![]() |
Hvala Bobane,jbg nisam ja profi kao ti:)Vazno je da se pjeva i Veseli heheh:lol:Evo sad jedna ekstra za tebe i mog rodjaka Vedrana na brzinu snimljena pa mozda efekti nisu bas najbolji a i pjevanje al ko ga hebe moze proc hehe:-??
|
1 Privitaka
:)
|
Svaka cast Željko,milina poslušati!
Vp druže |
1 Privitaka
Hvala Jaki druze.Evo jos jedna mala proba uz orginal muziku koju sam ja malo morao jos da prepravljam posto je bilo preostro i probao da otpjevam:D:rolleyes::">
|
1 Privitaka
Jedna zabavna:D
|
ludilooo!!!;)
|
Auuuuu Željko,...Branka. Preslikan Tomin vibrato ! Dakle ne verujem! Fantastično. Recimo da mi je malo samo zafalila dikcija koja je kod Tome specifična južnjačka al to i ne pokušavaj, misliće ljudi da su to davni Tomini snimci ;) . Stvarno vrh. Ekstra....
|
Bas mi se svidja :)
|
Bravo decko,i dalje si najbolji i najvredniji na forumu sto se tice demo snimaka.=D>
|
:lol:Moze to i bolje kad bih ja imao strpljenja pa ponavljao snimanje i bolje uvjezbao ali hajd neka,inace ne bi se primjetilo napredovanje kad bi sve bilo perfektno hehe.
Gdje si ti druze Neso jbg.? Moram da se i pozalim sjebao sam midi na harmonici popravljajuci registre sam.Lijepijo registre i mora da sam na nekim mjestima pomjerio one male senzorcice i sad mi zastekavaju neki tonovi a i neki se ne cuju nikako.Poludijo sam koliko sam ljut na sam sebe sto pipkam sam.Moracu da pogledam da ich probam malo saviti i podesiti razmak senzora,znam da je to u pitanju i da sam najvjerovatnije savijo dok sam registre vadijo,samo se plasim da ne pukne pa sam onda najebao hehe |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org