![]() |
-Gledam ptica uci majmunce da plete(Saban)
-Doci ce ti majko na kapiju Dzenan. |
A na makedonski izbor za evrosong, pesna Ding Dong i toa se site zborovi u pesnata a napisale tekstopisec: xxxxxx (mora da mu bilo tesko da ja napise) =))
|
Na obali reke male
gde se boje dana gase pastirica kose plave u sutonu seta prase. |
Neee, ne mogu vise da je moj do koljena Bojanaaa!
|
I zanesen tom ljepotom počeo se bavit sportom...
Zabolje me mudo cini mi se od rodjenja... i ziva istina....Koka kola pored rijeke ,ti veceras neces doci...jedna renomirana zvijezda je sa mnom pjevala... Kaze digni malo tu pjesmu ,ja drzim c dur,ja opet c dur kaze ona e sad je dobro |
acekorg, pokusaj malo koristiti nas tzv. balkanski jezik, obrati paznju na pravilnik ;)
|
drustvo se skupilo srcu zagustilo
gace smo skinuli ko azdahe zinuli ja sam se zgurio i do jaja turio ona dupe stisnula i kolko moze vrisnula a ona igra jebe se kao vidra meni se pija zato sto picku brije |
U redu d3llbQy ja se izvinjavam. Ja sam Makedonac pa srpski mi malo teze ide ali od sada obecavam da cu pisati na srpskog
|
Citam ove tekstove i nemogu vjerovat,negdje prije meni dode jedani traži od Thompsona "Ja vragolan i moj deda" mislim ja koja je to,pa reko nema takve od njega,a on meni:ma kako nema pjeva nesto o dedi....umjesto " Moj dida i ja" ja sam umro od smijeha...=))=))=))
|
hahaha ja vragolan :D ima i ona ja baraba a ti svinja
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org