![]() |
A moj ti je savet da uopste tu ne razmisljas ako imas love!
|
Za ovaj sint nije potreban ni jedan softver na kompu, ovaj ima sve :D
Dodato: Zanima me kako ce zvucati boje koje se koriste u nasoj muziki na ovakvom stroju |
U tome i jeste problem, Kronos nije za nase podneblje, prvo zbog cijene, a onda zbog toga sto nama npr. bolje sprave od fantoma ili tritona ne trebaju. Msm i kupovina tih sprava je smijesno, jer se na njih sampluju boje npr. sa prastarih yamaha dx serija i jos starijih casio cz serija, a jos nisam cuo nikoga da je sredio kronosa za nasu muziku, ako i jeste malo ih je i tesko ces doci do samplova, a od prijasnjih korgovih workstationa mislim da je malo teze srediti da zvuce isto kao na njima. I da, apsolutno ne vrijedi davati i aranzer i odlican workstation za samo jedan workstation, ali jbg na tebi je da odlucis.
|
Hahaha!Predlozi mu da kupi Dx11 :))
|
A ja preporucujem da pustite te price jer im nije mesto u ovu temu. Kad je tema Kronos nek bude Kronos, za uporedbe imamo druga sekcija.
|
E pa evo ja imam kronos ispred sebe a cekam da vidim neki dobar argument zasto nije za ''nasu'' muziku a za neku ''drugu'' jeste pa da vidim toga strucnjaka koji ce da mi pravi argument!!!Ne koliko kosta i ostala sranja,to me ne zanima,samo pravi argumenti!!!
|
Da budem iskren,zavidim ti Marco .
|
Citat:
|
Ako kupis Kronosa,saljem ti farbe od OASIS-a (za nasu muziku).Mislim da su kompatibilni jedan sa drugim.Pozdrav,i ne razmisljaj puno,ako mozes,uzimaj ga.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org