![]() |
Nesmije biti svadje
Alene legendo,nesmije biti svadje ni slucajno,ma ni pod razno.Posto je ovo zezancija druzimo se jaranski.
Ali ipak druze,a zamolio te i moj i tvoj drug Almir(Alix),da mi ispunis zelju.Ako nemoze onako kako sam trazio,onda ugradi u OS na onom ekvilajzeru gdje pise ZELJO neka bude broj 11 a na drugom gdje pise CELIK neka bude 10.Ipak je malo skriveno. NEK SVIRAJU SVE SIRENE,KAD MASINA PLAVA KRENE!!!!!! Dok se nije zakuhalo ja cu se malo usutiti. Alene,Boga ti nemoj bacati te noge od janjaca koje dobijes,znas kako se moze dobro uzivati uz zaporke. Posto sam ja novi na ovoj temi za mene su svi drugovi i tako ih sviju zovem ko jarane.Vidim da nas drug Nele pise "satrovacki",medjutim mislim da bi on trebao doci kod nas u Sarajevo na kratki ubrzani kurs "satrovackog" jezika, mozda neki treci stepen jer vidim da ipak nesto poznaje.(sala naravno-bez ljutnje) Pozdrav i zdravi i veseli bili. Sejo |
sejoroland gumo li ja na taj kurs?
|
Naravno da moze
VOZDRA druze Dalabu,
Neznam koja ti je lokacija ali po nadimku i po pitanju na postu vidim da si ti izgleda Bosanac jer poznajes osnove satrovackog.Necemo ulaziti u dubinu jarane. Necemo vrsiti testiranje,pa bi te odmah ubacili u neki veci stepen.Preskocicemo ono za pocetnike: "MOJNE GA,STIPU GA,DRIU GA,ZNIMA GA,ZIDR GA...itd. U KOMSVA CAJUSLU BRODO SODO!!!!!! E sad posto je Alen glavni na ovoj temi mozda i on svoj cuveni OS prilagodi da bude na "satrovackom".Mislim da bi on tu mogao klepiti torove janjaca,stada krava,slepere kajmaka,stotine butova,janjecih nogu itd jer ako ga tako prevede to je vec posao na VELIKO. Alene druze ja sam ti nesto slab na Zenicane,jer mi zena vuce porijeklo iz Zenice i ima dosta rodbine tamo. Pozdrav svima,zdravi i veseli bili PS:Druzimo se bez ljutnje,samo zezanje!!!!!! |
Pa i ti si odakle ti je navijaze.A sto se tice utakmice najbolje je da sarajevo pobijedi i zelju i celik hehe.Inace sam rodjen u rajvosa i cesto sam ljedo.Sada sam u Austriji.nego da te ne prepadam odmah javi se na msn i sta god da ti treba tu sam.Imel mi je jako lahko zapamtiti rajvosa et aon tacka at pa se mozes i na njega javiti
|
Nema prepadanja druze
Vozdra druze Samire,
Ma bojne se jarane,nema prepadanja u fudbalu,jer svaka utakmica je utakmica samo nek Zeljo pobijedi.Ipak plava boja odmara oci i dusu. Evo opet ja o Zelji,a bojim se da se ne zakuha pa cu se opet malo usutiti. Valjda ti je dobro gore u Austriji ali pjeva Safet Isovic a i ti to znas:"Kao sto je Bosna moja,na svijetu nigdje nema". Ma ja sam ti obisao bivsu Jugu uzduz i poprijeko i svugdje je bolan nebio lijepo.Samo je bitna dobra i postena raja. Cucemo se komso moj mailom. VOZDRA I DIBU MI BRODO!!!!!! PS: Ovaj satrovacki ne odgovara mojim godinama,ali volim se zezati sa mladjom rajom. |
Vozdra narode, evo OS je preokrenut na satrovacki specijalno za Seju, i ja sam care slab na sarajlije :lol: Sta ces ali jaro spremi se, t da ti pise ZELJO CELIK 11-10 kosta ce te 50 ovaca al crnih i jedan traktor!!!
Pozdrav,Alen! :lol: :lol: :lol: :lol: SVE SALA NEMA LJUTNJE!! |
hahahahaha
HAHAHAHA
KO ZNAN ZNA |
Dogovoricemo se,ljudi smo
O Alene druze internetski,
Nije te bilo jedan dan(vjerovatno neka dobra svirka) i ljudi se taman "dohavizali" i skupili koju marku,euro,ovcu,kajmaka,itd da mogu kupiti zimnicu a evo odmah poceo novi cjenovnik. Posto si ti vidim ko "zlatna ribica"(muska) i ispunio si mi zelju-HVALA TI.E sad to treba i platiti.Posto ja nisam cicija dogovoricemo se,ljudi smo. Neznam samo gdje nadje crne ovce i to jos 50 komada.Reci mi prvo treba li da budu "rundave"(sa krznom) ili mogu i osisane,pa ako mogu takve da ih sa svojim drugom Almirom nekako ostrizem makar njegovim tupim makazama. Ono sto treba da znas je da su kod nas u Bosni ovce duplo skuplje nego u Njemackoj jer nema onih bolescina-BRUCELOZA...itd.Posto su izuzetno zdrave,moja ponuda je 25 crnih ovaca,mada da bi ih toliko nakupio moram obici sve planine-i Bjelasnicu,Treskavicu,Vlasic,Majevicu...ali isplati se. Najmanji problem mi je traktor jer je u Bosnu doslo toliko toga traktorskog smeca iz Evrope ,Amerike,pa su sada pravo jeftini. Ozbiljno razmisli o ovoj ponudi pa se javi. PS: Neka si ti meni ispunio zelju,ziv i zdrav bio,pa makar i ne pazarili.Neka tog OS sa Z=11 a C=10,pa makar ga ti jedini posjedovao(bar znam da ga neko ima). JARANSKA ZEZANCIJA JE UVIJEK DOBRODOSLA Pozdrav, Sejo |
Dobro jarane vidim da si korektan pa cemo evo ovako cemo 50 crnih ovaca al da su bolesne i po mogucnosti rundave! zatim trakto al necu da te zezam i da ispadam necovjek, posalji mi samo desnu stranu traktora(dakle pola)! I saljem ti to sto si trazio!
Pozdrav!! |
Alene imas li jos jedno 30 kila OS-a za prodat(neznam imas li jos zaliha)a za uzvrat dajem traktor (jedino ga hebe sta mu motor nevalja) ako hoces nagodicemo se :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org