio do j..... |
@vaxter eto ga sad je super pocetna na svom mjestu i nije vise razvucena...Bravo:)Samo mogao bih jos malo onaj kvadratic gdje pise dowload sekcija skupiti,a ondje gdje je prisutnost clanova i navigacija prosirit i izjednacit,a sredinu jos malo povuc da bude jos sira prema lijevo posto ima mjesta ako je izvodljivo i ima da bude bas onako po mom ukusu:lol:
Dodato: Jer sad je ostala tu rupa(Prazno)izmedju sredine i kvadratica gdje pise prisutnost clanova i navigacija...Mogli bih ubaciti moju i Nesinu sliku izmedju da popunimo i da uljepsamo sajt ako hoces=))=))=)) |
Ovo nije zaljenje, nego samo pitanje za Vaxtera, informativnog karaktera... Ali da ne otvaram novu temu stavih ovde...
Vax druze opet imam problem, svaki put kada odgovorim u nekoj temi, kada postujem nesto, stisnem polje da mi ode poruka, i (u zadnjih mesec dana) mi se desava da me posle toga skroz izbaci sa sajta... dodje mi ona stranica kao da mi je iskljucen modem, znas na sta mislim... I onda krene da vrti, vrati me na yu midi (vidim u adress baru) ali prikaze samo praznu stranicu. I tako stoji, dok god ja ne ucitam ponovo yu midi iz favorita. jel znas do cega bi moglo da bude, ako sam mozda nesto slucajno podesio u exploreru da ispravim to... Ako ne znas, nema veze, nije neki veliki problem. Pozdrav i zivio ti meni doktore za pc! |
Mislim da znam u čemu je problem.
Zbog nekih stvari, koje će biti dodate na sajt, sam malo promenio način identifikacije i logovanja generalno, kako bih dobio veću sigurnost sajta i mogućnost da se sajt koristi kao OpenID. Rešenje problema bi trebalo biti jednostavno. Pobriši kolače, i to bi trebalo biti to. Ništa više ništa manje. :) |
eee, da vidimo....
|
I to je taj Vaxter... genijalaccccc....
|
Citat:
|
Evo, nije zalba vec predlog, mada pomalo nervira...
Predlazem da ovaj "header" navigacioni bar ili kako vec, gde stoji ono "Startseite, User CP itd..." bude iskopiran na dno stranice kad je otvorena neka tema tako da ne moram da "skrolujem" ponovo na vrh da bih stisnuo "Startseite" kako bih se vratio na pocetnu stranu... :rolleyes: |
Prihvaćeno, stavljam na listu.
|
Citat:
|
A sta ako je u pitanju touch screen??? ;)
|
E, to je već viša matematika za mene:D Ja naučio na Mozillu...
|
Sale, ovo je vec drugi put danas =))=))=))=))
|
Citat:
E sad te nisam skonto, po prvi put... Al ozbiljno :) |
Hahahaha... zaboravio si. Pogledaj dva posta iza mog predposljednjeg a onda se sjeti da je slicna situacija (kada razgovaraju lijeva patika i desno plucno krilo) bila jos jednom i opet si inicijator bio ti.
|
Ne mislis valjda na daljinski??? Opet nisam siguran da sam naisao na pravi post, jbg... Imam 20-ak prozora otvorenih a istovremeno nesto cackam po PA3X...
Treba mi Yu-Midi GPS... :rolleyes: |
Ne znam ni ja sad u kojoj temi je to bilo, ama je bila vrlo slicna situacija, samo jos grotesknija, na sta sam se ja nasmijao a taj doticni me pitao, sta to treba da znaci, na sta sam odgovorio odprilike: "Nista... onako...". Mozda se sjetis na osnovu ovoga, gdje je to bilo, ja ne mogu, zablokirao sam.
|
Pa da... Oko svrstavanja odredjenog instrumenta u igracke je bilo... :)
|
Jok, jok... nije ta tema (ako mislis na temu o PA900), u onoj na koju ja mislim, te covjek uopste nije skontao... a meni ga bilo nesto zao.=))=))=))=))
|
Ma nije ni bitno, vazno je ucestvovati iako mislim da znam o cemu se radi i da je doticni skontao vrlo dobro sta sam hteo reci ali je precutao...
Nazalost, sve je vise onih koji ne kontaju, moj Tranzite... |
Nemoj da se deprimiras, ima i druga strana medalje. Jedna stara poslovica kaze: "da nema budala, kako bi pametni zivjeli". Priroda, na kraju, uvijek uspije da uspostavi ranotezu.
|
Jeste, ali na kraju... :(
|
Nije da mi smeta, ali da pitam do cega moze biti... Obavezno kada sam negde na forumu, pa stisnem ono "pocetna" i kada ulazim u Zeljkove (ali samo njegove) demo snimke, zakuca mi ceo sajt... zaledi jedno pola minuta-minut, pa onda bude sve normalno... jel ima neka fora za to ili?
|
Problm je sa Željkovim embedovima demo snimaka.
Jedino da se prođe kroz sve demoe i sredi, ali ne mogu da se cimam sa tim zaista... |
Previse hitova pa opterecuje:lol:Kako kod meine ne zamrzava?Druze Bozo nevalja ti komp:DPoz
|
Ljudi , ispravite me ako grešim,... ali kada se klikne na ,,Alati Tema" i izbaci padajući meni, prva opcija je ,,Kako izgleda kada se tampa" ..Zar ne bi trebalo da piše ,,štampa" ?
|
@rolandx
I meni tako piše.. |
Greške u prevodu.
Ima ih na sve strane. Ispravim kako na šta naletim. |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org