YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Svirka i alkohol... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4637)

milanche007 31.07.2008 11:53

ma ljudi koks je zakon:-)salim se ja malo.mislim da covek kad malo popije ,tj kad se opusti svirka izgleda nekako drugacije dolaze tu neke nove ideje ,jebem li ga,mozda to nekad bude i lose...mozda me neko nece razumeti,ali kade ste trezni uglavnom se drzite onoga sto znate,nema eksperimentisanja,a kad popijete onda vam uglavu dolaze neke stvari koje ste nekada skidali i onda ih odjednom 'metnete' tu i to ispadne super....kazu vauuu cega se setio ,a jos ako fora nije provaljena onda je to prava stvar.mada,kazem to nekad moze da zezne sve pa da ljudi kazu vidi ovog sta svira... inace ja pijem VINJAK I RADO GA SE SECAM,xaxaxaxax.Pozz svimaaaaaa

Dzu box 31.07.2008 12:09

A Sljivovica ljuta? Sto se tice alkohola,granica je naj bitnija,al hajd je nadji:) A ovo Red-Bul i zesta,narocito Dzoni....ZLO! jednom sam zbog toga otisao u hitnu strasna aritmija...i to je bilo to,popijem ga solo posle svirke ako ima puno da se vozi,mada ne pomaze,opet se spavaaa,a ne daje krila,a i da daje,sta sa instrumentima?kako da letim sa nima?:)...Coca-cola,opet posebna prica...narocito za one koji pijevaju.meni sjebe glasnice.kao i bijelo vino...Do sad pivo mi je naj bolja varijanta,al ne mnogo ladna...kazu hmelj pomaze da se glasnice razmeksaju,al opet valjda se i besika razmeksa:) a onda pauza nikad dosta...Nisam za vutru,sta ako nije Smiljura.pa se nesto sjebes...a Sola,dragi kolega to ti se u Bih pije samo po zborovima,inace nemozes je naci nigdje u kafani bar ne u BL il gde ja zalazim...ako si se pozelio tog sranja onda je Ilindan prava poslastica za tebe...jos ako janjetinu volis:)

sinisaBL 02.09.2008 21:29

nikad nista dok sviram(radim).samo kisela ,kafa ili prirodni sokovi.svaka svirka vrh odradjena.a poslije kad se smota i zadnji kabal ako je drustvo pravo moze do zore pivce:-).

pozzz

Dell 03.09.2008 02:14

iako nemam jos iskustva sa tezgama, moram priznati kad se vratim "stucen" :D iz grada izgleda da je lakse svirati, jer ti je svejedno koju ces dirku stisnuti hahahaa malo sale, kad se radi treba biti ozbiljan, moze koja casica ali u svakom slucaju ne treba pretjerati, a trebate se paziti pive, jer ja kad je popijem svako malo dehidriram hahahahaha necete svako 5 minuta praviti pauze :D pozzz MARNEL

caka012 29.09.2008 23:02

Alkohol

Ne volim da se napijem, a onda zasto da pijem ako treba da ostanem trezan?

Burli 30.09.2008 12:07

Pročitah dobru izreku:

-Neko pije od tuge,
neko pije od sreće,
a neko pije od jutra...:D

harisfaz 30.09.2008 15:28

ne pijem uopste, a ovaj moj pjevac 3000 puta bolje pjeva kad je trijezan, al ga on voli mahnut...

Dr.Abdul Ihmet 03.10.2008 13:24

Ja popijem ....nije problem ....nekad mi alkohol da "krila "za svirku a nekad me jos vise smori .....uglavnom opusta u odredjenoj kolicini ......ja sam One man Band i uglavnom radim sam .....svaki vikend 3 dana minimum vec 5 god.....pa onaj ko zna sta to znaci zna........samo sviranje ili samo pevanje je lako...mozete sebi dati oduska u vise alkohola ali kad ste sami mora se ipak voiditi racuna{necu da kazem da se nisam ubijao i sam} ...... znaci ja sam za alkohol ali umereno ...i sa granicom !

MIRZA-NUMANOVIC 04.10.2008 15:17

svirka i alkohol za mene nikako ne idu zajedno.....jbg. lošije se svira......hehehehehehe

miki_0501 07.10.2009 17:27

prije svakog nastupa ne gledajući na alkohol bitno se opustit a i koja čašica ne igra ulogu...sve u određenim mjerama...ako prides...:):D

Trenutno vrijeme na Forumu 19:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org