![]() |
Naravno drug, moram definitivno.
Inace, mene ne bole ledja nimalo, samo predeo ramena i malo oko vrata gde su kajisevi. Sva sreca pa mi je harmonika 11.7kg laka :) Ne smem kukati, imam 16 godina! :D Evo, novi dan, i opet bi mogao svirati uprkos nazovi "bolu". |
jebiga zato ja sa ekipom kojom sviram imam nekad probe stojecki, mozda te bole pete sto stojis na jednom mjestu, mi dosta hodamo, jbg. kod mladozenje, pa idemo kod mlade, pa u crkvu itd.
|
Pa,strpite se malo.A,kad svatovi naslažu bakšiš na radijator(mjeh),onda je malo lakše stojati.Pa,vi ste mladi momci,jeste li vidjeli kako ˝čika˝Nesaband skuplja kintu i na podijumu za ples,pa se ne buni.Pozdrav!
|
Citat:
|
I mene interesuje...
|
"kupus dijeta"...bez zezanja radi savrseno a i ne gladuje se...
Ako nekoga zanima nek progoogla malo...;) |
ma kakve vas dijete spopale :-O samo tjelesna aktivnost, nikakve koristi od izgladnjivanja, samo cete postat jos gladniji i onda se najest ono pravo i nastavit po starom, izidjite u prirodu i trcite pomalo, ili u teretanu
|
@Rolandinjos
Jel jedes sve osim kupusa? =)) |
@Milanceshow
Pa da..;) @Dellboy...a na kakvu telesnu aktivnost konkretno mislis da bi se odrzala linija...ja sam dosta aktivan po jednom pitanju ali kilogrami ne spadaju,a celo se znoji...:lol:...mozda ti znas neki poseban sport za to? |
...
Dzabe se znojis kada si "sondom"prikljucen na izvor energije..;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org