![]() |
Pocelo vredjanje polako...naucio sam puno na ovaj topic...svirati,
hocetel sad da vam odsviram Sumadinski da vidite ko Ubija? |
vidi miki veruj mi da mi je pun k.... tih prepucavanja kao nije sija nego vrat a iza toga se krije nesto sasvim sesto ne samo ovde nego svagde i uvek smo mi te UBICE i uvek se nesto izvlaci iz konteksta i imputira. verovatno cu da dobijem neki ban ili nesto sl ali bre ljudi dokle vise a
4 tranzit nisam ja za tebe nikakav decko a sad ako je rec o muzici onda o muzici i pricaj a ko je zalutao neznam nisam bas siguran |
Momak ajde odspavaj, smiri se, procitaj jos jednom fino i pazljivo sve postove pa onda procitaj sta si ti napisao i sigurno ces zakljuciti da si ti jedini koji je u ovo sve upleo nekakvu naciju. Ako ne razumijes dobro jezik kojim govoris, to je vec ozbiljan problem. Zalutao si skroz na skroz.
|
Citat:
|
Citat:
|
Ljudi,sada svako neka legne na svoju lepsu polovinu i neka tamo iskali svoj bes,
ko nema nasta da legne neka ispusi jednu, pojede nesto i sutra svi cemo misliti pozitivno.... |
Da li je muzika i ovo: "deca ubijaju na mestu" ? Ja samo pratim zargon koji koriste Nele i mikikg.
|
Citat:
vidite da Tranzit spominje politiku? Zar Legja znaci samo Arkanova Legija ili Crna Legija il moze biti Legija Muzicara? A sta ako je on sa LEGIJOM mislio na nas bas ovde podeleni na 2 il 3 grupe, jedni brane Neleta drugi mene treci Tranzita? Zar svaka Legija moze da podseti na Arkana i na Crnu Legiju? Imatel vi pojma uopste o cemu pricate il uopste ikakvu inteligenciju? Vreme je da se bezi i odavde, nije ovo nivo nekoliko nas, samo konacno mi doslo da se pitam u glavu zar stvarno nemam sta bolje raditi od zivota nego ovde samo bez veze. Od legije Muzicara napravise Arkanove Legije Ubice. Bog vam Pomogo! |
Ajede tranzit mantese tih coravih poslova
nemoj te ovde pisat neke kao slucane reci
a u stvari se asocira na legiju i na ubijanje ovde je muzika u pitanju zato vas molim smiri svoje strasti |
Citat:
A to je u pitanju, uh jebo te ni na kraj pameti mi nije. Oni nisu normalni, nemam rijeci, bolesno, mnogo bolesno. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org