![]() |
Mislis iPhone 4s?
|
Pre misli iPhone 4.
Ljugi ga često pogrešno nazivaju iPhone 4G. Nokia 808 PureView je odlična hardverski, ali sve to džaba, obzirom da je Symbian. Da je bar WindowsPhone 7 bilo bi to mnogo bolje. Meego bi bio idealan, ali Nkia večito pravi greške... @vane1 I Nokia i Samsung DualSim modeli su kvaliteta kao i svi ostali njihovi modeli. Nema razlike. DualSim opcija radi odlično i kod jednih i kod drugih. Ja bar problema nisam imao. Doduše, samo sam se na kratko igrao sa par modela. Nisam ni jedan imao na duže od mesec dana. |
Jel' sledeci iPhone bese izlazi sa Win7 sistemom?
|
Djole,zezas malo,a? :-D
TT-SGS-CM9 |
Šaljivdžija mali...
Iako i nije baš neki ozbiljan pisač, navikli smo se na njega. :)) |
Hehe,kad bi se to desilo sigurno bi tada datum smaka sveta bio vec utanacen:-D
TT-SGS-CM9 |
Pre bi se i to preživelo nego li iPhone sa Androidom. :))
|
Auu...nezamislivo:O
TT-SGS-CM9 |
Ne znam cemu prozivke, procitao sam negde i pitao.Ali dobro, necu vise da pisem, neka pisu strucnjaci koji jedva cekaju da ismevaju.Poslednji pozdrav dobrim ljudima odavde, ali i ovoj drugoj vrsti.
|
Momche, nemoj da se ljutis, ali to sto si napisao stvarno je za smijanje, ali nisi ti za ismijavanje, nego taj ko ti je to rekao. I ne da je za ismijavanje, nego je za dobre grane (po mogucnosti vrbine) preko guzice, tako da se nemoj nista ljutit ;)
|
Dell,jel o meni pricas?!?
TT-SGS-CM9 |
A sta si pobogu pa ti za smijanje napisao? :) Tjesim ovog naseg Djoleta jer nam se naljutio, a nismo nista lose mislili.
|
Meni uopste nije jasno zasto se covek naljutio. Lepo sam pitao dal se zeza,jel je njegovo pitanje ekvivalentno pitanju " Da li ce Yamaha izbaciti novi Operativni Sistem za KORG Pa3X? " :-O Opste je i na siroko poznato da Apple ima svoj iOS i da nista drugo ne dolazi u obzir,a da ne spominjem pricu o vecitom rivalstvu izmedju M$-a i Apple-a,od skoro i iOS vs Android...i to sve nisu price od juce...Vaxter i ja smo se odlicno razumeli,i nastavili pricu u tom pravcu, uopste nema razloga da se Djole vredja i ljuti,niti da se oseca prozvanim. Djole,prijatelju, chill out! B-)
|
IznenaDJen i uvreDJen, jbg, mlad je naucice ;)
|
Kad sam vec ovde uradio sam update na HTC Sensation na 4.0.3 verziju i sad je dosta jaci zvuk ali sa starim operativnim sistemom 3.4.5 je bio preslab.Sad je fon super.
|
Nokia 6120 sa semplovima :) LOL
|
Pre neki dan sam kupio ZTE Skate...Telefon je vrh...Ko bi rekao da kinezi umeju da naprave neku dobru stvar...hehe...Uopste nije skup,ako se potrudite mozete ga naci za 110,120e , a za te pare uzeti ovakav fon,smesno...
|
Nokia 6233
|
Update, da se pohvalim :-D od danas Samsung Galaxy S3 :-)
Sent from S3 |
Citat:
|
KOnacno uzeo Iphone 3gs :D
|
Ja se ponovio. Stari hd2 poceo dq baguje. Win nisam hteo da vracam, a sa custom romovima mi dojadilo da se zezam.
Imao sam izbor izmedju Iphone 4 i Se xperia arc s. Odlucio sam se za ovaj drugi. 1,4 ghz procesor, Ics android 4. Odlicno radi. Preporuka svima. Sent from my LT18i using Tapatalk |
ja se bas ovih dana dvoumim koji telefon da uzmem,razmisljam izmedju Sony ericssona arc s i Samsung galaxy S2.Razlika u ceni je oko 100e nije malo,sta vi predlazete.
|
Citat:
Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk 2 |
Ova tema je toliko bezveze, barem meni, a konstantno se vrti medju aktuelnim temama...
Mogli bi pitati "koji toalet papir koristite" ili "kojom pastom perete zube" ??? |
A ti je preskoci...ovde se bar ljudi ne svadjaju I ne prepucavaju kao u ostalim ''ne bezveznim'' temama tipa pa1x ili tyros,extreme ili fantom,dallape ili guerrini itd...
Postovano sa mobilnog uređaja |
dabre kako imaš tako jake zube perem ih pastom colgate herbal ! perfex lakše se briše, a mobilni telefeon imam Alcatel one touch 995 ultra :) uzeo ga pre mesec dana u mts-u za dinar isticao mi ugovor pa reko ajd ,telefon za te pare ne da ubija nego šuri :)
|
Alkar Mladjo u sridu ;)
|
Ja imam Nokiu,3310,ubacio sam joj skoro navigaciju,ubacio Android sistem ,sljaka k'o luda =)):lol:
|
Daj posalji mi taj Firmware,da ga ubacim na mob kod babe =))
|
Javi se na PP :lol: :lol:=)) hahahaha :lol:
|
....
I ja da se pohvalim sa Kineza iz japan-tajvan i ostale kineske zemlje....:lol:=))=)) Uzeo sam i ja ZTE skate stvarno je za ove pare vrh jos moze da mu se ubaci Android 4.0.4 i da sljaka bez greske.:D;)
|
ubaci mu Mokee Os pa da vidiš tek kako radi, imam ga taman toliko da sam ukapirao i root-ovao tel, ubaci Mokee os, i sad tek vidim koliko je moćna spravica.....
|
....
Sad mi je trenutno Android 2.3.5 radi kao munja pa stim za sad necu nista da experimentisem :D Ubacio sam programe koji mi trebaju tako da cu neko vreme ovako ga koristim.
|
Evo par pitanja, koristim iphone 3gs i uskoro planiram preci na 4-ku ili 4s ali me zanima kako funkcionira ta gevey kartica što se ubacuje u iphone? Da li mogu s njom raditi update o.s-a i njezine prednosti i mane... Hvalaaa :)
|
Batali Gevey.
Postoji opcija da se uradi simfree telefona koja nije mnogo skuplja nego Gevey. Ako odlučiš da pazariš, javi se pa da nešto kombinujemo. ;) |
Vax,jel postoji neka fora da se telefon odavde reprogramira za neku mrezu tu,imam SE Xperia,ali nema karticu,nego neki chip valjda
|
Pretpostavljam da je Verizon mreža?
Ako je Verizon, onda je telefon CDMA, i nema šanse. Cela Evropa je na GSM mreži, tako da teško. Msm, teoretski može, ali je u praksi preskupo. |
Ma da,Verizon,zapravo neka mreza pri Verizon-u,ali je telefon njihov.
|
To je onda to...
Tu nema pomoći... |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org