![]() |
:) niste me razumeli , dao sam samo podrsku formuli .... zao mi je gospodine Neso sto ste se uvredili ,a mozda i Djole ...nisam bio zlonameran ili osudjivao vase komentare. Zao mi je sto su svi spopali momka.Vasa sam imena upotrebio jer su vasi postovi bili prvi iznad.Nadam se da se i vi svi slazete sa mnom da stvarno nema potrebe da se toliko muci oko dokazivanja pa da ga teramo da se snima.Bar ja tako mislim .I da ,cuo sam njegov prvi snimak ne secam se tacno pesme ,mislim da je bila neka od amadeusa ,da su terce bile izbrkane i da nije potrefio ni 1 akord.
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Jos jednom da ponovim,nisam ja terao @formulu da sam pise da ce postaviti snimak vec je on sam sve to napisao. |
Željno očekujemo snimak, da vidimo to čudo od deteta...;)
|
A nije da sam ja rekao bas da snimam dobrovoljno. Koliko se secam Dell je napisao nesto tipa, da bi mogao da izbacim snimak da dokazem, a rekao sam da mi nije problem, sto stvarno tako i mislim, samo stvarno sam ovih dana zauzet, sto skola, sto se mucim sa ovim kontaktom, tako da nisam ni svirao klavijaturu nekoliko dana. A ono sto ste rekli @nesaband, imam ja drugare sa dobrim telefonima, ali kad bih rekao nekom od njih da mi treba telefon da snimim sebe kako sviram kao dokaz nekom sa foruma, rekli bi mi "sta ti ima da se dokazujes tamo nekom koga ni ne poznajes, bas te briga", tako da sam tu varijantu odmah iskljucio. Jos jednom ponavljam, snimicu taj video samo je pitanje kada (inace jos nisam kupio karticu).
|
Nista se ti ne sekiraj, ne goni te niko. Samo ti nama kad stignes postavi snimak pa da vidimo ;)
|
Video
Evo dugo ocekivanog videa :D Los sam ugao zahvatio, a s obzirom da je snimano telefonom (nokia n82) kome je displej pukao, ovo bolje nije moglo ispasti. Desna ruka se ne vidi, ali opet mislim da se moze videti da nije u pitanju midi fajl.
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/75YkDxaYlbk?hl=en_US&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/75YkDxaYlbk?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Evo ja prvi kazem svaka cast na tako brzom napretku, bio sam skeptican u pocetku, ali evo ja prvi kazem svaka cast i izvinjavam se na sumnji ;)
Red bi bio i ostale kolege da kazu tako. |
Svaka cast kad si ustanju da tako brzo napredujes.Sta ce biti za 5 godina ako je tako..Pozz
|
auu dobro napredujes :) samo tako nastavi
|
Sad ti i ja vjerujem,iako ponavljam,onolik skok ispod nule na ovu sad razinu mi nisi mogao nikako drugačije opravdat. Nadam se da me ne shvaćaš krivo. ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org