![]() |
to sad stvarno nije više smiješno
meni dođe moj sin od 10 god i kaže da je gledo taj spot od ekrema sad već i djeca znaju za njega ekrem stvarno posta zvijezda kapa do poda ekreme |
Majke mi.
Bilo mi je smešno sa kuća poso. Sada postaje strašno. |
hebo ga patak, ovaj spot je do jajaaaam =))
|
evo raja još jedna kako ekrem prolazi kod publike
danas mi stariji sin slavio 19 rođendan ekipa kod njega u gostima u njegovoj sobi njih desetak i iz zvučnika trese ekrem i novi hit gola gola smiju se svi ko blesavi al ga ipak slušaju ja sam malo napominjao u ranijim osvrtima na ovu temu sad da se nadovežem ja mislim da je publici hiperprodukcija kolonova šabana ,sinana.harisa ,mileta itd više dojadila traži se nešto novo a to novo su ekremovci da ih tako nazovem raja dođe gdje takvi gostuju propisni se ismiju i zabave uz komentare tipa nema pojma itd i smiju se takvim izvođačima i tu se stvori vesela atmosvera jer sami izvođači su većinom smrtno ozbiljni i ubjeđeni da su parvi znalci za pjesmu što još više nasmijava publiku i na kraju svi zadovoljni publika se propisno nasmijala a izvođači dobili što su tražili i to šljaka |
drug martinez, pazi sta pises ... moze se protiv tebe koristiti :lol:=))
ps: u pravu si ;) mene ekrem ne interesuje uopste, al su mu aranzmani interesantni .. pogotovo ovaj zadnji - naravno i zbog one ribetine u spotu al ne samo :D |
************obrisan snimak******************
evo druškane tu ti je orginal nije loše samo tamo se ispod pjesme potpisao nekakav Nino Boy svi vole da ukradu izgleda Tema je Ekrem Jevrić-Gospoda,pridržavajte se iste a oko plagijata postoji posebna tema!!! |
rekao sam mnogo puta, pa i sada cu reci, ocito je da je teze uspjeti u antitalentu nego talentu, ima i ona izreka da danas ne mozes bit ni glup u danasnje dane jer je velika konkurencija...
|
Meni je u svemu tome najgore sto ima ljudi koji provode sate i dane vjezbajuci, trudeci se da postignu nesto i narod im trazi sve moguce greske na svirkama.... slusao sam pjevace i bandove koji razvaljuju i kada jednom nesto zeznu odma se zna o tome svi pricaju. A sluso sam i svirao sam sa ovakvima ko ekrem koji pune kafane i kada ih pratis kazu "sve iz Amola!" ti uhvatis Amol a on u strofi Hmolu a u refrenu u Fmolu... i ljudi izadju presretni iz kafane. I svi pricaju joj onaj pjevac je pravi, legenda, u srce pogadja....
To mi nikada nece biti jasno! |
Ekrem Jevrić na "Farmi"
Kako „Blic“ saznaje, kapiju popularnog imanja u septembru trebalo bi da pređe instant internet zvezda Ekrem Jevrić koji je zaludeo svet hitom „Kuća - pos’o“. p.s. "Blic" su,za one koji ne znaju jedne dnevne novine u Srbiji |
Ko je sad od koga ukrao pjesmu ja ne znam!
**********obrisan video************* Za ovakve snimke postoji posebna tema,koristite pretragu!!! Sledeći molim?! :lol: Dodato: Nidje veze,al et!Daj mi ban molim te,izgleda da si se bas uzivio u svoju ulogu moderatora!Ohladi malo,pozdrav i cao! |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org