![]() |
opaa ... nisam bio duze na forumu pa nisam pratio demo sekcije, a ovo sto cujem od mirandessa mi se mnogo svidja ... napredak se cuje ;)
samo tako dalje :) pozdrav |
hvala hvala momci, trudim se, nadam se da se to i vidi.... :) @ dell, ma kakav bola' kosmajac :D haahahaha a sto se tice svirke ima tu posla jos i sam sam svjestan, sto je najjace "ja sve cujem" kako to treba da zvuci, ali prsti isto kao da se ukoce kad sviram forspil.... kao da ih ne mogu pomaknuti.... valjda ukocenost sta ja znam... ima tu jos posla da se zglob i prsti fino opuste... al opet kad vidim da fino podbacujem prste i da napravim poneki trilercic sa 3 i 4 prstom, vidim ima nekog pomaka, al daleko je to jos od PRO :) u svakom slucaju hvalaaaaaaaaaa, bit ce jos snimaka.
Dodato: Evo nesto malo novije :D <embed src="http://www.*******.com/embed/770910856/3a29bc70" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Nisu loši snimci lep glas,u početku malo grešaka,ali ovaj zadnji klip me oduševio ova pesma od ivana zaka - bolja od najbolje :D
Volio bih kad bi mi poslao ovaj beat,extra zvuci,pa ako moze na pp... Pozdrav sve najbolje ;) |
<embed src="http://www.*******.com/embed/795348616/bfa6ed12" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
Evo nesto malo drugacije prirode :D strana pjesma, koju izvodi Sting-Shape of my heart. A ovo sam ja pravio ovaj "ritam" :D tj gitara samo.... nije nesto, ali eto, nek se vidi da se ne sviraju samo narodnjaci i zabavnjaci... :) veliki pozz :) |
Ovo ja volim i ovo mi se sviđa. ;)
Ona usna harmonika mi je super. :) P.S Nije tonalitet oriđiđi koliko vidim,al O.K. ;) |
tako je, tonalitet je Gm oriđiđi, al ja sam ga spustio na Em :D sta cu... :D hahahaah
|
Šta ćeš? Pa sviraj dalje... :D
Vidimo se sutra u Mostaru,dolazim u shopping. B-) |
ohooooooooooo onda ima da idemo ja ti i Dell na kavicu :D ;)
|
Šibni broj na Pm pa ako uhvatim vremena pa se javim. Ručat ću najvjerojatnije kod Ronda s bratom i curom. :-O
|
Sasvim solidno!Bolje ti leze zabavnjaci.bar mi se cini.Vazno je da si svestan svojih gresaka i da ih cujes pa polako ispravljaj,vezbaj i sve ce leci na svoje mesto.Samo napred.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org