![]() |
ja imam najnoviji i najskuplji uvek...=))
|
Ja imam n95,kupio sam ga pre mesec dana i super je telefon.Ima dobru kameru,super snima video snimke,ima GPS tako da mi ne treba naknadni GPS uredjaj za auto.Hteo sam da kupim nokiu 5800 xpressmusic,nasao mi brat u Parizu za 250eur ali mi izleteo n95 pa sam njega uzeo.Dobar je i sonyericsson k800.
|
Juce sam pazario N95, bas dobra masina.
|
Ja koristim Nokiu 6288.Vrlo dobar telefon ima jak zvučnik ali mu je malo slabija kamera 2.0 mpx.Pozzzzz
|
Imam Nokiu N95 8gb-dosta sam zadovoljan tim telefonom,jedino ne volim sto je klizni! :)]
|
Eee, a imam i ja mobilan, al' ne znam koji je broj, nisam nikad zvao....:-??
|
Da se pohvalim da mi u ponedeljak stize Nokia 5800 XpressMusic :)
|
1 Privitaka
Super telefoncic... Ja sam uzeo Nokia 65:00... Ali svaki najnoviji telefon bih dao samo za jedan koji sam imao davno jos kao klinja... U pitanju je Ericsson T29s... :( Najjaci i najelegantiniji telefon.
|
I ja se vraćam na stare legende...Kupio sam sebi NOKIA 6310i Refubished-znači tvornički obnovljen i praktiočno NOV!Dao sam 97eur z anjega ali vredi sviju para...Baterija mu izdrži oko 10dana,kad ga gasim ponoći i skoro 2 sedmice-STRAHA od telefona,crno-belidobro sjeda u ruku i NEMA BOLJEG!...Džaba sve tehnologije stara klasika je the best...Imam želju da dođem do Ericssona T28s ali ih nema na tržištu,jedva sam ovog našo...;)
|
ja te stare telefone i dalje cuvam imam kuci alkatel easy db ,motorola talkabout,motorola onda neka mala ne znam ni koji je model :),nokia 3310,lg neki isto ne znam oznaku 2 kom,samsung t200,ericsson t10 2kom i jos dosta tih krseva:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org