YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ekrem Jevric Gospoda - Zvezda Amerike,Kanade a i sire (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13988)

martinez 08.08.2010 12:06

to sad stvarno nije više smiješno
meni dođe moj sin od 10 god i kaže da je gledo taj spot od ekrema sad već i djeca znaju za njega
ekrem stvarno posta zvijezda kapa do poda ekreme

Vaxter 08.08.2010 16:13

Majke mi.
Bilo mi je smešno sa kuća poso.
Sada postaje strašno.

grandia 08.08.2010 21:31

hebo ga patak, ovaj spot je do jajaaaam =))

martinez 08.08.2010 21:36

evo raja još jedna kako ekrem prolazi kod publike
danas mi stariji sin slavio 19 rođendan ekipa kod njega u gostima u njegovoj sobi njih desetak
i iz zvučnika trese ekrem i novi hit gola gola smiju se svi ko blesavi al ga ipak slušaju

ja sam malo napominjao u ranijim osvrtima na ovu temu sad da se nadovežem ja mislim da je publici hiperprodukcija kolonova šabana ,sinana.harisa ,mileta itd više dojadila traži se nešto novo a to novo su ekremovci da ih tako nazovem raja dođe gdje takvi gostuju propisni se ismiju i zabave uz komentare tipa nema pojma itd i smiju se takvim izvođačima i tu se stvori vesela atmosvera jer sami izvođači su većinom smrtno ozbiljni i ubjeđeni da su parvi znalci za pjesmu što još više nasmijava publiku i na kraju svi zadovoljni publika se propisno nasmijala a izvođači dobili što su tražili i to šljaka

grandia 08.08.2010 21:44

drug martinez, pazi sta pises ... moze se protiv tebe koristiti :lol:=))

ps: u pravu si ;)

mene ekrem ne interesuje uopste, al su mu aranzmani interesantni .. pogotovo ovaj zadnji - naravno i zbog one ribetine u spotu al ne samo :D

martinez 09.08.2010 11:04

************obrisan snimak******************

evo druškane tu ti je orginal nije loše
samo tamo se ispod pjesme potpisao nekakav Nino Boy
svi vole da ukradu izgleda

Tema je Ekrem Jevrić-Gospoda,pridržavajte se iste a oko plagijata postoji posebna tema!!!

Dell 09.08.2010 16:32

rekao sam mnogo puta, pa i sada cu reci, ocito je da je teze uspjeti u antitalentu nego talentu, ima i ona izreka da danas ne mozes bit ni glup u danasnje dane jer je velika konkurencija...

brckomusic 09.08.2010 17:02

Meni je u svemu tome najgore sto ima ljudi koji provode sate i dane vjezbajuci, trudeci se da postignu nesto i narod im trazi sve moguce greske na svirkama.... slusao sam pjevace i bandove koji razvaljuju i kada jednom nesto zeznu odma se zna o tome svi pricaju. A sluso sam i svirao sam sa ovakvima ko ekrem koji pune kafane i kada ih pratis kazu "sve iz Amola!" ti uhvatis Amol a on u strofi Hmolu a u refrenu u Fmolu... i ljudi izadju presretni iz kafane. I svi pricaju joj onaj pjevac je pravi, legenda, u srce pogadja....
To mi nikada nece biti jasno!

Vule 09.08.2010 18:35

Ekrem Jevrić na "Farmi"

Kako „Blic“ saznaje, kapiju popularnog imanja u septembru trebalo bi da pređe instant internet zvezda Ekrem Jevrić koji je zaludeo svet hitom „Kuća - pos’o“.

p.s. "Blic" su,za one koji ne znaju jedne dnevne novine u Srbiji

ERKOOO 09.08.2010 18:46

Ko je sad od koga ukrao pjesmu ja ne znam!

**********obrisan video*************

Za ovakve snimke postoji posebna tema,koristite pretragu!!!

Sledeći molim?! :lol:
Dodato:
Nidje veze,al et!Daj mi ban molim te,izgleda da si se bas uzivio u svoju ulogu moderatora!Ohladi malo,pozdrav i cao!

Trenutno vrijeme na Forumu 01:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org