![]() |
Imam MR12...vrh
|
Dule brate, ako je pazarim ovih dana,moze li neka pomoc ako nesto mi ne bude bilo jasno :)
Tu je i Casper,tako da ne brinem :D |
Nemas brige brate!... a Casper je zakon, meni je pomogao mnogo ...covek zna i tacka...
|
Pazario sam je pre sat vremena. Doneo kuci, brutalna mikseta, provalio sam gotovo svee :D:D Ako negde zapne pisem :D Efekti full, probao sam na slusalicama,ali cu kasnije na ozvucenju probati.
Mada posle sat vremena rada se bas zagrejala? Je l' to normalno? I Casper kako da zakljucvam Wifi? :D |
Postavljanje šifre, video.
https://youtu.be/rIX7i1uGtnM?t=209 Nisam primjetio da se moj nešto posebno grije, topao jest ali mora se malo osjetiti toplina. Bitno je da mu oslobodiš otvore sa strane da može strujati zrak. |
Cestitam druze, nek je sa srecom !!!!!
Prati to sa zagrijavanjem, ne bi trebalo... Casper, da li ti uvek radis sincronizaciju (mixer to pc i obrnuto) kad upalis system? |
Pa moraš napraviti sinhronizaciju nakon paljenja ako želiš imati kontrolu na tabletu. Moje su postavke spremljene u box kao Snapshot, a ponekad, onako usput pohranim to i kao scenu na tablet.
|
E ja sad imam jedno pitanje. Posto uskoro stize x air 12, pada mi na pamet jedna ideja. Planirao sam uzimati juzisound a posto taj sempler nema efekte, ja sam zamislio da odvojim jedan kanal (ili 2 tojest stereo) i da namestim efekte samo za juzi i tako memorisem. Da li je to moguce, tj. da li mogu na x air 12 da uradim tako nesto (da dva kanala imaju svoje efekte a rest neke drugacije). Ustvari moje je pitanje moze li se na x air12 namestati efekti nezavisno po svakom kanalu ili je to ograniceno kao na klasicnim miksetama?
|
Mogao bih izvesti to posto na x air12 imas 4 efekt procesora. Recimo mozes da postavis 1 efekat Reverb, 2 delay za vokale, 3 delay za yuzi. I ostane ti još jedan.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока |
Hvala Dule brate,hvala Casper.
Ali imam mali problem, ja koristim aplikaciju M-Air, i nisam uspeo da na njoj pronadjem da zakljucam Wifi. Da li mogu imate neke smetnje oko rada miksete, s ozbirom da se neko zakaci na Wifi ili vise njih? |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org