![]() |
na njemu piše vodafone 526 a na bateriji sagem, kupljen prije više od godine dana u nekoj pošti za sto i nešto kuna....ima čak i kameru ali samo za slikanje=))
|
....
nisam video ranije ovu temu.
Ja kupio pre dva meseca N79 sa Carl Zeiss optikom i 5 mpx, Gps, Feis Detect , FM trensmiter, FM radio, 4 gb memorije, 3G i jos dosta stvari nemogu da sve se setim. Prezadovoljan sam sa njim. Navigacija je vrh. |
I ja sam tek sad primetio ovu temu! Trenutno posedujem Sony Ericsson C702i i Nokiu 3110 classic. Nokia mi je zgodna za poruke i mp3, a SE za pozive i slikanje. Tako su i tarife na krticama podesene!;)
|
Koristim LG KE970 Shine, kazu mi da je "zenski" al meni se svidja METALNI oklop jer sam sve telefone ranije uspio razbiti, tako da se nadam da ce ovaj potrajati bar nekoliko mjeseci =))=))=))
|
i metalni se mogu razbiti veruj mi znam iz iskustva :) (6500 skroz olupana) a sad inace imam sony ericsson K770i i ekstra je tel
|
haha, svaka cast :lol:, ma sve se moze kad se hoce, samo se treba potruditi, al kontam da cu ga bar teze razbiti ako nista drugo =))
povedi računa o citatima i pročitaj Pravilnik,da ne bude nekih nejasnoća kasnije!!! Hvala |
Do skoro sam imao nokiu 6300, metalna maskica sa plasticnim kucistem. Vise ga nemam, jer sam ga polomio. Tako je pao na stranu, da se istog momenta razdvojio na dva dela!
|
E da mi je jednom pao samo=)) ,to je ono klasika kad kupis tel ili nove patike cuvas kao da su zlatne:lol: a cim mi dosadi ili vidim neku ogrebotinicu posle me boli uvo :lol:
|
i-phone 3GS :D
|
Mobilni telefon....
Ja sam vjeran Nokiji,trenutno posjedujem Nokia E71 odlican telefon a imao sam Nokiu 6300...
Pozdrav...:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org