YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ljubav & Seks (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=78)
-   -   prvi put :D (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7865)

tesla 13.02.2009 01:42

e jefto evo posto si mi komsija i dobri moj kolega reci cu ti samo jednu stvar za te situacije (sve cetiri) postoji jedno jedino resenje a to je ref iz one antoloske corbine "Ne veruj zeni koja pusi drinu bez filtera"
Ostavi je najboljim prijateljima
ostavi je medicinskim sestrama
i umornim borcima
ostavi je trgovackim putnicima
ostavi je vojnicima na odsustvu
i srednjoskolcima

Dodato:

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player

Dell 13.02.2009 09:42

svidja mi se ovo srednjoskolcima :D :D :D

tesla 13.02.2009 09:52

Citat:

Originalno postovano od jeftabgd (Post 71278)
1.Dlake oko bradavica.???Sta dalje?
2.Hairy tj,suma Striborova(dzungla Amazonije)i uopste,maljavost.???Sta dalje?
3.Vadis prst izvidjac iz vaginalnog otvora i konstatujes smrad mrtvog pacova-7.dan.???Sta dalje?
4.Predigra traje ceo vikend i preti ti smrt usled nedostatka krvi u mozgu(sve je u penisu)???Sta dalje?

4 DELBOJ
sta majke ti ima tu da ti se svidja....
bezi koliko te noge nose bezi glavom bez obzira bezi i ne okreci se sine.................@};-

Alix 13.02.2009 10:24

###3.Vadis prst izvidjac iz vaginalnog otvora i konstatujes smrad mrtvog pacova-7.dan.???Sta dalje?###

JEFTO...Brate valjam se,legenda si...A ti Teslinjos-ajmo na poso---Sad imaš titulu,da te vidimo u akciji...
A ja imam jedno pitanje za Kinga...Naime,šta ti misliš o vađenju kukuruza?Ja i kum smo o tome debatovali mesecima a još je tema aktualna...Dakle kad pucaš seku u šupak pa ga vadiš a ono ljuska od graha na glavići,ili ispadne kukuruz,ili povučeš pero od mladog luka,itd...Šta veliš na te doživljaje,kako ih izbjeći...;)

svirko 13.02.2009 13:35

E moj nečaće, pa vidi se da si neiskusan još.

Pa Durex ti proizvodi prezervative, baš za takve slučajeve, koji imaju napred nešto slično kao ralica za snijeg.
I fino taj grah, kukuruz, ili šta je već žderala, lijepo razgrneš.

milanceshow 13.02.2009 13:51

@Alix
Kako je krenula ova recesija,a globalna kriza se osetila svuda u svetu,moramo da budemo stedljiviji!
Ljudi u mnogim zemljama nemaju sta da jedu!
Zato...........svaki obrok koji je dzabe je dobrodosao!
Samo poneses malo hleba i sreci nikad kraja!!!!!;)

Alix 13.02.2009 15:12

HEhehe...Ala ga je sad Milanče upalio...auuu...bljak!!!
A inače nam se ovaj KRALJ jebačine ne javlja...
Mora da mu treba dobro vremena da odgovori na ovako delikvatne i zahtjevne teme...
A što se tiče Durexa---Dragi moj ujko,sad kad mi bude rođendan,molim za kutiju tih čarobnih preparata...Tako da znaš!;)

kreso 13.02.2009 15:15

=))
Hebo ti sebe oklen prdiš !
Stvarno ste legende =))

Turi joj ga u pak, pa onda u usta. Odmah imaš čiščenje :p

Dell 13.02.2009 15:39

hahahahaha dasta cu nego bjezat, a taj durex sa ralicom jos nisam vidio :D citao sam negdje da se neka zenska posla karat s momkom prvi put u pakSu. I baraba joj stavio kilo vazelina na dupence i mala mu se posrala po stojku hahahahahaha tesla jesi ovo dozivio :D

tesla 13.02.2009 18:35

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 71327)
@Alix
Kako je krenula ova recesija,a globalna kriza se osetila svuda u svetu,moramo da budemo stedljiviji!
Ljudi u mnogim zemljama nemaju sta da jedu!
Zato...........svaki obrok koji je dzabe je dobrodosao!
Samo poneses malo hleba i sreci nikad kraja!!!!!;)

=))=))=))
kakav manijak ne mogu da verujem napisacu veceras elaborat i na tu temu sad sam malo u guzvi samo sto sam usao u kucu.....

joj budale zabole me stomak od smeha...
ima ova deca da se razbeze kad vide sta sve mogu da dozive u tim opasnim vodama...

Trenutno vrijeme na Forumu 03:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org