![]() |
A zamisli foru da je keva slucajno svukla cebe? :) "Iju sine zar ui tim godinama? :D"
Svaka cast brate, starno hrabro! Ja nemam sta zanimljivo, opusteno na krevetu :D |
U vozu ,prodavnici a i bioskop je bio dobar. :-)
|
Bilo je to ispod mosta u gradu, al' zamalo da sam ga zaterao :) kao sto rekoh nema se xd
|
U skoli u WC :D
|
wc u vagonu
|
U javnom jakuziju...bilo je dosta sveta...uzbudljivo i sasvim cudno...ali bilo je mnogo dobro pa sam morao ponoviti i sledeci dan...
|
u jugu 45....ceo me caca odeljati lopatom sto sam mu polomio sediste
|
Sam wc nije neki problem,al kad nakon svega dok se ona oblaci a ti dimis cigaru i jos sjedis na poklopcu cujes u susjednoj kabini kako je nepoznata osoba istovarila sta je imala jer vise nije mogla da izdrzi slusajuci komsije.... Onaj "buć" zvuk pada tereta s visine je izvanredno iskustvo a pogotovo ka se pocnete svi smijati ko budale... :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
hm pa bilo je svega mesec sija prugom zapicili ja skreno sa strane da pisam ona gleda ... i omaklo se xD hahah
isto tako imam jarana ima brodicu ,pa po potrebi posudi xD al posto ja i nisam neki jebac do sad mi je 3 put dzaba posudjivo :) hahaha jbg :( valjda bude sta bolje kad se nauci svirat :) |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org