![]() |
evo sad 2 Thanks Zeljaaa hahahah!! zzZ falaa:D
|
:-"^:)^;))
|
|
Hvala druze,dosta je za sada:D
Dodato: A kad ces mom drugu maksi odgovoriti:S |
Željko,ne treba,samo sam onako pitao.I sam znaš da ja niksd nisam svirao na tuđe setove i materijal,pogotovo sad,kad ne radim sa aranžerom.Pozdrav i Veliko HVALA Tebi,a i Branoyu na odgovoru!!'
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk Dodato: Citat:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk |
Ja se malo zezao i dobi 4 thanksa hehehe..Znam kako neznam mog druga maksu.Pozdrav za tebe
|
semplovao Vsti u triton Le. ima mozda neki prosao ovde sto nisam, cisto zvuk,,
poizbacivao trecinu smeca, jbg sad ovo vise zauzima troduplo, al bar znas sta imas na razglasu https://soundcloud.com/branoy-works/...vi-vsti-branoy |
sta kazete na ovu devojku?
doveli je na probu posto mi se ova do sad sto je bila udala :D nema pevanja vise , moram jbt trazit drugu!! ,, evo pesma s probe, beograd, ja celu probu svirao samo epiano g1000 i vozi haha <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/6yseVL13NL4?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
evo nesto pravim, prvi ritam, kucao u g1000 rucno.
a sve vuce zvukove iz Triton Le u SEQ, g1000 samo tipkam, kad to sve sredim onda cu prebaciti u modul ,a triton le da mi ostane za solo boje. cisto da cujete kako zvuci . 2 kabla mono , 1 Le, 1 g1000, ne rade mi stereo. direkt u kartu i recorder. <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/Zd3PzI-Z-0E?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/5285Tc60G4Y?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org