![]() |
....
bravo smuchac.odlicno.
bas sam (kako sojic veli) iznenatjen! |
A kao čovek i uvredjen. :D
Hvala druže!! :) |
Nzm samo kako su si ranije promakli tvoji demo snimci. Jako lepo ti radi yamaha. Tvoje pevanje je dosta dobro, mada ja smatram da kod tebe ima materijala i da bi ti mogao jos mnogo bolje. I ovako mi se svidja, da ne shvatis pogresno, samo eto smatram da talenat treba uvek iskoristiti sto bolje, a ti si definitvno jako talentovan! :D
|
...
haha,ma nista uvretjen....samo prijatno iznenatjen :)
|
Citat:
Citat:
|
Lijepo stvarno, svaka cast :D
Samo imam jednu skroz malu primjedbu :P Mislim da bi se uvod kod pjesme Ludak kao ja trebao svirati cisto, znaci bez nekih ukrasa, a inace je super kao sto sam i rekao ;) |
Tocno je. Malo sam karikirao i ni sam nisam zadovoljan s time. Ipak je bilo bolje bez toga.
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 4 Pro |
Kolega, sad prelistah tvoju celu demo sekciju. Veeeeeeliki LIKE od mene, svaka čast :)
pozdrav :) |
Hvala ti druze!!!
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 4 Pro |
1 Privitaka
Padala je kiša danas i umjesto na sladoled,gledam telku i neka emisija o novim fosilima pa me povuklo na youtube slušat i sama dosada je izrodila s ovim. Pjesma je vrlo vjerojatno starija od mene. :D
Najprije odsvirano,onda odpjevan i snimljen prvi glas i na kraju drugi. Malo dotjerao i to je to... Čini mi se da sam se mrvicu oslobodio i počeo sam čak i sam sebi bolje da zvučim. Sad jesam li lud... Nadam se da ce vam se svidjeti iako sam isti ritam već koristio u snimcima ovdje. :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org