![]() |
lepo , imam i ja tu zujalicu wov na jamahi psr 1500 , mada je slabo koristim , vise volim harmonike
|
Upravo taj Sejo ...
Ja mislim da sa takav performans moze izgraditi svetsku karijeru, bio bi hit po klubovima. :) |
Dobra svirka,a moram da pohvalim i pa50 koliko mogu da čujem na telefonu!
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Dakle, Dell, Nikola je bio šorc.
Ti si sada majica... |
Hvala momci, ako prodje ovaj performans, drugi put skidamo i drugu polovinu :lol: :lol: :lol:
|
Boja je zaista ok, a i svirka.Nemoj nista da skidas, nego nabaci tetovazu
(kao na mom avataru), pa cu nam srediti da radimo sa Red Hot Chilli- ljutim papricicama.Ali da nauce repertoar! P.S. jesi li pozdravio Mirandessa! |
Ma ne da se vidit, il zbog fakulteta, il mu riba ne da :P Samo mu mahnuo kroz prozor auta sinoc :D
|
Prije zbog tog prvog Marnele :)
Hvala kolega ibanez i ja tebi saljem velike pozdrave :) |
Dell, ja mislim da ja ne moram da ti komentarisem svirku, a i meni se svideo ovaj takoreci performans, ako mi verujes =))
|
Hvala ti Gojkara na komentaru, on je takoreci dominacija ako mi verujes :D
|
Takoreci Gojkarizacija =))
|
|
Mislim da nije vodovodna, ali sam siguran da nije kineska
posto ne vidim vlagu na zidu. Znaci, "tehnicka izvedba 10"(citat-Milka Babovic). "Umjetnicki dojam"(citat-Milka Babovic) cevka nije pokvarila jer je pesma bas po mom ukusu.Ako moze jos neka u tom vaspitno-obrazovnom stilu, recimo "Ima dana i kafana". Nemoj da menjas ambijent jer i ja samo u podrumu nosim majicu. U Titelu je brate +50,+60 ili mozda i vise celzijusa. P.S. koji je vokalist?Pozz |
Hvala cika Brlja :D I kod nas je negdje blizu 50, 60 celzijusa u garazi i inace sam na probi bez majice, ali rekoh da "bidnem fini" i obucem majicu. Vocalist je Digitech VHM5 i radi posao do jaja, na svirci ga obicno drzim na donjoj ruci od proel stalka i stavim dasku, a ovo je stalak koji mi stoji za probe i prekrije mi vocalist sva dugmad.
|
To druze Dellu super svirka svaka cast fino zvuci.Napredujes svakim danom sve vise i vise i sa repertoarom i sa svirkom..tako da nece biti zime za tebe uskoro,a i mlad si jos to je najbitnije...Bice od tebe nesto veliko,mada i sad si dosta veliki muzicar postao vec...Bravo i pozz
|
Hvala puno Zelja, cucemo se za onu pjesmu ;)
|
Tooooo heheh samo uvati tonalitet forspil kad pocinjes prvi akord b dur za tu pjesmu probao sam na harmonici,a za dalje ces se snaci:)Ono prije je bilo meni nisko ili visoko jer si pocinjao iz F svirat i kad je dosao red da pjevam ode u C pa sam morao kao kad pricam da pjevam skoro:lol:Ili sam trebao podic kao Alma Subasic i pocet pistat iz druge oktave u C heheh...Pozdrav i spremaj hit pa da to odradimo onako ljudski da se tresu brda i planine u Konjicu:D
|
Kolega pogledao sam sve vase snimke, i stvarno mi se svidjaju mnogo, svaka cast. Pozdrav od kolege
|
Vrhunski, a pogotovu ste razvalili nije svejedno :)
|
Extra
|
Hvala puno kolegama ;)
|
Malcice igranja sa recorderom na t3, nista jos nije sredjivano, tek tako ubacen ritam i drum kit, ovih dana idem kod kolege bubnjara da usnimim sve elemente bubnjeva i svoj kit da pravim, evo kolo koje me proslavilo :D
file.WAV |
evo mp3 <embed src="http://www.*******.com/embed/1898169857/4516ef5e" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
|
Evo i vlaske varijacije, malo tesko kolo za moju tehniku, ali ono
<embed src="http://www.*******.com/embed/1898304270/d43111df" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
del brate moj sakatis,svaka cast
|
jel ja ovo tripujem, ili stvarno ne mogu otvoriti ove zadnje demoe??:-O Ako drugi mogu, onda doslo vreme da se menja komp :-"
|
Ja kad vidim te plajere u zadnje vrijeme izgubim odmah 1 kg tjelesne tezine,zbog toga sto se sad mora prijavljivat i kad slusam,a ja nemam volje za time zato sam i promjenio u svojim demo snimcima player
|
Evo soundcloud
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59 931491&show_artwork=true"></iframe> <iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59 931553&show_artwork=true"></iframe> |
Ne vidi se player za soundcloud
|
|
Pa ajde iako nisam ljubitelj Yamahe procice, nije lose :lol: :lol:
Salu na stranu, vec sam ti rekao sta sam mislio, samo napred brate ;) Pojacaj malo te trigliceride, zamasti sound :D Postovano sa mobilnog uređaja |
Au, brate, bas ti je "podmazan" samo tako... To je pravi "mastan" zvuk ;)
|
hahahahahah hvala momci, vec me kolesterol muci :lol:
|
opa Dell pao t3, super nek je sa srecom i da te dugo sluzi ;)
|
....
dell za rumenku svaka cast a na vlaskom kolu sam cuo par zanemrljivo losih tonova. :D Mogu da ti kazem da za vreme koje sam ja na sajtu ti si ubedljivo najvise napredovao.;) Pozdrav veliki.
P.S. Vezbaj kola sto vise u naj sporijem tempu kojem mozes. Posle pola sata vezbe sporije odsviraj ga jednom u pravom tempu pa ces videti razliku. |
Marnel,marnel,nemoj da mastis listove u svesci =)).Odlicna harmonika,dobra tehnika,lepo radi taj "CASIO".bas masno;).
Sve si bolji sigurniji u sebe i svoju tehniku,smirio si ruku,opustio je itd,itd.;) |
Hvala momcovi, imponira mi kad mi iskusne kolege poput vas daju pohvale ;) Bole, to mi je prvo vlasko kolo koje sam skinuo, moram jos pure za njega jest, majka mi je isla 5. razred u Kladovu, tako da se nadam da mi je prenijela bar neki gen od tamo, makar samo boravka :lol:
|
Samo nastavi tako dalje lijepo zvuci svirka...Pozz
|
Odlicno Dell,lepo zvuci.Mislim da ti je problem prstored kod vlaskog kola pa ne mozes bas tacno da ga odsviras "u brzini" ali ako je klavijatura u pitanju to je zanemarljivo.Sto rece jedan nas kolega-"Nije to japanac smislio da bi mi na njemu svirali cacak"!=))
|
To :lol: :lol: hvala ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org