YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ekskurzija ili aranzer??? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6974)

al bundy 11.12.2008 19:33

[quote=sejoroland;62415]E moj momcino,

Svaka cast pojedincima.
Ali,profesionalno oboljenje velikog broja muzicara je, da pricaju da su povalili sve
zivo sto se povaliti moglo.Tako bi ispalo da je sva zenska publika povaljena.;)

quote]
e sad sejo i ti pretjera....;)
niko nije napiso da cim udje u kafanu prvo pokeca sve sto je zensko ili imalo lici na zensko pa onda malo zasvira.
a i sam znas gdje je lakse nesto nac...jeli u mjestu gdje su svi tvoji ili u barceloni na trgu pokojneg negok viteza (pokoj mu dusi) gdje banes prvi put i budes 2 sata tu.:)

a sva zenska publika je povaljena....povalio je neko to,ako ne momci onda muzevi.

Sejox 11.12.2008 22:49

Al Bundy,ti jos uvijek nemas pravo glasa.;)
Razlog: Ti si jos uvijek u fazi dojenja-znaci grebes se za ono sto ostane
poslije bebe.Ostalo radi masta i deset prstiju....:)

Salim se naravno-znam ja za tvoje "tezge".:)

Dzu box 12.12.2008 04:08

joj brate pa nema 300 amzi da hodaju od Jordana preko Turske do singapura...nit ce ko od nas to postati...ti ako nisi nikad za raju igrao fudbal nego si sjedio kuci svirao harmoniku i hvalio se statusom...onda zajebi...svako od nas treba dobro da se zamisli sto momku od 16 godina pricaju price o karanju ili ne karanju...provodu ili ne...cuganju ili oblokavanju...tuga je to sto je dosla takva situacija da moras da biras izmedju takvog necega...jos tu tvoju muku razvlace po forumu...

al bundy 12.12.2008 17:47

....

Citat:

Originalno postovano od sejoroland (Post 62575)
Ostalo radi masta i deset prstiju....:)

pa nemoj sad opet pretjerivat....
nisam doso jos na tvoju jebacku titulu pa da deset prstiju radi...;)
jos sam uvjek u pocetnoj fazi...znaci petica mi dosta:)

Dell 12.12.2008 20:39

Citat:

Originalno postovano od Dzu box (Post 62610)
joj brate pa nema 300 amzi da hodaju od Jordana preko Turske do singapura...nit ce ko od nas to postati...ti ako nisi nikad za raju igrao fudbal nego si sjedio kuci svirao harmoniku i hvalio se statusom...onda zajebi...svako od nas treba dobro da se zamisli sto momku od 16 godina pricaju price o karanju ili ne karanju...provodu ili ne...cuganju ili oblokavanju...tuga je to sto je dosla takva situacija da moras da biras izmedju takvog necega...jos tu tvoju muku razvlace po forumu...

hahaha ma nemoj da brines, to je sve u svrhu zajebancije, idem ja hvala Bogu po provodima, dernecima i tako to ;) ja mislim da je vec odluceno da ne idem na eksurziju, a ne bi sigurno isao ni da necu dobiti pa 50 zauzvrat, jer je prosle godine na godinu pao skoro citav jedan razred muskaraca, a to je sve prava raja bila. Od ove moje generacije pola nece ici, ionako ne bi zanimljivo bilo. Eto hvala svima na odgovorima, a do kraja mozete pisati kako ste sa zbarili, pojebali i tako to hahahah :D pozdrav

Sejox 12.12.2008 21:58

Eto,neka je i ova ekskurzija prosla vise.
Do sljedece....THE END

blatusan 12.12.2008 22:14

Nadam se da nisam zakasnio :D Ja bi jaro aranger pa se napuco pa svirke radio i ujedno pijo i kupio sta mi je volja ako Bog da svaki vikend! Ako me kontas! ;D Pooooooz!

Dell 13.12.2008 00:30

Vidi se da znas brate Alene ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 00:47

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org