![]() |
što bi se reklo majstorska izvedba :)
|
hvala na lepim recima momci :">
@armin hvala druze, studijski se snalazim nekako al za live sam nula @boban010 romalen? mozda malo - vise lici na "shiki shiki baba" :lol: ova pesma je vec skoro 20 godine stara a orkestar cimeri su vec u to vreme bili veoma jaki sta se vlaske muzike tice. @zeljko nemoj druze da me gadjas, treba mi taj monitor jos :lol: pozdrav |
....
Odlicno Grandia svidja mi se. Uostalom znas sta mislim o vlaskoj muzici.;)
Imam jednu zamerku po mom ukusu. Neznam original kako zvuci ova stvar ali bi ja malo prostije odnosno konkretnije odsvirao bas.:D Mislim da si ga malo vise uvrnuo nego sto treba.:D Ponavljam moj ukus je u pitanju.:p Veliki pozdrav za tebe.;) |
Bravo grandia druze, svaka cast... Odlicno odradjeno! :)
|
sasvim si u pravu boki!
i ja to celo vreme razmisljam ... izgleda da sam malo preterao sa basom :"> hvala hare :) |
nisi nimalo pretjerao i ti si stvarno genije, imas toliko inovacija i ideja u svirci, kupi vise aranzer covjece, najvise si ga zasluzio, respect ;)
|
UUhhh kad grandija kupi neki dobar aranzer mislim da mu nece slabo ko biti ravan:)
|
bravo grandia,kazes da je ovo vlaska pesma.ima u njoj elemenata vlaskih ukrasa ali meni vuce malo na muziku sa juga srbije i pesma i improvizacija,ali u svakom slucaju lepo odradjeno.
|
Odlicno Grandija!Svidja mi se tema i cela razrada iste!!! ;)
|
jos jednom hvala momci
da nisam zuckast kao ovaj smajlic :"> il homer simpson, sad bi pocrvenio ... drago mi je sto vam se pesma/tema dopada a i sumnjao sam da ce da vam se svidja. jeste da su tu malo pomesani zanrovi al i vlasi umeju da kradu kad im se nesto svidja :lol: u original-verziji solo svira srdjan demirovic sa nekom klarinet-bojom a njegovo zvuci jos vise juzno. ja sam malko ubacio "paul stanga-style" :) kad budem nasho original-klip, ubacit cu u temu "sta slushate" da cujete razlike pozdrav svima |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org